ל-ה-ת-פ-ק-ד!
...

TheBlackFairy

New member
אז כשתדעו מה נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תשלחו לי בקשה לאישור בלוח אירועים ואני אאשר
.

shookit

New member
מה?!?!?!

מה הקשר ליבנה יש חג קן ב7 לאוגוסט?!!? יעל חייבת לבוא!!!! לאאאא.... =( אוף...

TheBlackFairy

New member
בכל מקרה אני אוסיף את זה../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

לא משנה כרגע, אם יש ליבנה חג קן או אין
. אתם בטוחים שזה אפשרי גם לעשות את זה, זה יום אחרי המד"צים-צופי
.

music freakit

New member
כן, זה התאריך היחיד שיש

אפילו שזה יום אחרי ותוסיפי את זה , מעולה... חוצמזה, בטח להמון קינים יהיה באותו יום חג קן...

TheBlackFairy

New member
הוספתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

וזה גם יום לפני תחילת הקייצות והקייטנות
.

music freakit

New member
יש לנו סמינר

מפתיע... סמינר "אורחות חיים" או משהו... לא נתנו לכם בסמינר את התאריכים?

shookit

New member
אוווף...

איזה באסה.... מה יהיה?? יעל תבוא?? לא תבוא?? =( אוף...

יובל 8 1

New member
בטח מישהו עשה טעות

כאילו אתמול ישבנו עם גיל על כל הסמינרים. עכשיו אם אני לא טועה אנחנו חוזרים מהמדצופי ב6 לאוגוסט והסמינר אורחות חיים מתחיל ב15 ולא ב14 . חוץ מזה איך חשבנו לעשות ת'חג קן ב7 אם אנחנו חוזרים יום לפני? זהו אז אני לא רואה שום בעיה שנעשה אותו ב14 חוץ מזה שמתחיל עוד סמינר יום אחרי אבל זה שטויות...

music freakit

New member
את בטוחה?!

זה לא מה שיעל הלבנה אמרה...מה שכן ממש שווה לבדוק את זה כי זה מסתדר לכולם גם ליא, גם לנו, וגם ליעל השחורה במקרה שהחג קן של בן גוריון הוא ב-7... אני אתקשר היום אולי ליעל הלבנה... כי לפי מה שכתוב לי ביומן, סמינר אורחות חיים הוא אחרי הקטיף תפוחים בברעם...תבדקי גם מה כתוב אצלך...

shookit

New member
ותגידו בסוף איזה תאריך קבעתם!

אנחנו מנסים למצוא תאריך חדש לחג קן...=\

shookit

New member
חחח..אוף זה כבר עצוב.

אין לי כוח כבר לחפש ולנסות למצוא תאריך.. ד"א כריס. אני הבאתי לך את הלוכד חלומות בסמינר יצירה :)

יובל 8 1

New member
../images/Emo24.gif הוא הכי מגניב בעולם!

הוא תלוי אצלי בחדר עכשיו
והוא שומר עלי מחלומות רעים... ומה הבעיה עם התאריך שלכם? כאילו שלנו כניראה יהיה ב14 אז זה לא אמור להוות בעיה אלה אם כן יש דברים אחרים... ואיך ידעת שלא ידעתי מי הביא לי ת'לוכד חלומות? כאילו ידעתי אבל ברח לי השם :(

shookit

New member
:) תודה קוקי!../images/Emo9.gif

ידעתי כי דיברנו בידיוק שלוש שניות עם יעל וזה ואני לא הייתי זוכרת את השם שלך גם אם יעל לא הייתה אומרת לי ..אז בקטנה :)! הבעיה היא שלא יצא התאריך של החג קן שלנו עם החג קן שלכם, אני רוצה שיעל תבוא, זה חשוב לנו שהיא תבוא. העלנו רעיון לעוד תאריך ה10 ליולי..אבל זה לא בטוח. נראה כבר... זה או ה10 ליולי או ה7 באוגוסט. כבר נמאס לי לטחון ת'נושא של תאריך.

יובל 8 1

New member
נו אז אין בעיה!

הסמינר של י"ב מתחיל ב15 לאוגוסט זה אומר שאנחנו יכולים לעשות ת'חג קן שלנו ב14 מה שאומר שה7 לאוגוסט פנוי לגמרי ויעל תוכל לבוא

shookit

New member
זה מעולה.

אחלה! אדיר! שוס. ד"א אל תשלי את עצמך, את גם באה לחג קן. הולך להיות מטורף! אדיר!!

music freakit

New member
כריס את ממש בטוחה?!?!

כי אצלי כתוב שהסמינר מסתיים ב-14... טוב שומדבר לא בטוח עדיין, מחר אני אתקשר ליעל הלבנה(מבטיחה...)

למעלה