ל דרול יש לי שאלה

בארס

New member
אני כמעט לעולם

לא מסרב להזמנה לקפה. לגבי מה שאמרתי על ירידה בתפקודי החיים אשמח לשמוע מה לא נראה לך באמירה הזאת. הכוונה שלי הייתה שבשלבים מסויימים בדרך כלל התחלתיים כשמערכת הערכים הרגילה מתחילה להחלש והמניעים הרגילים כבר לא פועלים עלינו באופן משכנע במיוחד יש בהחלט מצב של רגרסיה בתיפקודים הרגילים למרות שבפועל מתחולל תהליך של הפתחות, רק שהאדם לא מודע לו, וממשיך לשפוט את עצמו לפי הקריטריונים הרגילים. אני מדבר מפורשות על: ירידה משמעותית בריכוז !!! חוסר עיניין באנשים ובארועים עייפות וכהנה וכהנה איש איש על פי אופיו והמצב המסויים שלו. מה הבעיה עם התיאור הזה? אני מכיר את זה על עצמי בראש ובראשונה. כשעוברים את השלב הזה ממשיכים הלאה הרבה יותר פתוחים ונכונים ללמוד ולקבל, מדובר בתהליך פיזי אנרגטי ורוחני.

הכל טוב ויפה

למדת מעצמך ועכשיו מה עם הקפה? :) כן?,לא?,לא יפה להשאיר אנשים במתח. אני מאמין בשיחה בלתי אמצעית בין בני אדם. היא הרבה יותר טובה.הרבה יותר אמיתית.הרבה יותר זורמת. (אבל זאת,כמובן,רק דעתי.) :) מוטי.

בארס

New member
שתיית קפה

..אצלי זה דבר מאוד מעשי. רוחניות מעשית. היא כוללת מעט מאוד מילים ונטולת קשקשת פסיכולוגית לחלוטין. אתה מוזמן לגלות את החוויה לטוב ולרע. מסרים , מס´ טלפון, בהצלחה. :)

בועז

אני חייב להתוודות בפניך,שתמיד קינאתי בסגנון המצומצם שלך. הגעת כבר לקשב השלישי,או שאתה מדשדש היכנשהו בראשון? :) (אני מקווה שאתה מבין שאני סתם צוחק.לצחוק זה טוב.) אבל את החלומות שלך אני אוהב.היטב אתה מתאר אותם. תענוג לקרוא.תענוג לקחת חלק. ועל כך אני מודה לך מקרב לב. עלה והצלח.(ואם זה ממש מעניין אותך,יש פילוסוף יהודי מואר שדיבר בדיוק על הדברים שקרובים ללבך. לקסטנדה יש שלוש דרגות של קשב והוא דיבר על שלוש דרגות של הכרה, האחרונה,אהבת אלוהים השכלית.) אשמח אם תרחיב קצת את העניין עם החרא,אם אפשר עם קצת יותר פרטים. (אבל רק אם אתה רוצה.אם לא אני כבר אמצא את הדרך להבין.:) אין לי שום בעיה להיות יעיל כמו חיפושית של זבל. אף היא יציר האל האינסופי. :) מוטי.

L i z a r d

New member
כשמישהו אמיתי

זה לא דבר שמפספסים. כשדורכים על חרא, גם כן לא מפספסים בדרך כלל. זה נמרח וזה מסריח. אני שמח שאתה נהנה.

מתוחכם,בועז,אבל מיותר.

