ל-ינאיB

../images/Emo6.gif

גיל גיל, אני לא הייתי מוחק את השרשור הזה, אל תיבהל מכל השטויות האלה. יש גם ערך מסויים ובלתי-מבוטל לדברים האלה בפורום להרגיש טוב. זוהי הזדמנות להתמיר את הפורום כלפי מעלה פעם נוספת... שלך באהבה בן

מאיוש,

זה שיש לנו דיעות שונות ביחס לדבר מסויים, לא אומר שאנחנו לא יכולים לכבד / להעריך / לאהוב אחד את השני. אין שמץ של בעיה בכך שרשמתי ל"מקום טוב באמצע" את דעתי, השונה מדעתך. הדיעות שלנו הן שלנו - והן לא צריכות להיות דומות. אם הן דומות, סבבה. אם לא, סבבה באותה מידה. מה שהולך כאן זו תקשורת, לא מלחמה. שלך באהבה, בן

ומאיוש (המשך),

המקום הנכון, מבחינתי, לשרשר את ההודעה למקום טוב באמצע, היה ההודעה שלך. למה? פשוט מאוד: את כתבת לה את דעתך (הלגיטימית) בנושא מסויים - ואני המשכתי משם והבעתי את דעתי... דיעה ועוד דיעה ועוד דיעה יוצרות יחד דיון... לא? לדעתי מקום טוב באמצע עושה בתקופה זו בפורום עבודה מדהימה לחלוטין, עם כמויות גדולות של רוך וסבלנות, מהולים בתקיפות ובאפקטיביות ניסוחית. זו דעתי. הכנה. והיא לגיטימית. או שאסור לי לחשוב ככה?? בעיה, כי ככה אני חושב ומרגיש. המקסימום שאני יכול לעשות זה לא לבטא את המחשבות ואת הרגשות שלי, אבל אני בטוח (או לפחות הייתי בטוח) שאת רוצה לשמוע מה אני חושב ומרגיש לגבי דברים, לפחות כמו שאני רוצה לשמוע מה את חושבת ומרגישה לגבי דברים. שמתי לב שבזמן האחרון את פחות, אם בכלל, רוצה לשמוע מה אני חושב ומרגיש לגבי דברים, אבל יכול להיות שאני טועה - ושזה מה שחשבת בקשר אלי (כלומר, ששנינו טעינו בראייתנו את האחר). כך או אחרת, אם שני אנשים באמת מבינים ש: 1. הם רק מניחים הנחות, לא קוראי מחשבות 2. ידידות אמת היא דבר נצחי אז אין דאגה! שלך באהבה בן

בן שתי דברים

1-רגשות אין בך בכלל-אז מה אתה מדבר על להרגיש? 2-מקום טוב באמצע זו מיכלי-היא הסגירה את עצמה בטעות ובהתלהבות בהודעות שלה- עקבתי אחריה בכל הארכיון-היא אמרה דברים שהסגירו אותה-אבל מה? מיכלי לא בן אדם רע, לכן שתקנו ונתנו לה לשחק את המשחק. היום היא כבר חזרה לשמע כי אין צורך במשחק. בן שיהיו בך רגשות מלבד לקוטר עשרים סנטימטר סביבך-אולי אז תבין מה זו אהבה.ולא רק תקליד אותה. רחל-נשמה שמאמינה שפעם תהיה בך אהבת אדם-אולי החיים עוד ימלאו אותך בהם.

שלום לך. אני לא מיכלי. את יכולה

לחפש דברים בארכיון עד להודעה חדשה, אין שם הודעות שלי כי לא השתתפתי בו. נ.ב. מצחיק שבאותו בטחון אנשים קבעו שאני גיל, ואח"כ שאני חוכמית ועכשיו שאני מיכלי. אני לא אף אחד מהם. וגם לא אף אחד מהמשתתפים הקבועים בפורום. אני פשוט מישהי שיש לה כרגע זמן פנוי רב, ושנכנסה מסקרנות בעקבות הודעה פוגעת שראתה בהודעות האחרונות. צר לי עליך רחל שגם את תוקפת לכל הכיוונים ומשתדלת לשרוף גשרים דווקא בתקופה שהבנתי שאת זקוקה בה לעזרה. לא זו הדרך.

