ל-ה-ת-פ-ק-ד!
...

dont worry

New member
../images/Emo42.gif

שם: נועה קן:רמת אביב שכבה: הפועל(?)- ט (איכס זה שם כל כך מגעיל) שם קיבוץ: תל אביב? אני בדרך ללהיות פעילה... יומטוב

eviv

New member
אני....

השם שלי הוא אביב שכבה י"א לא זוכר כרגע את השם... קן אושיסקין אשר בתל אביב עיר: רמת-גן כיום אני פעיל בעיקר באירגונים שעוסקים בשינוי על פי עקרונותיי. וגם...אם יש לכם את עיתון הדף הירוק שהגיע אליי במקרה, עירוני שכמוני, תראו תמונה שלי (האדם עם השער הארוך והסרט)...

eviv

New member
בעמוד...

בעמוד שעוסק בועידה ומפרט את התוצאות שלה...

TheBlackFairy

New member
התמונה מהועידה, לא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

היא לא מהפסטיבל יצירה
.

morank

New member
ועכשיו אני...

אז ככה - אני מורן, לשעבר מקן רמת אביב... מסיימת י"ב. טוב, האמת ש...לצערי, עזבתי את השוה"צ לפני שנה...שנתיים בעצם... אבל הספקתי לצאת לקורס מד"צים, ואחרי זה הדרכתי ממש ממש קצת... ובזה זה נגמר אבל - אני עדיין תומכת נלהבת ואוהבת של השמו"צ... פלצני אבל, תמיד תישאר פינה חמה בלב לתנועה הזאת.

aYaLoLy

New member
../images/Emo15.gif

שם: אילה שכבה: ט' קן: רמת אביב
מקווה שפעילה..

TheBlackFairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

ואם כבר יש פה טתניקית (למרות שאני יודעת שיש עוד), אז הסמינר מד"צים-צופי שלכם יהי בגבעת חביבה ובשדה נחמיה, לפחות נכון לעכשיו
.

רותם../images/Emo15.gif

שכבת אחווה (י"א). קן רחובות (פעם היה עירוני רגיל, שנה הבאה הוא הופך למשהו שדומה לרב תחומי). אני כלום... אין חניכים שאני יכולה להדריך, ולי אין כמעט פעולות בגלל שאנחנו שלושה חניכים. אבל שיש פעילות אני באה :) ש"ש - אני רוצה לעשות, אבל עדיין בהתלבטות אם במסגרת השומר הצעיר.

Aldaris

New member
חטייארית!!

כמו כולם:"אני רוצה לעשות ש"ש אבל לא יודע אם במסגרת השומר הצעיר..." יאללה מספיק עם ההתייפיפות... כולכם בסוף תעשו בשומר הצעיר...ובמיוחד את רותם!!! כי את כזאאאאאתת רותם!

ronisrael

New member
התפקדות!

שם:רון ישראל. קן:עמקים תבור אימפריה(התאחדו כבוד!!
) משכבה:ט'-"הפעול" אני גרה בקיבוץ שריד. ופעילה בשומר הצעיר?בינתיים כן. יצאתי לכל מחנה מכיתה ו' ועד היום חוץ מאחד שפיספסתי בכיתה ז'. אני באה לכל פעולה ולכל פעילות שיש. ואני מד"צית לעתיד שנה הבאה אינשללה.

למעלה