ידעתי שאם אחכה מספיק בסבלנות גם האגו שלך ימעד,אפילו שאתה בדרך כלל מצמצם מאוד בסגנונך את האפשרויות למעידה מילולית.(אבל סגנון הוא דבר אחד,מי שכותב אותו דבר אחר.קרא את מוות בוונציה,אם תרצה.) אז בוא נראה מה היה לנו פה.היית תלמיד טוב וניסית ליישם מה שלמדת בדרך הלוחצמים,אבל אני אומר שפשוט מאוד נכשלת.לא השגת כל הישג.בסך הכל החמאת לאגו של עצמך. היית מרוצה מעצמך בכך שאתה יודע דבר ופונה ברמזנות מצומצמת אל יודעי דבר אחרים. השווצת ביכולת שרכשת לכאורה תוך כדי ניסיון חסר ערך ומיותר לרמוז לי על ערכי.(עשית זאת בחינניות אבל זה עדיין אגו) לו היית "יוקש" כשרוני מלידה,היית מסתפק בלא לענות ישירות על הודעתי מכל סיבות הבלה בלה בלה הקיימות,אבל אתה רצית להראות לעולם את "חוכמתך",שאינה אלא חוכמתו הלא בריאה של האגו,עוד ידע שצברת. והוספת הודעה נוספת,לרמוז על מעשיך.מעשיך מדברים בעד עצמם,אינך צריך לדבר עבורם ואינך צריך לפרסם אותם. (ואתה בוודאי עושה אותם ללא כל התחשבות בי,בעולמך הרוחני,לפי אמונותיך,אני הרי רק אשלייה,סתם דמות בסרט שלך) ובכך גם אתה לא היית אמיתי ולא היית נאמן לאמונות שאתה עצמך דוגל בהם(עזוב אותי,אותי זה בכלל לא מעניין, אני נהנה לקרוא ספרות טובה ושירה טובה,כל ההתפתחות הרוחנית כפי שהיא מוצגת בפורומים אף פעם לא עניינה אותי.) אז הנה למדנו כולנו שיעור מאלף וחשוב,גם אדם המצמצם עצמו למינימום עשוי להיות מנופח מחשיבות עצמית ולנפוח אחר כבוד את עצמו. (ואינני אומר שאתה מנופח באופן כללי,את זה עליך לקבוע-,אם כי הסלידה שלך מזילות קצת מגרדת לי ודורשת חקירה נוספת- אך אין לי ספק שבמקרה דנן התנפחת למימדים עצומים בכמה מילים קטנות. :) והנה הארכתי מאוד בדברים,אולם כבר למדנו שאם גאוותנות עשויה להימצא במצמצם,ענווה עשויה להימצא במאריך.(אם כי אני בדרך אל הצימצום אחרי שרוויתי כבר מהאריכות) ועכשיו,אם אני ובארס נקבע על כוס קפה,האם תירצה להיצטרף גם אתה? פתיחות והימנעות מקיבעון הם דבר חשוב.הנה,אפילו אני לעיתים חורג מהרגלי. אינני רוצה שיתחילו לחשוב שאני יותר מדי טוב.לא,אני עדיין לא. וגם לא יכול להיות דבר כזה יותר מדי טוב.יש רק טוב.סתם טוב. :) מוטי.

drall

New member
אתה כזו קרציה , מוטי

נכון שבשביל היוונים הקדמונים עובדת עגלגלותו של העולם הייתה תיאוריה או אקסיומה אבל בינתיים הגיעו אסטרונאוטים לירח וראו את כדור הארץ בכל הדרו. גם כפילותו או רוביותו של האדם היא פילוסופיה בשביל אנשחם מסויימים ובשביל אחרים היטא אמת מוצקה בדיוק כמו הקיר שאתה מוזמן לדפוק בו את הראש. כן , מוטי, יש אנשים אנשים שזכו לראות עצמם. לא צריכים להיות מוארים בשביל זה אפילו , למרות שזה בטח עוזר. אבל אתה , יש לך בעיה עם האנשים הללו שהגיעו למקומות גבוהים יותר או עמוקים יותר ממך. אתה נחפז להתקע כמו מקל בגלגלים ולהפריח קישקושים טרוויאלים שאינם מוסיפים ולא כלום. יופי , אז אנחנו כבר יודעים שאתה קרש, מה הלאה מוטי? אולי דברים שנאמרו אינם חדשניים ומקוריים , אולי הם כבר נאמרו על ידי אנשים אחרים , אנשים נבונים , אמיצים , טוטאליים שהגיעו במקרה או שלא במקרה לאמת דומה. אז מה? עובדה שיש מי שעוד לא שמע אותם , עובדה שיש מי שנעזר בהם. עובדה שיש מי שרוצה להתפתח ויש את מי שנובח. דרול