מיכלוש

בדקתי את הארכיון שלך-בכינוי שהמצאת "מקום טוב באמצע". בדקתי את הארכיון בכינוי המקורי עשיתי הצלבת מידע, יכולת שנתונה לי וכנראה לא לך. עכשיו את אומרת ." צר לי עליך רחל שגם את תוקפת לכל הכיוונים ומשתדלת לשרוף גשרים דווקא בתקופה שהבנתי שאת זקוקה בה לעזרה" משתדלת לשרוף גשרים? מה להביע את דעתי זה לשרוף גשר איתך מיכל ששרפת את ליבי?או עם כמה אנשים בפורום שאצליהם במילה אהבה מתכוונים אהבת עצמם, תוך ניצול הזולת אם רק אפשר, ותקיעת סכין בגב אם זה רק ניתן? אני לא זקוקה לתמיכה מהפורום המלא רעל הזה, יש מי שתומך בי ואוהב אותי, והכי חשוב מקבל אותי, ולא פוחד ממצבי-כי אהבתו אמיתית-והרבה כאלה בחיי, ובסהר. מאחלת לך תומכים, אוהבים, אמיתיים כמו שלי. אני מחפשת חברים-כן גם כאן חיפשתי ואכן מצאתי כמה-ולשמחתי גם הם כמוני מרגישים, שהפורום הזה לא תואם את סולם הערכים שלהם-מנסים בכל זאת להציל את הפורום לפני גסיסה-כי זה ברור שיגסוס אם הנשמה תלך-אבל גם בשלבי הגסיסה אתם בועטים- את יודעת גם כדי החיאה תצליח צריך רצון לחיות , ושיתוף פעולה מצד החולה. ד"ר עישר בוא דחוף הפורום שלך ברגעיו האחרונים, תתן לו טיפול אנטי דכאוני, כי הוא כבר ממש אובדני , ונראה לי גם סהר-תמיכה כבר לא יצילו אותו לפני התאבדות רחל-נשמה שממש מצטערת לראות את מצב הפורום היום, חבל שהויטואלי עברה לריאלי והפרצוף האמיתי התגלה. לפחות הוירטואלי גרם לחייך לי ולאחרים, היה כיף להאמין באשליה.

deep ocean

New member
הלו חברים יקרים

אין לי מושג איך הגעת לזה אבל אני תמיד כותבת בשמי האמיתי אני לא מקום טוב באמצע אבל אם טוב לך לחשוב ככה, כי זה מכניס אותי למשבצת שבה את יכולה להתמודד עמי-אז אחלה! :))))) מצידי שאני אהיה מי שנוח לך שאני אהיה מזל שאני לפחות יודעת מי אני!! :))))))

רחלוש, אני לא מיכלוש.

את יכולה לעשות הצלבת מידע עד למאדים ובחזרה, או להמצאת הדפוס על ידי גוטנברג. אני פשוט לא מיכל. או חוכמית. או גיל. או כל משתתף קבוע אחר. שאר ההודעה שלך לא רלוונטית אלי וגם לא למיכל, כי, תקשיבי טוב, ואולי גם תצליחי להפנים "יכולת שנתונה לי וכנראה לא לך" , אני לא מיכל. ובקשר לשריפת גשרים, כל הבלאגן כפי שקראתי אחורה התחיל מזה שציפית שיתקשרו אליך אחרי הפגישה, לא ביטאת את ציפיותיך בקול, והתאכזבת כשלא התקשרו. צר לי. זה לא נקרא סכין בגב. זה נקרא יציאה מפרופורציות. זה נקרא מעבר חד מקיצונות אחד לקיצונות שניה. אנשים כתבו לך למה הם לא חזרו אליך, אבל את בשלך. וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לך. צר לי, אבל בניגוד לתאונתך שלא היתה בבחירתך, זו בחירתך לראות התנהגות ניטרלית כתקיעת סכין בגב ובריחה לקיצונות של תקיפה ותוקפנות. זו בחירתך לתקוף אנשים אחרים. מה זה אם לא תקיפה להאשים אחרים בניצול הזולת ותקיעת סכין בגב, על סמך משהו שהם בכלל לא התכוונו לעשות? כל מה שקרה זה שאנשים לא התקשרו אליך אחרי פגישה, כי הם לא ידעו שזה מה שאת מצפה. ועל סמך זה את מאשימה אנשים בכל דבר החל מרצח ארלוזרוב. אני חושבת שהפורום הזה לא במצב דכאוני ולא ברגעיו האחרונים. ובטח שלא אובדני. מה שיקרה שכמה אנשים שהיו להם ציפיות לא ריאליות מהפורום יעזבו, ואנשים חדשים יצטרפו. וזהו. הפורום הזה הוא מוגבל מעצם היותו פורום וגם מעצם מטרתו. הוא לא יכול לעזור לכל אחד. אולי את מהאנשים שהפורום לא יכול לעזור להם. אני שמחה שאת יכולה להעזר בפורומים אחרים לצרכיך.

