ל-ינאיB

אני אבהיר זאת עוד פעם אחת ודי.

אני לא נמצאת מהפורום מההתחלה. אני לא אדם שהשתתף באופן פעיל בפורום תחת שם אחר. אין לי מושג מה חלקת עם האחרים, אז ודאי שלא השתמשתי במידע שנתת שאין לי מושג מהו נגדך. אני חושבת שדווקא זה המקום לחלוק עם אנשים רגשות של שבירה או דברים שגורמים לנו להרגיש רע ואת לא צריכה להתנצל על כך. אני חושבת שבגלל שאת מרגישה רע עכשיו את משליכה את הרגשות השליליים שלך על אחרים. את כל כך בטוחה שמישהו אחר מנסה לפגוע בך, עד שאת רואה בי את אותו מישהו אחר למרות שאני לא מנסה לפגוע בך. אני חושבת שכדאי שתעצרי לעשות חושבים. אני אדישה לפגיעות שאת מנסה לפגוע בי, כי אני יודעת שאת טועה, שאת רואה בי מישהו אחר, ושאת מנסה להשליך מהתנהגותו של אותו אחד עלי או לעמת אותי עם דברים שמעולם לא אמרתי או חשבתי וכו´. אבל בטח יש גם כאלו שלא אדישים בסביבתך. חבל שאת שורפת גשרים דווקא בתקופה שאת זקוקה לעזרה.

גיל גיל

New member
אני דווקא חושב למחוק את הודעה,

ולו רק כי אתה שוב מנסה להסיט את נושא הפורום... ינאי, יש בתפוז פורום קומוניזם. אתה מוזמן להכנס לשם ולהביע את דיעותיך על משטרים טואליטריים, סמי-וטאליטאריים, ושאר ירקות, כרצונך! זה לא נושא הפורום, ולכן הודעתך תמחק, ואם תמשיך כך, תוגבל מהשתתפות בפורום. בינתיים תושאר ההודעה רק בגלל שה"שליט" החליט שהוא חושב על זה עוד קצת, כי ההודעה הנוכחית (לשם שינוי) באמת לא פוגעת באופן ישיר באף אחד. ינאי, לגבי אשליית הדמוקרטיה יש לי עוד הרבה להוסיף, אבל אם תרצה לדון בזה, יש לי מייל. אתה מוזמן לפנות אליו עם השגותיך לגבי צורות שלטון ומשטר שונות. הפורום הזה הוא לא המקום לכך. אני דיי משוכנע שכשאחזור מהמילואים, לקראת הערב, אחליט למחוק את ההודעה. אחשוב על זה בינתיים...

ינאיB

New member
כל מה שאני כותב

נכתב לא מתוך רוע או שנאה או רצון לפגוע במישהו . אין לי שום עניין בכך,הפורום הזה הוא רק עוד פורום,אבל מאחורי כל כינוי כאן יש אדם,נשמה חיה ופשוט כואב לי לראות איך רומסים את דעתם של אחרים משום שאינה תואמת את הקונצנזוס... כמו שכבר אמרה קאיה ובצדק :הפחד הוא האוייב הכי גדול של האהבה...

תמחק, תמחק.

זה בדיוק מה שיעשה טוב להמון אנשים שנאלצים לסבול את "הרוך והעדינות" של כל האנשים שבאמצע של שום מקום

~דויד~

New member
גיל גיל, יקירי ../images/Emo24.gif

מי אוהב אותך?
אם אתה שואל את דעתי, אני נגד המחיקה של ההודעה הזאת של ינאיB. אני חושב שאנחנו מספיק חזקים כדי להתמודד עם הודעות מסוג זה.
אני קורא לכל חברי האהובים להתחיל לפתוח כאן שוב את השרשורים האוהבים שהיו לנו פעם מבלי להתיחס לתגובות שאינן תואמות. הדבר רק יחשל ויחזק אותנו.
למשל זהרי, אתה יודע שאני אוהב אותך, למה שלא תכניס לכאן את אחד מיצירותיך הנפלאות (שיר קצר)?
אני קורא לכל החברים: עיזרו לי להחזיר לכאן את האהבה, בואי ניצור שרשורים אוהבים כפי שאנחנו כבר מכירים, ואל תתנו לעצמכם להיפגע ואל תפחדו, זיכרו שאני אוהב אתכם.
אני החלטתי להישאר כאן בפורום הזה, אבל אני לא קורא את כל ההודעות, אלא אוטומטית נמשך להודעות עם אנרגיות חיוביות. ולא ראיתי הרבה כאלה. ברגע שיהיו, אתם תראו אותי שם!
אני בחרתי רק בדבר אחד: האהבה. אני מוכן לקבל רק דבר אחד: אהבה. ויש כאן הרבה אנשים נפלאים שחסרים לי בגלל סיבה אחת ויחידה: להגשים את מטרת העל כפי שאני רואה:
להפוך את הפורום לפורום של אהבה, התומך בכל אחד שנכנס לכאן. חברים, אני מצפה לפניני חוכמה, ליצירות מופת ולאהבה לחזור לכאן ביתר עוצמה!!!

