ל דרול יש לי שאלה

apocalyps

New member
ל דרול יש לי שאלה

קראתי את הטכניקות אבל לא הבנתי למה כל מדיטציה עוזרת ואת הקטע עם האיסור על שכיבה ממושכת לכן לא ניסיתי עוד אשמח אם תסביר/י לי מה כל טכניקה מועילה

בוקר אור ../images/Emo42.gif

גם אני דפדפתי... קראתי... התרשמתי.. צחקתי וגם אני לא מבינה את העניין עם ההזהרה החמורה לא להרדם שיהיה יום מעולה לכולם/ן

drall

New member
ההסבר הוא לא כל כך יפה.

אבל אם כבר שאלת.... מדיטציות טובות הן מורכבות מיחס מסויים בין חיים למוות. אם אתה אוגר יותר מדי מוות , המוות העודף מתגנב אליך ומרעיל לך את החיים. זאת הרגשה רעה מאוד. אני יודע שלא הבנת כלום , אבל זה המירב שביכולתי להסביר לך. אז ככה , מלא אחרי ההוראות בקפדנות ותראה שלא תהיה לך סיבה להתלונן. ההסברים התיאורטיים שעומדים מאחורי הטכניקות הללו , הם מורכבים ומסובכים במידה שלא תאמן. כדי להבין גם קצה של אחוז מתוכם צריך להיות מומחה למדיטציה ומומחה לכישוף ולתרגל המון שנים . אתה לא כזה , נכון? אני לא אגיד לך לא לשאול שאלות , אבל שאלות לגבי הרקע של המרכיבים של המדיטציה לא יביאו אותך לשום דבר כרגע, אין לך כוונות לחבר מדיטציות חדשות בשלב הזה . דרול

apocalyps

New member
שאלה נוספת ל DRALL

איזו מבין המדיטציות הכי תתאים לי במידה ואני רוצה להגיע לרמה של מודעות וריכוז כדי לשלוט באנרגיה שלי?

drall

New member
במקרה שלך אני הייתי הולך על

הנאטאראג´י היא מדיטציה מצויינת. דרול

jedi

New member
איפה מוצאים כזה ידע?

מה צריך לעשות בשביל להיות מומחה למדיטציה ומומחה לכישוף?

drall

New member
הדבר הכי קשה

הוא למצוא איזושהי תועלת בלהיות מומחה לכישוף או מומחה למדיטציה. אני רציני. אלו חיים במימד אחר לגמרי . חוץ מזה , לוקח לאדם ארבע שנים להיות מהנדס , שבע שנים להיות רופא , נניח, ותשע שנים להיות רופא שיניים עם התמחות בחניכיים. כדי להיות מומחה למדיטציה צריך ללמוד עשר שנים לפחות ובשביל להיות מומחה לכישוף צריך ללמוד כל החיים במשך כמה גילגולים טובים? ומה אז? כל טעות שאתה עושה גורמת לאנשים מסביבך לצאת מדעתם ואין מי שלא עושה טעויות. הניחוש שלי הוא שיש אנשים שפשוט נולדו לתפקיד. דרול

drall

New member
ואיך אתה יודע שנולדת כושי?

אם אתה רואה , זה בא בקלות. אם אתה עיוור , אתה צריך לחכות שמישהו יספר לך. בסוף זה יקרה. דרול

jedi

New member
אם הייתי כושי, היית מספר לי?

ואם הייתי מכשף, היית מספר לי? אני לא בטוח.

drall

New member
צודק

גם אני לא בטוח אבל אולי אתה לא עיוור דרול

בארס

New member
כל הנחלים זורמים לים.

כמעט! למה אתה מעוניין להיות מומחה בתחומים האלו?

בארס

New member
כבד את אביך ואת אמך

משפט שולי בדברי ימי העידן החדש אבל אולי הוא מכיל בתוכו אוקיאנוס שלם בפני עצמו.

jedi

New member
בוא נתחיל מזה שאני מעוניין

לצבור מספיק ידע על התחומים האלו בכדי לעשות החלטה מושכלת לגביהם. נכון לכרגע, נראה לי שאני והתחומים הנ"ל נתאים זה לזה, אבל זה בגדר ניחוש בלבד (או שמא אינטואיציה? אני עדיין לא סגור על ההבדל). ולמה התכוונת עם הנחלים? אני אזרום אל המדיטציה, או שהמדיטציה תזרום אלי? או שבכלל לא הבנתי?