deep ocean

New member
הי מאיה, רק רציתי לשתף אותך במשהו

שקרה לי היום, שמתקשר להודעה שלך אל בן. ישן אצלי אתמול והיום מישהו שאני מאד אוהבת, מישהו שמאד חשוב לי. עכשיו, ידעתי שהוא סיים לעבוד ושכל התוכנות שהיו לו על המחשב נלקחו ממנו. בכל אופן, החלטתי לעשות לו דיסק עם כל התוכנות שהוא צריך. אוקיי, השקעתי בזה בערך יומיים-כי זה לחפש באינטרנט, למצוא את התוכנות וכו´, להוריד אותם, לסדר אותם, אחר כך לצרוב וכו´. בקיצור, הוא לא ממש התלהב מזה. זאת אומרת, הוא העריך את זה, אבל אמר שהוא מעדיף שאני אראה לו את אהבתי באופן אחר. (בלהגיד למשל אני אוהבת אותך, או רק לחבק). הוא אמר שאני לא אוהבת אותו, ושאני מתנהגת כמו "גבר" בזה שאני מראה את אהבתי בעשייה ולא במילים. אז הנה יש פה מקרה של קשר עם מישהו שאני מאד אוהבת, והדרך שלי להראות לו את זה, לא תאמה לדרך שהוא רוצה/מעדיף/אוהב-אבל זה לא אומר שהאהבה שלי אליו לא קיימת. אולי הפורמט הוא לא כפי שהוא רצה, אבל העובדה עדיין היא שאני אוהבת אותו. אני לא רוצה להיכנס לסיפור עם בן יותר מידי, כי אין לי מושג מה היה בדיוק בהודעה, אבל כמה מילים על זה: אולי היה לו יום מאד עסוק והוא טרח וטילפן לתת לך מידע על דירות? אולי זאת הדרך שלו להראות שאיכפת לו, אחרי יום עמוס שהוא ממש עייף ואין לו כח, אבל הוא מרים טלפון? אני סתם מעלה השערות, כי קשה לי לחשוב שהוא היה מטלפן אם לא היה לו אכפת ממך, הוא לא נותן חסדים או משהו כזה, אז אם הוא טילפן זה כי אכפת לו. לא? אני מניחה שאם היית עונה לטלפון, הוא היה מדבר על עוד דברים חוץ מהדירות, אבל את יודעת במזכירה אתה משאיר משהו מתומצת ועיקרי. את רוצה דוגמא קיצונית? חברה שלי טילפנה אלי ביום הולדת האחרון והשאירה לי הודעה שהיא רוצה טובה כלשהי. היא שכחה את היום הולדת שלי, ודיברה בהודעה רק על הטובה. יום אחרי היא התנצלה בטירוף, ואמרתי לה: "זה בסדר, אני ממש לא כועסת" אז בדוגמא שלי בכלל היא שכחה וההודעה היתה עליה אבל לא נפגעתי כי היא שכחה, היא בסך הכל בן אדם, שיש לו גם מגרעות/שכחה/לא יודעת מה. כולנו אנושיים. דוגמא נוספת שוב מהיום הולדת: ידיד שלי טילפן ביום הולדת, והשאיר הודעה של הי מיכל, זה אריק, נו למה את לא עונה לטלפון? (הטלפון שלי היה על השתק בדיוק). הוא לא ציין בהודעה את זה שהוא רוצה לאחל לי מזל טוב כאשר הוא טילפן אלי באותו יום בערב (אני לא חזרתי אליו, כי לא ראיתי שצילצלו אלי) הוא איחל לי מזל טוב. למה? כי הוא רצה להגיד לי את זה LIVE ולא להשאיר את זה בהודעה. מקווה שהדוגמאות שלי עזרו טיפה להפגיש את ההרגשה שלך ושוב אני לא מתיימרת להבין את המניעים של בן רק רוצה לשתף ממקרים שהיו לי -לפעמים אנשים אוהבים ולא מביעים את אהבתם בדרך שאנחנו אוהבים- אוהבת מיכלי