אל תהיה אובר דרמטי שי,

לרגע חשבתי שאני רואה דרקון,אבל אז נזכרתי שיש כאלה רק בסיפורי האגדות. רק האגו שלך יכול להתרגש ממני. תרגיע אותו קצת,ידידי. כבר הגענו ביחד למסקנה שאני לא מזיק,אפילו שאני קצת קרציה. וקצת לענייננו,(ללא סיפורי אלף לילה ולילה) אני כבר לא שואף להגיע לשום מקום עמוק או גבוה. את זה אני משאיר לבעלי האגו נטולי האגו(הענווים והצנועים) שמקדישים את חייהם למען "האמת" ותוך כדי כך יהיו מוכנים לחסל כמה וכמה אנשים אחרים בדרך.אתה למשל.ולזאת אתה קורא התפתחות ולזאת אתה מעודד את בארס. אבל ,אני לא דואג.כל אחד מקבל בסוף את מה שמגיע לו. :) (אני למשל הרגזתי קצת את הדרקון והא קצת כועס עלי עכשיו,מנופף לי בציפורניו וחורק קצת בשיניו). אבל אולי כדאי שתשאל את עצמך מה עשית שנדבקה אליך קרציה כמוני? ולסיום,אני מרשה לעצמי לשחק עם דעתכם עלי.אתם כולכם,הרי,אנשים מפותחים שנמצאים מעבר לקיבעון מושגי כזה או אחר,כך שלהיות כרגע בנקודה שבה אני נמצא, זאתתחושה חדשה ומעניינת עבורי.להיות אדם לא רצוי ולא אהוב. אבל לא נורא.חברה שלי אוהבת אותי.זה בהחלט מספיק לי. :) ודרך אגב,שלא תחשוב אפילו לשנייה שיש לי משהו נגדך.אתה סך הכל דמות מאוד מעניינת וציורית.אני די נהנה במחיצתך,אפילו שאתה לא כל כך נהנה במחיצתי.אתה רואה איזה אגו נוח לבריות יש לי? אני מסוגל לראות אל מעבר לחיספוס שבך,את הדמות הרגישה והחומלת והאוהבת ללא תנאים,גם את הקרציות וגם את אלוהים יחד עם כל הברואים.(באשר הם.) (אתה כל פעם עונה לי,כך שעדיין לא דפקתי את ראשי בקיר.) :) מוטי.

drall

New member
לא רק שאתה קרציה

אתה גם טמבל. כי ההנחה הבסיסית שלך שכולם נמצאים באותה רמה של שיממון פלצני כמוך גורמת לך להיות עיוור לכוחות אמיתיים שפועלים ביקום. לדוגמא , יש דרקונים. לא כל אחד רואה אותם , אבל זה לא אומר שהם לא קיימים יש גם אנשים מסוכנים מאוד שיכולים לגרום לך למות ביסורים רק בכוח המחשבה. אני לא מאיים עליך מוטי , רצה הגורל ועשה אותי ברנש בלתי מזיק לחלוטין. רק שיש כאלו שאם תתקרצץ עליהם בטעות , אתה תמצא את עצמך מייחל למוות. דרול

אח ,אח דרוליק היקר,

שוב אני אתן לאחרים לקרוא ללא הערות נוספות שלי. ואני גם ממהר לחברה שלי וחבל לי לבזבז זמן יקר עליך. אבל סיקרנת אותי,בהזדמנות ספר לי קצת על הכוחות שאני ושאר האנושות עיוורים אליהם ואתה כבר סחבק אמיתי איתם,בסדר? (איך אומרים,אמור לי מיהם חבריך ואומר לך מי אתה :) ודרך אגב,תודה על המחמאה. עוד תגיעה שעתם של כל חמורי הגרם. אינך מכיר את אתונו של בלעם שראתה את המלאך? תמימים הם החמורים,לא? :) מוטי.

drall

New member
אני עומד נדהם

אתה הרבה יותר מוצלח כשאתה ממהר תמשיך כך דרול

בארס

New member
תודה תודה.

והנה אתה חושף בפנינו עוד משמעות לציטוט השבוע :) נכון להיום הנטיה שלי היא ללוות אתכם ממקום מושבי אז לגבי המפגש בקדימה, נראה לי שהסבירות נמוכה אבל לא ניתן להסיק מזה לגבי ההמשך. עבודה פוריה. :)

למעלה