ל Beat 69

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gif נווו אתה עונה לעצמך

אתה הרי ל-א י-ו-ד-ע מי זה אבא שלהם!! שון לנון באמת מפורסם בגלל ההורים שלו, אבל הוא מספיק מוכשר כדי לקדם את עצמו לא דרך השם של ההורים. ואם באמת אבאמא של רענן/לורל/ברי בעסקי המוזיקה/שואוביז/וונאביז/משו+ביז אז מהההה?!?! חסרים מפורסמים שדוחפים את הילדים שלהם? או סתם אנשים שעושים את זה?? ביט69 מספיק טובים כדי לקדם את עצמם [דוויק
זה גם בזכותך] בלי שום קשרי משפחה!!!

.....

אני מכירה אותם קצת יותר מחצי שנה ותאמין לי שהם קורעים את התחת שלכם בשביל ההופעות שלהם..את רוב העבודה הם עושים בעצמם!!! אתה בא ושופט אותם על מהה?! על ראיון מעפן ששמעת שהם מסביון ואז קפצת לפורום?! מה לא הגיוני?! בחיים לא שמעת על מש'ו שמצליח? מה עד כדי כך כואב לך לראות ילדים מצליחים במוזיקה?! לאפחד אין בעיה עם זה שאתה לא אוהב את המוזיקה שלהם! כל אחד והטעם שלו אבל אתה לא יכול לשפוט אותם על פי ראיון וחצי שירר!!!!

fatbery

New member
או קייי..

הסיפור הוא..זה מה שאתם חושבים סבבה..לי אין בעיה כל עוד זה ביקורת שאתם לא מקללים ואתם אומרים מה שאתם חושבים סך הכול..אבל תנו לי להגיד לכם משהוא.. כל מה שהשגנו היה בלי שום דבר!!אני לורל ורענן התחלנו לנגן..ואז זה התחיל להיות רציני..ישבנו שעות מול המחשב..מול הטלפון..לחפש טלפונים של כל מני אנשיםם..זה עבודה קשה...וכישרון..לא קונים בכסףף..לא משנה מה!! ותאמין לי שאני מכיר כמה ילדים שיש להם מלא כסף וההורים שלהם מכירים את אבי סינגולדה ואת כל מי שהיה בטקס עמ'י אבל הם לא הצליחו למה?כי הם באו בגישה איו להקה זה מגניב בוא נעשה מלא כסף ונזיין את נינט טייב...ההורים שלנוצ לא מכירים אף אחד וגם להורים שלנו אין כל כך הרבה הרבה כסף..ואהגיטרה שלי זזאת גיטרה ב500 שקל.. אז על תזיינו לי תשכל כי אתם לא מכירים את הסיפור..אבל זה הדעה שלכם..בואו להופעה ותראו בעצמכם כמה שאנחנו נותנים בראש וכמה שכישרון לא קונים בכסףף..יאללה בייי ביצ'ס

ברי כבר אמר הכל.

הבנת?זאת האמת ואין שום פרוטקציות ! הם פשוט טובים ומוכשרים. ולא אני לא איזה מישהי שאומרת תעשו לי ילדים וכאלה... אני פשוט שמעתי אותם ואני חושבת שהמוזיקה שלהם פשוט מעולה , והם חבורה של מוכשרים.

punker182

New member
כןן.

כל הגישה שלכם שגוייה לחלוטין. כל מה שהשגנו השגנו בכוחות עצמנו. איזה קשרים? איזה כסף? איזה כסף יש לנו להוציא בכלל? מה אתה חושב שכדי להופיע צריך לשלם? ממש לא. ואיזה קשרים? את מי מבדיוק ההורים שלי מכירים? אנחנו יושבים כל היום על האינטרנט ועל הפלאפון, קובעים הופעות , ראיונות ומקדמים את עצמנו. אתם יכולים להגיד מה שבא לכם. אתם משקרים לעצמכם.

ttome

New member
אחי מסכים אם כל מילה שלך!!

הוא כנראה סתם אדיוט מי שכתב את זה!!! תגיד אחי אתה יכול להביא כמה טיפים טובים שיעזרו לי להתקדם...כאילו לאיזה אנשים לפנות? איפה להתחיל להופיע? כמה פעמים לעשות חזרות? וכל מיני דברים כאלה... מת על הלהקה שלכם!!!!!!