ומצליחה - בגדול! כל הכבוד!! ../images/Emo45.gif

הא, ותודה על התמיכה ביחס ל"הודעה" של "מקום עוד יותר טוב"... היה גדול!! נהניתי!! באהבה בן

הי מאיה, אני מבינה שאת בתקופה קשה

אבל דברים רעים שעוברים עליך לא נותנים לך קרדיט לפגוע באחרים. שמי הוא אכן בדוי (לא אותו נתנו לי הורי) אבל עד לפני כמה ימים לערך כתבתי כאן בדיוק הודעה אחת. כך שאיני מי שאת חושבת שאני. מי שזה לא יהיה. פשוט כי לא השתתפתי כאן קודם. החלטתי להתחיל להשתתף בעקבות הודעה שלך שראיתי בהודעות האחרונות שנראתה לי שאיננה בת הבלגה. ענין אותי לדעת על סמך מה נכתבה כזו הודעה ממורמרת, בפורום שכותרתו להרגיש טוב. וכך הגעתי לכאן, הסתובבתי, הבנתי מה הולך, והפשלתי שרוולים. אני מבליגה על מה שאני בוחרת להבליג. ומגיבה על מה שלא. לא ארס, ולא רעל, את משליכה מתוך מה שאת מרגישה על אחרים. אני באה להביא שפיות. את האמצע. את הלא קיצוני. את הסתם. את הבינוני. את האפור, את הפרופורציות. ונראה לי שאת זקוקה לזה נואשות. אשמח לנסות לעזור. כאן זה הפורום שלי מי שרוצה להרגיש טוב ומי שרוצה לעזור לאחרים להרגיש טוב. מי שאינו עונה על אחד מהקטגוריות נראה לי אך טבעי שילך למקום אחר. ואם ילך, לא עדיף שיפרד בידידות?

אמצע ? שפיות ? פרופורציות ?

הם דברים נהדרים ופוליטקלי קורקטיים שלא משתקפים בשום דבר שכתבת. אני - כפרופורציה ותיקה - יכולה להגיד שאם מישהו יוצא כאן מפרופורציות זו את ולא אחרים.

לא נורא, העיקר שלחיצה מאסיבית על

"החלף שם משתמש" עושה לך טוב

ינאיB

New member
בהחלט מקובל עלי

אם את סבורה למשל (סתם כדוגמא) שיש בי אלמנטים פרנאוידיים מטורללים זה בהחלט לגיטימי שתאמרי זאת ,אני ודאי אתווכח ואביע דעה שונה, וודאי שלא אמליץ למחוק אותך מעל פני האדמה. זוהי תמצית הדינמיקה האנושית. הרי בחיי היום יום אנו נאלצים להתמודד עם ביקורת לעיתים היא נכונה לעיתים לא,אבל כל אחד רשאי להביע את דעתו.

אני חולקת עליך בכמה דברים.