חוכמית

New member
איתך דויד ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

כל הזמן...
וכך הלאה......

הי דויד, דעתי שונה.

אני שמחה שההצקות של ינאיB לא מזיזות לך, גם לי הן לא מזיזות. אבל זה שלי ולך זה לא מזיז לא צריך להיות פרמטר בלעדי. צריך לדעתי באופן כללי בפורום תמיכה, בכל פורום תמיכה (והאמת שגם בפורומי דיון) לקבוע קו אדום. ולדעתי בפורום תמיכה צריך להיות קו אדום של מחיקת הודעות שנועדו לפגוע באחרים. אני חושבת גם שכדאי ליצור תיאום ציפיות בנוגע לפורום וגם למקד אותו בנושא שלו. אני חושבת שפניני חוכמה יצירות מופת ואהבה זה דבר ממש נפלא, אבל אני חושבת שהם יותר מתאימים לפורום של בן טל שחר "דרך הלוחמים" שכן המטרה של הפורום כאן לעזור ולהעזר להרגיש טוב. כלומר שאהבה ופניני חוכמה ויצירות מופת יכולים להיות גם מטרה וגם אמצעי, ולדעתי כל עוד הן מטרה (ומטרה נעלה) מקומן בפורום דרך הלוחמים למשל, וכל עוד הן אמצעי להרגשה טובה, מקומן בפורום הזה. אני חושבת שיש לי השגות על הודעתך כי מטרות העל שלנו שונות. מטרת העל של הפורום כפי שאני רואה אותו הוא לעזור לאנשים להתמודד עם תחושות רעות ולעזור להם להרגיש טוב. כלומר המטרה שלך, היא רק אמצעי בעיני. (ככל הנוגע לפורום זה בלבד) כשקראתי אחורה על ההצעה לפצל את הפורום חשבתי שזה רעיון טוב, פורום למטרתו המקורית של הפורום ופורום "אהבה התומך בכל מי שנכנס אליו". עכשיו אני חושבת שלא צריך לפתוח פורום נוסף, כי כבר קיים אחד, בזכותו של בן. ועכשיו רק צריך לכתוב למען מטרה א´ בפורום א´ ולמען מטרה ב´ בפורום ב´. כפי שאני רואה את זה (זו דעתי כמובן אפשר לחלוק עליה) הפורום של בן יכול להמשיך להיות פורום של אנרגיות חיוביות ואהבה ותמיכה, והפורום של גילגיל יכול להיות פורום יותר פרקטי-ישומי. מה אתה אומר? נ.ב. אני שמחה שבחרת להשאר.

~דויד~

New member
תודה

קראתי את דבריך ולהלן תגובתי: ראשית, גם אני שמח שאת כאן בפורום
אני בהחלט מסכים שיש לקבוע קו אדום, ושאת ההודעות אשר גיל גיל, מנהלנו היקר, מחק - הוא מחק בצדק! אבל, אני רק המלצתי שלא למחוק את ההודעה הנוכחית. זה הכל. בקשר לפורום "דרך הלוחמים": הוא לא מתאים מכיוון שאיננו פורום תמיכה, אלא פורום להתפתחות אישית. מעבר לזאת אינני חושב שיש לחלק את הפורום הנוכחי לשניים. זאת מאחר ומי שמחפש תמיכה- אז יש לו את סהר תמיכה. הפורום הזה מטרתו (לפי דעתי) לתת תמיכה ממקום של אהבה. הפורום הזה צריך להיות פורום של אהבה אשר תומך באנשים. לכן מותר כאן לשמוח ומותר כאן להשתעשע (בלי לפגוע באחרים), ובעיקר לתמוך בכל מי שיבוא , ברוך הבא!