../images/Emo220.gifפורום יקר שלי(תנו לי טיפה

לחוש!!) ממ. ככה.. קחו את הנאצה בכיף.. זה אחד הדברים היות מצחיקים.. לי לדוגמא כתבו נאצה בבלוג.. ללא שם , 22:38 7/3/2007: זונה!!!! מפגרת!! די להיות זונת צומי!! תמותי כבר!! מטומטמת!! די!!! את פשוט בנאדם סתום!! את כזאת מכוערת!!!! למה שמת את התמונות האלה?! מכוערת סתומה!! אז לפני שהגבתי נשפכתי מצחוק והגבתי ככה.. "זונה"שמע..צריך להתפרנס ממשהו ובגיל הזה זה מוכר.. ממ לא הייתי קוראת לעצמי "זונת צומי"אבל אם אתה אומר.אתה בטח מכיר אותי! למות?בוא להרוג אותי ככה אני אמות!! וכן..אני לא חכמה..זה אומר שאני מטומטמת!! אוקי..תחדש לי משהו קלטתי שאני מפגרת בנאדם סום למהה אני שמה אותם?כי בא לי..לא נאה..ביי..יש שם למעלה איקס..באדום.. וכן..סגוד למכוערים סתומים!! XD קחו את זה בתור בנאדם קנאי/חסר חיים.. שיכול לקפוץ לכם.. סתם מטומטם.. שאין למה להתעצבן.. ופשוט אפילו לא להגיב לשרשורים כאלה..הכי טוב.. 3>דורע

דולף77

New member
נאצה?

שמעי.. אםםם אני שמעתי את שני הסינגלים.. אהבתי מאוד מאוד אני רץ לקנות את הדיסק בשניה שהוא יוצא (טוב כשאני חוזר מטיול שנתי:) אבל בתכלס כאילו כמה שהם מוכשרים וזה בגיל כזה לא מצליחים וזאת עובדה.. זה לא שיש להם קצת כסף והרבה מזל וכולנו יודעים את זה.. יש להם המון כסף, אז יצא להם להופיע יוותר ואז יובל מנסלדון ראה אותם והתלהב...אבל יש עוד המון להקות בגיל הזה והם הראושנה שאני שומע עליהם..וזאת עובדה כי גם לי יש להקה, אבל לי אין כסף לשלם על ציוד כמו שצריך או על הקלטות.. אז כמה שהם מוכשרים ומגניבים (וקצת מתלהבים מעצם יותר מידי אבל אותי זה נורא מצחיק) ואני ממש ממש אוהב את מה ששמעתי ושוב אני רץ לקנות את הדיסק אבל זאת לא נאצה.. פשוט יש להם הרבה כסף.. שמעת רעיון עם המתופף: יום אחד באתי לאיזה חנות מוזיקה, התיישבתי ליד התופים ותחלתי לתופף...אהבתי, אז ההורים שלי קנו לי... אתם יודעים כמה כסף עולה מערכת תופים??????????? בקיצור זה כישרון עם המון כסף ואתם פשוט לא יכולים להתווכח על זה.. בהצלחה במהשך!!!!! חזק ואמץ

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifלעעעע -.-

אתה צודק. הם באמת כשרוניים
אבל אתה טועה. זה לא בגלל הכסף. אני מכירה ילדים שקנו להם חשמלית והם לא בדיוק ישנים על כרית מלאה בכסף אני מכירה ילדים שקנו להם תופים והם לא בדיוק מנגבים את התחת עם דולרים זה פשוט עניין של השקעה... ופה פשוט ההשקעה הייתה שווה כל אגורה
כמה אני אוהבת אתכם

../images/Emo220.gifוואלה?

אז בוא אני אספר לך סיפור קטן.. אח של חברה כל כך טובה שלי.. גמלו היה את זה.. ביום אחד הוא פשוט התיישב ליד תופים ושלושה ימים למחרת היתה לו מערכת.. הוא מוכשר כמעט כמו לורל.. ואחר.. הוא מת על גיטרות.. יש לו שני גיטרות של פנדר.. ומישהו אחר שאני מכירה שתי גיטרות של ג'קסון(חשמליות) והם בכלל לא טחונים.. הם מוכשרים.. לאחד מהם יש להקה ושמעתי אותם ואוו.. ואגב.. אם זה לא נאצה אז בוא ספר לי מה זה.. כאילו אתה אומר שהכל בגלל הכסף שלהם אבל יש להם אחלה מוזיקה.. אז יש לי משהו לספר לך.. יש לך פיצול אישיות ענקי.. אני הייתי ממליצה אישית על פסיכולוג... יש כמה פסיכולוגים טובים שאני מכירה... אני יכולה להביא לך מספרים זאת לא בעיה..

THrock

New member
><"

אמ..זה שאתה קנאי ושאין לך י יודע מה טעם במוזיקה...לא אומר שאתה צריך לפרסם את זה לכולם..ובאמת..הפורום הזה למי שאוהב אותם ולא לאנשים שבאים להתלונן אתה יודע?!!!

למעלה