ראשית, אני לא חושבת שדעה האם X הוא פרנואיד מטורלל או טמבל מושלם, או סתם דביל טיפש או כל עלבון וקללה אחרת, זו דעה לגיטימית שמקומה בפורום תמיכה או בפורום דיונים בכלל למען האמת. לא הייתי קוראת לזה בכלל דעה לדיון. שנית, אני לא חושבת שיש מה להשוות בין מחיקת הודעה שמקללת מישהו לבין "מחיקה מעל פני האדמה". קצת פרופורציות. שלישית, אני לא חושבת שהפורום הזה צריך להיות דומה לחיי יום יום. זה פורום תמיכה, עם כותרת ספציפית ועם מטרה ספציפית. חיי היום יום שלך הם לא פורום תמיכה, ובטח יש לך יותר ממטרה אחת וכותרת אחת. רביעית, אני לא חושבת שלקרוא למישהו פרנואיד מטורלל או טמבל זה ביקורת. זה כמו שמישהו ידרוך למישהו אחר על הרגל בטעות והנדרך יתעצבן ויצעק "יא חרא" והשני יגיד "נו טוב זו ביקורת לגיטימית". וחמישית, אני לא חושבת שכל אחד רשאי להביע את דעתו בכל מחיר, ובמיוחד לא בפורום תמיכה. לחשוב על הכל - בטח ובטח, אין צנזורה על מחשבות. אבל להביע הכל? ועוד בפורום תמיכה? לא ולא. גם בחיים אי אפשר להביע הכל בכל מקום. גם מבחינת תכנים וגם מבחינת רלוונטיות. נסה למשל להביע לבוסית באמצע ישיבה את רשימת הקניות שלך בסופר. או למוכר בחנות נעלים את דעתך על הסידרה "זינה הנסיכה הלוחמת" או לבנקאי שלך את דעתך על חתולים. תתעקש ש"כל אחד רשאי להביע את דעתו" ותתעלם ממהות הסיטואציה וההקשר שבו אתה נמצא. אל תשכח לחזור לספר חוויות!

Mאיה

New member
המילים שלך יפות וטובות... ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

וכל כך באות ממקום מתנשא...בכלל לא מהאמצע!! את אומרת את כל המילים המתייפיפות הללו, כאשר ישבת כאן מההתחלה וכבר קבעת שאני צריכה טיפול. מי את שתקבעי?? את מתיימרת להיות פסיכולוגית?? שלי?? ושל אחרים?? "אני לא חושבת שדעה האם X הוא פרנואיד מטורלל או טמבל מושלם, או סתם דביל טיפש..."- ציטוט שלך. קראי את מה שאת כותבת... את צודקת בדעתך זו. אבל שכחת שכבר ישבת כאן לא פעם והחלטת לאן לשייך אנשים??!! עשי לכולם טובה ומוטב שלעיתים תבליגי בהודעות שלך. לא על כל הודעה חייבים להגיב, לעיתים המילים שלך עצמך יתפסו אותך במועד אחר!! כמו עתה.... אמצע את בטח לא!! פרופורציות?? אין לך זה בטוח!! תוקפנות במילותייך!!! ועוד איך יש לך! נכון, שיתפתי את החברים שלי כאן במשהו שעברתי. כי הרגשתי שאולי הם יבינו, כי הייתי ברגע של שבירה...לכולנו יש את הרגעים הללו. רק אדם נבזי!!! כמוך!! יכול לנצל הזדמנות ולהשתמש במידע שנתתי על מנת לפגוע...ואל תגידי לי זאת החלטתך להיפגע...כי אני לא נפגעת מסתם מישהי שמתייפיפת עם מילים. אני רק רוצה להראות לכולם שאת לא נקיה בכלל!!! מנסה אולי להעביר להם איזה אדם את!--בכלל לא מה שאת מצטיירת בעינהם...כי הם כרגע עיוורים לראות, כי המילים שלך יפות ומתייפיפות!! תעשי טובה, רדי מהעץ שטיפסת עליו ותתחילי לדבר בגובה העיניים. לא מאיזושהיא נקודה באופק שמסנוורת את כולם. מי שטיפה רגיש בתוכו, יבין את מה שאני אומרת...מי שלא, מעולם לא נועד להבין!

Mאיה

New member
נ.ב. זה פורום תמיכה- לא פורום הבעת

דיעה!!! ...אמרת זאת, תיישמי את זה!!!

לא אמרתי זאת. להפך, לדעתי זה

בהחלט פורום הבעת דעה. אבל דעה רלוונטית. כלומר ששיכת לנושא הפורום "להרגיש טוב" ועוסקת בלהעזר להרגיש טוב או לעזור להרגיש טוב. נ.ב. מה שכן אמרתי זה שלקלל או לפגוע זו לא דעה רלוונטית לפורום.

למעלה