הי מאיה, רק רציתי לשתף אותך במשהו
שקרה לי היום, שמתקשר להודעה שלך אל בן. ישן אצלי אתמול והיום מישהו שאני מאד אוהבת, מישהו שמאד חשוב לי. עכשיו, ידעתי שהוא סיים לעבוד ושכל התוכנות שהיו לו על המחשב נלקחו ממנו. בכל אופן, החלטתי לעשות לו דיסק עם כל התוכנות שהוא צריך. אוקיי, השקעתי בזה בערך יומיים-כי זה לחפש באינטרנט, למצוא את התוכנות וכו´, להוריד אותם, לסדר אותם, אחר כך לצרוב וכו´. בקיצור, הוא לא ממש התלהב מזה. זאת אומרת, הוא העריך את זה, אבל אמר שהוא מעדיף שאני אראה לו את אהבתי באופן אחר. (בלהגיד למשל אני אוהבת אותך, או רק לחבק). הוא אמר שאני לא אוהבת אותו, ושאני מתנהגת כמו "גבר" בזה שאני מראה את אהבתי בעשייה ולא במילים. אז הנה יש פה מקרה של קשר עם מישהו שאני מאד אוהבת, והדרך שלי להראות לו את זה, לא תאמה לדרך שהוא רוצה/מעדיף/אוהב-אבל זה לא אומר שהאהבה שלי אליו לא קיימת. אולי הפורמט הוא לא כפי שהוא רצה, אבל העובדה עדיין היא שאני אוהבת אותו. אני לא רוצה להיכנס לסיפור עם בן יותר מידי, כי אין לי מושג מה היה בדיוק בהודעה, אבל כמה מילים על זה: אולי היה לו יום מאד עסוק והוא טרח וטילפן לתת לך מידע על דירות? אולי זאת הדרך שלו להראות שאיכפת לו, אחרי יום עמוס שהוא ממש עייף ואין לו כח, אבל הוא מרים טלפון? אני סתם מעלה השערות, כי קשה לי לחשוב שהוא היה מטלפן אם לא היה לו אכפת ממך, הוא לא נותן חסדים או משהו כזה, אז אם הוא טילפן זה כי אכפת לו. לא? אני מניחה שאם היית עונה לטלפון, הוא היה מדבר על עוד דברים חוץ מהדירות, אבל את יודעת במזכירה אתה משאיר משהו מתומצת ועיקרי. את רוצה דוגמא קיצונית? חברה שלי טילפנה אלי ביום הולדת האחרון והשאירה לי הודעה שהיא רוצה טובה כלשהי. היא שכחה את היום הולדת שלי, ודיברה בהודעה רק על הטובה. יום אחרי היא התנצלה בטירוף, ואמרתי לה: "זה בסדר, אני ממש לא כועסת" אז בדוגמא שלי בכלל היא שכחה וההודעה היתה עליה אבל לא נפגעתי כי היא שכחה, היא בסך הכל בן אדם, שיש לו גם מגרעות/שכחה/לא יודעת מה. כולנו אנושיים. דוגמא נוספת שוב מהיום הולדת: ידיד שלי טילפן ביום הולדת, והשאיר הודעה של הי מיכל, זה אריק, נו למה את לא עונה לטלפון? (הטלפון שלי היה על השתק בדיוק). הוא לא ציין בהודעה את זה שהוא רוצה לאחל לי מזל טוב כאשר הוא טילפן אלי באותו יום בערב (אני לא חזרתי אליו, כי לא ראיתי שצילצלו אלי) הוא איחל לי מזל טוב. למה? כי הוא רצה להגיד לי את זה LIVE ולא להשאיר את זה בהודעה. מקווה שהדוגמאות שלי עזרו טיפה להפגיש את ההרגשה שלך ושוב אני לא מתיימרת להבין את המניעים של בן רק רוצה לשתף ממקרים שהיו לי -לפעמים אנשים אוהבים ולא מביעים את אהבתם בדרך שאנחנו אוהבים- אוהבת מיכלי