ל"ג בעומר

Manga136

New member
איום ונורא! ../images/Emo4.gif../images/Emo142.gif

פשוט אין להם לב.

Dutty girl

New member
אממ... D:

יוצאים בשעה 23:00 בערך, כל החברים [20 איש בערך], מנגל על חוף הים. מוזיקה, אוכל, גיטרה... חוזרים לפנות בוקר. ^_____^ יהיה כיף. [: מאחלת לכולם חג שמח

Yaaraus

New member
אצלי..

נפגשת עם חברות בערב ,עושים על האש ,מדורה ,צחוקים ,מטיילים בכל שכונת נחל עשן ורואים את כל בית הספר ונהנים =]

dompi doo

New member
אני../images/Emo80.gif

אצל חברה אל עוד מלא חברות, יש להם שטח פתוח אז שם אנחנו נשן ונעשה מדורה! ובדיוק אתמול חזרנו מטיול של 3 ימים אם אותם חברות וישנו באותו אוהל

hili האחת

New member
מדורה סוב סוב סוב../images/Emo79.gif

יש לנו מדורה גדולה מאחורי הבית של חברה שלי. נכון לאתמול היינו 22 איש. יהיה ממש כיף.

THE ILLEGAL ONE

New member
האמת? אין לי כל כך מושג

חוץ מזה שאני הולכת לחברה(עם חברה אחרת) וביקשו מימני להביא כמה דברים חוץ מזה אין לי מושג כלום אהה ולחבר ה אחרת אחרת(
) נחגוג יום הולדת ליד המדורה עם בכלל יש קרשים

דבר הזוי לחלוטין...

אז הלכנו בערך ב7:)[) למדורה אז דיברתי עם הבנות וזה ואז הגיע ידיד ממש טוב שלי(כן,כן אנחנו דלוקים אחד על השני),אז שעה בערך היינו על גבעה כזאת וצחקנו וזה ואחרי שירדנו(הכיתה החליטה לעשות שמה מסיבה עלינו על האוטו של אבא שלו והוא סוג של הזמין אותי לצאת,מגניב(זה לא הסוף) אז כזה חזרנו למדורה והוא הלך לאבא שלו ואמר לו(בלחש) "אפשר תמפתחות של המכונית?" "למה?" "יש לי כאן בחורה"(XD) "הא,אוקיי" נכנסו לאותו והשתכרנו ברמות והתחלנו להימרח אחד על השני ולפני ששתינו הוא שם בושם ולקח סוכריית מנטה(לבאנדם אין גבולות!) הייינו מתנשקים אם אבא שלו לא היה בא באמצע,OH WELL וזה הקטע המפגר:הוא הזמין אותי לספורטן כי הוא לא מכיר פאביםXD XDDDDDD

ofekido

New member
אמאאא את רק בת 10????

אני עד גיל 13 לא הייתי מתקרבת לאלכהול וסיגריות וכל השטיות האלה.... כפרע תשמרי על עצמך

hili האחת

New member
זה באמת נורא../images/Emo79.gif

אני בת 12 (שנה יותר גדולה ממנה) ואני לא אתקרב אפילו ליין עד גיל 14. אולי רד בול, אבל יש בזה בכלל יותר מרבע אחוז אלוכוהול? (XP) יש לנו ילד שמעשן בכיתה, אבל הוא ילד מופרע והבנים שונאים אותו כי הוא כזה ונגעלים מזה שהוא מעשן בשביל הפוזה ובכלל.

freesoul24

New member
רדבול?

רדבול הוא משקה אנרגיה..(אין בו אלכוהול בכלל) הדבר היחיד שיכול להזיק בו היא כמות גדולה מאוד של קפאין ובגיל שלך אני ממליצה לך עדיין לא לגעת בו..

למעלה