ל"ליזידי"

Bones McCoy

New member
../images/Emo41.gifאוףףף...נמאס לי מהויכוח...

פעם אחר פעם חוזר הויכוח הישן נושן...מי יותר טוב, מי פיקד יותר טוב וכד'. צריך להבין שהצי בתקופת קירק, לעומת הצי בתקופת פיקרד היו מאד שונים וגם הפוליטיקה בפדרציה היתה שונה. בתקופת קירק, יותר מאשר פיקארד כל ספינה היתה ממלכה בפני עצמה. שימו לב שלכל ספינה היה סמל משלה וגם לכל תחנת חלל היה סמל משלה. רק אח"כ (בתקופת הסרטים) התגבש סמל אחיד לצי. ההבדלים מפקארד לקירק נובעים מ- 100 שנה הבדל. המון קורה במאה שנה, המוסר משתנה, המטרות משתנות וכן גם האוייבים משתנים. תראו איך ג'ונתן פרייקס מפקד, גם הוא שונה מפיקארד וקירק. וג'נווי, סגנון אחר לגמריי. גם סיסקו. בקיצור לכל אחד יש את הסגנון שלו וההצלחות מדברות בעד עצמן. ועוד דבר אחרון לסיום. אישית אני חושב שסטיוארט הוא שחקן לא פחות טוב משאטנר והביא בהחלט סגנון אחר. אני גדלתי על הצוות הישן ותמיד אוהב אותם יותר ואני גם זוכר בע"פ טקסטים מששת הסרטים הראשונים יותר מאשר ייתרת 4 הסרטים. so fucking what!!! כל מה שהוא טרק טוב בעיני ואין לי צורך לנהל ויכוח מי יותר חזק, טוב, יעיל - כולם באותו צי ומשרתים אותם אידיאלים בסופו של דבר. ולספי רק שתרגיש טוב עם עצמי
אז מישהו היה צריך לבקש מסטיוארט לראות איך שטנר משחק אדם שבדיוק נודע לו שהבן שלו מת (והשוו את הסצינה בסרט דורות בו פיקארד מגלה שאחיו ואחינו ניספו). אני חושב שהוצאתי הכל....עליכם....כעת תסלחו לי אני הולך ל-

Chakotay

New member
אני גם חושב כמוך, כל הטרק טוב!!!

ואני גם אוהב את הסדרה המקורית לא יותר מהדור הבא אבל אני עדיין אוהב אותה יותר מויאג'ר(לפי דעתי וויאג'ר זאת סדרת הטרק החלשה ביותר), אבל אין מה לעשות יש אנשים שהם הכל אנטי(כמו ספי)!!!!!

Bones McCoy

New member
../images/Emo45.gif אבל לא נכון ש...

ספי הוא אנטי...בכל אופן הוא יאמר את דעתו אבל אני מאמין שהוא לא "אנטי". ספי אוהב יותר את הסדרה המקורית וכמו כל "גרופי" טוב שמקניטים אותו ה"נשמות הטובות" הוא מיד יוצא למגננה ויש לו ידע עצום, בכל אופן לא פחות מלאחרים פה. אבל ספי הוא לא הנושא...למה צ'קוטי היית חייב להפוך את הנושא לדיון על ספי (עם כל הכבוד לספי
)?!?

Sefy

New member
אל תדאג, אני אפילו לא מתייחס ../images/Emo13.gif

אבל תודה על ההגנה, נחמד לדעת שיש עוד אנשים שרואים בצורה אחרת

Chakotay

New member
תירגע ספי... אמרתי את זה בצחוק

השחלתי את זה בפני בגלל שרציתי שתחזיר לי תגובה :) אוף ציפתי שתחזיר לי תגובה

Sefy

New member
תראה, יש צחוק ויש צחוק...

לדעתי, זה לא היה מצחיק, אז אני לא מגיב ולא מתייחס כי זה לא שווה את זה.

elrondd

New member
צ'יקוטי חושב שוויאגר חלשה?

אין כאן איזו סתירה? אם אתה כלכך לא סובל את הסדרה אז למה אתה מתכנה בשם של אחת הדמויות המפתח בה?

Chakotay

New member
שני סיבות

1. לא היה לי שם מקורי וטוב. 2.תמיד אהבתי את השם הזה.

The Borg Hugh

New member
אולי דעתי קצת שונה משאר

המעריצים, אבל אני ממש לא חושב ששאטנר הוא שחקן גדול... בסרטים במיוחד, המשחק שלו כל כך... מלאכותי ולא אמין... סטיוארט שחקן ענק, כמובן, וגם ברוקס...

Bones McCoy

New member
שאלה לי אליך יו../images/Emo35.gif

כמה פעמים ראית את הסדרה המקורית וששת הסרטים הראשונים, לעומת סדרות ההמשך וארבעת הסרטים האחרונים?

The Borg Hugh

New member
את הסדרה המקורית

ראיתי שלוש פעמים את כולה - פעם אחת לפני מלא שנים ועוד פעמיים בביפ. את הסרטים הראשונים ראיתי איזה פעם וחצי ואת הדור הבא (סדרה+סרטים)... מי זוכר??? מיליון פעמים! ועדיין, אני חושב שהמשחק של שאטנר הוא מאוד מלאכותי. הוא גם משחק פחות מפטריק סטיוארט בתפקידים דרמטיים אחרים...

Bones McCoy

New member
מה אגיד לך...

על טעם ועל ריח.... זכותך לחשוב כך, אני חושב אחרת. הנה אין ויכוח
. אגב, שטנר שיחק גם בהצגות רבות, היתה לו סדרת טלויזיה אחת או שתיים וסטיוארט - כמה סרטי קולנוע בתפקידים שונים. אבל אבל אבל זה לא אומר כלום. לטעמי שניהם טובים כל אחד בדרכו שלו.

elrondd

New member
אני אישית אוהב את כולם

ואין לי דיעה שאחת יותר טובה מהשניה כמובן שאני שומר אמונים למקורית כי אחרת לא הייתה הסדרה הזאת קיימת בזכות קירק ספוק ובונז אין כמוהם והמשכים הם איכותיים בפני עצמם אני לוקח לדוגמא את הפרקים של אתמול והיום בוויאגר "כללים בסיסים" בשתי חלקים לפי דעתי אחלה השיא של העונה הראשונה לדעתי ואולי אחד מהפרקים הטובים ביותר

TUVIX

New member
שאטנר שחקן על הפנים

המשחק שלו נראה כיאלו מישהו דוח יד לתחת שלו ומזיז תשפתיים

ROZELESS

New member
זה יותר טוב מהוויכוח ...

זה קומיקס מצחיק ( עם סחיבה לכיוון הארוטי .. חח ) וזה נראה כמעט כמו הצוות של TOS

Sefy

New member
ל"ליזידי"

מכיוון שאני דווקא נהנה להתדיין איתך (או להתווכח) ואני מעריך את הדעה שלך ולוקח אותך ברצינות (אפילו שאת חושבת שלא) אז עניתי על מה שרשמת, רק שזה עף מהדף הראשי, אז אם את מעוניינת רק לקרוא את התגובה שלי (שלקח לי המון זמן לרשום) אז הנה הלינק למה שאת רשמת, ומתחת תגובה שלי בשני עמודים כי לא היה מקום כבר בדף הראשי (איזה מזל שעשיתי קופי!) רק כדי שתראי שיש לי תשובה מושקעת, כי אני חושב שזה מעניין לשמוע את התגובות שלך

TUVIX

New member
חחח לרגע חשבתי שכתבת משהו

אחר ולה להתדיין רק כש קראתי שוב שמתי לב

למעלה