ל"סטטוס X" היקר שלי,

ל"סטטוס X" היקר שלי,

אתה הגדרת אותי כ"סטטוס X" שלך, לא מצליח להגדיר אותי, קשר כמו שיש בינינו לא קיים בלקסיכון האנושי אז המצאת לי מונח. אני לא יודעת למה אתה התכוונת כשכינית אותי כך אך הכינוי הדדי. אתה הכל בשבילי-אח, ידיד, חבר, כתף תומכת ויד סוטרת, מורה לחיים והתינוק שלי. אתה כל הזמן אומר לי שאני מאוהבת בך, מנסה לגרום לי להודות בכך בריגעי החולשה שלי, אך אני לא אומרת זאת מפני שזה לא נכון. כדי להיות מאוהבת בך אני אמורה לא לרצות שתהיה עם אחרות, לא לרצות לשדך לך בחורות שאני חושבת שיעשו לך טוב, לא לתמוך בך בכל מה שתחליט... אבל אני תומכת בך תמיד, ומאושרת בשבילך שאתה מאוהב, ואוהבת אותך מכל הלב והנשמה. הייתי נותנת את חיי בשבילך ואתה במחשבותיי מידי יום. כדי להיות מאוהבת בך אני צריכה להיות מסוגלת להפסיק לאהוב אותך כי לכל אהבה גדולה יש סוף כזה או אחר, אבל אני אף פעם לא אפסיק לאהוב אותך כל כך. זו לא אהבה אנושית, מוגדרת... זו אהבה מיוחדת, ולכן אתה ה"סטטוס X" שלי. אני אוהבת אותך ורוצה שתצליח בחייך ותהיה מאושר, אך אני רוצה להיות מאושרת בחיי גם. וכל עוד אתה קיים, סטטוס X יקר, איך אוכל לאהוב אחר? הרי כולם מתחוורים בהשוואה אליך. אתה היחיד שמכיר אותי יותר טוב ממני, יודע תמיד מה אני מרגישה, חושבת, מתי אני משקרת, ומתי אני באמת זקוקה למשהו. אתה קורא אותי כמו ספר ונהנה מכל רגע... אמרת שנוכל להיות מאהבים נהדרים... אבל אני יותר אוהבת אותך כ"סטטוס X". שלך,, "סטטוסית X"

למעלה