בארס

New member
העיניין הוא מאוד פשוט,

ובגלל זה הוא מסובך כל כך. בוא נגיד, בגדול,ובהכללה גסה, שאדם מחולק לשתי ישויות פנימיות. אף אחד לא רואה את ההבדל ביניהן וכל אחד חושב שהוא ישות אחד ויחידה, בעלת רצונות , עיניין ושאיפות. (גם אם מתמזל מזלו לגלות בתוכו את הסתירות בין רצונותיו השונים, הוא עדיין מאמין שהוא אחד). בכל רגע נתון האדם מושפע ומשרת את הרצונות והאמונות שערות בתוכו בזמן הזה. הוא עיוור להתחלפות בין הישויות שמרכיבות אותו ! וייתכן וכל אחד מאיתנו מורכב אפילו ממאות או אלפים של "ישויות" שונות! עכשיו, מן הסתם רק אחת מהן היא, הוא עצמו האמיתי. עצמו האמיתי אמור להכיל את עצם מהותו את ידע הוויתו ואת אור הדרך אשר עבורו. הישות השניה היא ישות חלקית נטולת מקור ובבסיסה לא קיים ולא כלום. אין פשר ואין סיבה. והיא נסמכת על פי רוב, על אמונות דימיוניות ודפוסים מותנים שנטבעו באדם מכורח החיים. כאמור אין לו לאדם שום יכולת להבדיל ביניהן הוא מניח שהוא הוא עצמו בכל עת. ככה, יכולה להיות לאדם ישות שיש לה עיניין בנושאים מיוחדים ומסקרנים כמו מדיטציה, כשפים, וכוחות על טיבעיים והוא יכול להמשך בחוזקה לנסות ללמוד ולרכוש את הידע שיוכל להקנות לו (לישות המזויפת) יכולות כאלו ואחרות בשביל שיוכל לעשות ככל העולה על רוחו הדימיונית. לשם הבנה ניתן לסבור שיכולות גבוהות כשם שמתוארות (בצורה זו או אחרת) בתחומי המיסטיקה למיניהם הן נחלת הישות האמיתית שבאדם כאשר היא מתפתחת באופן הראוי ועל הבסיס הנכון. בה תמונה אפשרות ההתפתחות המלאה של האדם עד למיצוי הפוטנציאל שלה במישור הנוכחי ומעבר למישור הקיומי הבא. הישות המדומה על אף שיש לה עיניין ודחף ממשי בתחומים הנ"ל לא יכולה להביא את האדם לשום מוצא חוץ מלאי אלו מבואות סתומים ואיומים גם אם בדרך אל הקיר האטום יצא לה לרכוש להטים כאלו או אחרים. לפני שאני מסכם, ספר לי מה אתה מבין מהדברים האלו (וכל אחד אחר שמעוניין, מוזמן אף הוא, כמובן) אולי אפילו לא אצתרך לסכם את הנ"ל ונוכל לפסוע לנו הלאה להנאתנו. :)

drall

New member
זה יפה , אבל יש עוד עניין.

בתחומים כאלו. בעיקר בכישוף אבל גם במדיטציה מתבצע הלימוד דרך אינקובציות אנרגטיות. אינקובציות כאלו בדרך כלל מונעות החלטות מושכלות כלשהן וזאת גם בתחילת הדרך. דרול

drall

New member
אינקובציות אנרגטיות

הן האלפא והאומגה של המיסטיקה המקצועית . מדובר על דיבוקים קטנים שנצמדים אל האדם , מתחפרים בו ומתחילים להשפיע על התודעה שלו. יש כאלו שנשארים באופן קבוע ויש כאלו שנעלמים אחרי שהם מבצעים איזו פעולה. בעגה הקבלית הם מכונים "עיבורים" ויש אליהם התייחסות רחבה בכל תורות הקאלט החל מהדרואידים והאינדיאנים וכלה במכשפי הוודו. אתה לא מצפה שלמדתי את כל הדברים הללו מספרים , נכון? דרול

למעלה