אז אולי בכל זאת יש מקום לפצל.

אם הפורום של בן לא עונה על כל הצרכים ,אז לפתוח עוד פורום. פורום של אהבה שתומך באנשים, שיש בו קבוצה של אנשים ששמחה ומשתעשעת, ופורום כפי שהפורום נועד להיות מלכתחילה - לאור הספר להרגיש טוב שעוסק בטיפול קוגנטיבי. פורום מעשי-פרקטי שעוזר באמצעות עצות וניתוח דפוסי חשיבה שגויים למי שלא מרגיש טוב החל בגלל דכדוך וכלה בגלל דכאון קליני. מה אתה אומר? גיל, מה אתה אומר?

תפצלו !!!

ככה היא תוכל להשתלט על עוד פורומים.... ולתמוך בגירוש עוד אנשים.... ועוד אנשים ירגישו לא טוב..... מה שיביא לפתיחת עוד פורומי תמיכה וכן הלאה

מספיק עם הכעס שלך!

מספיק! לא מעניין אותי מה הכינוי האמיתי שלך. אם קשה לך להשתמש בכינוי האמיתי שלך, אז את לא עומדת מאחורי דברייך, ואם זה המצב. אז הכעס, שלא מבינה בכלל ממה הוא נובע, ולמה, לא שייך לכאן. או לכל פורום אחר. תמיכה או לא. רוצה לומר? תאמרי! אל תשתמשי במילים שמבטאות כל כך הרבה שינאה. לאורך כל הדיונים כאן בסופו של דבר זו לא הייתה המטרה. המטרה למצוא את מקומנו. ולשפר למען מי שכאן, מי שהיה כאן ומי שיהיה. לא של המתנגדים לדרך של הפורום ולא אלה שבעד. שני. תחשבי קצת.. שני.

~דויד~

New member
שני, מתוקה ../images/Emo24.gif

למה את כועסת? אל תתני לשליליות של מישהו אחר להשפיע עליך. פשוט אל תגיבי... בסדר חמודה?

מספיק עם הכעס שלך!

מספיק! לא מעניין אותי מה הכינוי האמיתי שלך. אם קשה לך להשתמש בכינוי האמיתי שלך, אז את לא עומדת מאחורי דברייך, ואם זה המצב. אז הכעס, שלא מבינה בכלל ממה הוא נובע, ולמה, לא שייך לכאן. או לכל פורום אחר. תמיכה או לא. רוצה לומר? תאמרי! אל תשתמשי במילים שמבטאות כל כך הרבה שינאה. לאורך כל הדיונים כאן בסופו של דבר זו לא הייתה המטרה. המטרה למצוא את מקומנו. ולשפר למען מי שכאן, מי שהיה כאן ומי שיהיה. לא של המתנגדים לדרך של הפורום ולא אלה שבעד. שני. תחשבי קצת.. שני.

~דויד~

New member
כבר אמרתי את דברי

אבל אחזור על כך בשבילך: אינני רואה לנכון פיצול של הפורום הנוכחי, אלא שיפורו עד שיהפוך להיות פורום של אהבה, אשר גם תומך בכל אחד שנכנס לכאן. תמיכה מסוג אחר ניתן להשיג בפורומי תמיכה אחרים. דויד.

הי דויד. אסביר שוב.

זה נכון שאין כרגע פורום של אהבה אשר תומך בכל אחד שנכנס. אבל גם פורום כפי שהיה להרגיש טוב במקור אין. ומכיון שמדובר בשני צרכים שונים שצריכים לבוא על פתרונם, הפתרון שלי הוא שני פורומים. בסהר תמיכה אסור להיות שיפוטיים. אני חושבת שיש מקום לפורום שגם יהיה שיפוטי בנסיונו לעזור. שיעזור לנתח דפוסי חשיבה שגויים. שינסה לרדת לשורש הבעיה. שינסה גם לעזור אקטיבית ולא רק להכיל ולהקשיב פאסיבית. סוג התמיכה שאני מדברת עליה לא נמצא בפורומים אחרים. מה אתה אומר?

למעלה