ל"ג

ben3211

Member
שירקאן....לא מענינותי .../images/Emo6.gif

תיקח יום חופש. חוץ מזה ל"ג בעומר מדורות וכל מיני מארגנים בשעות הערב.

ben3211

Member
לא הבנתי למה התכוונת לגבי הצהריים.

אבל הייתי מאד מאד שמח אם היית יכול להצטרף, אני מודע לקטע של המרחק והאי נוחות של לצאת מהסביבה הטבעית. אגב אם אתה כן מגיע ומתכנן לעשות את זה בתחבורה ציבורית, אני מוכן לאסוף אותך מכל מקום שיהיה לך נוח בתל אביב. אבל שוב, לא רוצה להלחיץ, כל זאת במסגרת האפשרות והיכולת שלך. אגב ההסעה שהצעתי לשירקאן תקפה לכל מי שמגיע בתחבורה ציבורית ולא כל כך מתמצא בפריפריה התל אביבית. אם תתנהגו יפה, יתכן שאארגן לכם/ן גם סוויטה באיזה מלון יוקרתי.

magy

New member
מרגע לרגע

זה מתחיל יותר למצוא חן בעיניי........... סוויטה באיזה מלון יוקרתי.

ben3211

Member
לאור העובדה שיש התלהבות דוקא

מהסוויטה...אז אולי נדלג על הקטע הפירומני ונעבור הישר לסוויטה.
כך נוכל לנפץ את המיתוס שאין עשן בלי אש.

magy

New member
כמה שאתה מעשי../images/Emo3.gif

אבל צריך לחמם את הגחלים.........קודם....לא?

ben3211

Member
לא יודע איך הגחלים אצלך ../images/Emo9.gif

אצלי הגחלים חמים מאותו רגע שהיגחתי לאויר העולם.

magy

New member
זה אולי

ההבדל בין גברים ונשים....... ראית פעם שק של פחמים? כזה שקונים.. יש בו גחלים..... קרות ומחכות. צריך לעשות איתם משהו כדי שיהיו אדומים....... גפרור , נשיפה עדינה, הגנה מרוח .......לפעמים מוסיפים איזה חומר דלק.... הן לא נדלקות ככה סתם......... גחל זה זכר או נקבה? הכל תלוי במדליק...

magy

New member
בדקתי

גחל - זכר גחלת - נקבה יוצא שיש לי המון שגיאות בהודעה

../images/Emo6.gif מגי.........

אני מהאו'ם.....דיברתי על פחמים
תצחקי....אבל במקרה אמי מוכרת פחמים שהיא קונה "מהשכן" הערבי .וגיסיי מזמינים דרכי.וכל זאת כי איכות הפחמים מצויינת.

ben3211

Member
מאגי, נאה דרשת ../images/Emo13.gif

לקחת כמה פחמים שחורים סתמיים ומפויחים ובכישרון הביטוי הנפלא שלך הפכתותם למשהו לוהט, אפילו סקסי הייתי אומר.
עשית לי חשק לרוץ להשיג כמה שקים מהלוהט הזה, אבל ויתרתי, כי אני חושש מכוויות.

magy

New member
אח אח אח ........

הכוויות זה הכי כיף.............................חחחחחחח כנס לבלוג שלי ותראה שמץ מהכשרון הזה....... לך אחורה ..... יש קצת כחלחל..........חחח קצת...מרומז

למעלה