ל ה צ ב י ע!!!

רוצים שינוי ../images/Emo43.gif../images/Emo76.gif

היום ב-19:00 נארח Live את הח"כ חמי דורון בפורום שינוי, שיענה לשאלותיכם. השידור יועבר בהנחיית רועי יחזקאל.
מכירים את שילה פרבר? גם אם לא, פורום רוק ישראלי נותן לכם הזדמנות להכיר אותה ומחלק כרטיסים חינם להופעה הקרובה ביום חמישי
הקופסא שלנו הולכת וגדלה. מאות גולשים קובעים מידי שבוע את הלהיטים של מחר, וזוכים בפרסי סינגלים לוהטים. האם דיידו תשאר שבוע נוסף בפסגה? או האם "ווסטלייף" יכנסו היישר למקום הראשון? כנסו לקופסא!

Aragollum

New member
אנשים!

GU הגיע למקום השלישי! עכשיו צריך לעבוד כדי להדיח את דידו!!!!1 יאללה, להצביע! 'חת שתיים! 'חת שתיים! היי! היי!

shiBBy girl

New member
סתם שאלה

לאיזה עוד שירים הצבעתם.? אני הצבעתי ל: 1. evanescence- bmtl 2. evanescence- gu 3. linkin park- numb 4. avril- losing grip 5. muse- time is runing out ילא תרשמו את שלכם............!

Torn

New member
אני

Delta Goodrem - Innocent Eyes Linkin´ Park - Numb Sting - Send Your Love וכמובן BMTL וGU...

White Stripe

New member
בלאט מה הצבעתם כולכם ל'נאמב'?

זאת תחרות קשה לאוונסנס! זה שיר מעולה אבלל.. אני מעדיפה לא לסכן את אוונסנס.. חיחי

White Stripe

New member
ל ה צ ב י ע!!! ../images/Emo41.gif

אנשים, אני, ואתם, הצלחנו להעלות את Going Under אל המקום השלישי במצעד, אבל עדיין - דיידו שולטת במקום הראשון ואנחנו צריכים להחזיר לשם את אוונסנס.. מכיוון שאפשר להצביע שוב, אז בואו כולכם ותצביעו לשני השירים של אוונסנס ולעוד 3 שלא מהווים תחרות רצינית. ואם כבר - דה ווייט סטרייפס ישמחו

למעלה