ל"ג בעומר

תירגעו,אני לא שתיינית כפייתית

אני יודעת מזה עושה לכבד ואני בחיים לא אתקרב לסיגריות ואני מתכוונת לכולם והקטע עם הפאבים היה בצחוק=|

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifמה זה משנה O____________O

כאילו אם השתכרת שאת כולה בכיתה ה' ו' ואת גם קוראת לעצמך EMO ושונאת את עצמך וואו מה עבר עלייך?!

13daniel13

New member
אני לא סתם רוצה לדבר,

כל העניין לא הזוי מידי? נראלי שכמעט הכל [ממה שהיא אמרה] לא נכון.

w QueenסSn

New member
לי דווקא נראה שנכון

כמעט כל הילדים היום כאלה
ראיתי ילדים בני 10 ששותים וודקה, ילדים בני 11 מתחילים לעשן, עוד שכנה של חברה שלי (בת 8!!!!!) הלכה עם איזה ילד והם התנשקו נשיקה צרפתית לוהטת כזאת שרואים רק בטלנובלות! (נו, שהם מנסים לבלוע אחד תשני XD) וכשהייתי בכיתה ז' איזה אחת מהכיתה נכנסה להריון (ואני לא צוחקת.. ממש לא), סילקו אותה מהבצפר ומאז לא שמענו ממנה (היא היתה יותר גדולה מאיתנו בשנתיים, אבל בכל זאת >< כולה בת 13 או 14 )

מי אמר את זה?!><

אני לא אימו של בו הו הו ושל חתיכת וורידים,התכוונתי לזה שכולם (כמעט) שונאים אימו.ולמי שהגיבה לזה ,לא אני לא עושה פוזות,אז בבקשה כולם, תהיו בשקט אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.הא כן,כמעט שכחתי: =\ הפורום הזה נהרס(אל תאמרו לי שאני לא יודעת,שנה שלמה הייתי קוראת סמויה)

מתוקה :]]

אנחנו לא בכיתה ה', וקצת יותר גדולים ממך ויודעים על מה אנחנו מדברים, ו~אם~ שתית אלכוהול והשתכרת בכיתה ה' למרות שלא נראה לי, יכול להיות שזה פוזה, ועלוב לעשות פוזה מזה, אז זה ממש עלוב, קיי? ואם ההורים נתנו לך זה עוד יותר מצחיק!

התכוונתי אליי

מה בדיוק את יודעת עליי?שם כיתה וגיל(בקושי,אני בת 11,תפוזבל...) לא יותר,את לא מכירה אותי ואת "חכמה גדולה" שאפילו אנגלית לא מבינה,בחיי שנמאס לי שאנשים כ"כ משועממים שעל כל הא ודא יש כזה בלגן...

13daniel13

New member
מנסה לכתוב כמו גדולה

שרווחים את בקושי יודעת. אם אנחנו לא מבינים, אשמתך מותר, את כתבת לא ברור או לא ניסחת נכון.

freesoul24

New member
אני אפילו ...

לא יודעת למה אני מגיבה לזה...חחח אבל הבעיה היחידה היא החינוך,ומי שאשם כאן אלה רק ההורים. אל תצפו מילדה בת כמה 11,10 לקחת אחריות על עצמה...היא אפילו לא בגיל ההתבגרות.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifמה זה משנה? [[:

את בכיתה ה'!!! נכנסת לאוטו עם בן!!! "השתכרתם" {אני מקווה בשבילך מתוקה שזה פוזה} אני מבינה אנגלית, מתוקה, בגלל זה אני טסה לארה"ב לחודש^^ והכי מעצבן זה לא הא ודא
את שתית אלכוהול את בכיתה ה'! או ו'! או ד'?! אלוהים
אני כל כך מרחמת עלייך.

w QueenסSn

New member
../images/Emo4.gif

OMFG.. עכשיו אני אשמע כמו אימא שלי.. אבל זה פשוט דורש את זה.. קודם כל, את אבא של חבר שלך צריך לשלוח למוסד ד-ח-ו-ף-! מזה הוא נותן לבן שלנו (אני מניחה שהוא בן 10..) מפתחות לאוטו?! ועוד בשביל להיות בו עם בת. את בת 10, לא? מזה להמרח אחד על השני? הנשיקה הראשונה שלי היתה כולה בגיל 14 בערך.. אם אפשר לקרוא לזה ככה XD אמא שלי היתה בוכה בלילות עם הייתה שומעת אותי מדברת על בנים בגיל 13, ובטח שלא 10 ולמה אתם שותים אלכוהול בגיל 10?! אני בת 15 ולא שותה אלכוהול.. וממתי נותנים לילדים בני 10 להכנס לפאבים? אותי ואת חברות שלי שנראות כמו בנות 18 לא מכניסים >< לא שאני רוצה להכנס לשם X_X עכשיו ברצינות (בעצם, כל ההודעה רצינית), אל תביני לא נכון, אני ממש לא מנסה להעליב! אני פשוט אומרת שממש כדאי לך להתרחק מכל השטויות האלה עד לפחות.. אממ.. אף פעם..! בסוף כולם יהיו בא"א או יותר גרוע, יהיו נרקומנים. ואבא שלי ז"ל היה כזה ומת בגלל זה.. אז אני יודעת מזה. הוא התחיל מאלכוהול וסיגריות והתדרדר לסמים, היה לוקח סמים כמה חודשים כדי שהממשלה תביא לו כסף, והממשלה הפאקינג מחורבנת הזאת הביאה לו יותר מ-20,000 ש"ח כל חודש.. שאותם, למזלו הוא ישר הביא לאמא שלי כדי שלא יתדרדר עוד פעם. (ולא, אני יודעת מה אתם חושבים, לא הייתה לי ילדות קשה, כי הוא הפסיק עם זה אחרי שאמא שלי התגרשה ממנו, והייתי בת 3.. ואז הוא היה בסדר עד שנפטר מסיגריות
)

../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif

ז"א
גם אבא שלי נפטר, לא מזה, חס וחלילה לא היה בזה... אבל גם אני מכירה את העסק הזה של הסמים קרוב ...

מיכי7

New member
מה??! ../images/Emo197.gif

אני ממש מקווה שאת צוחקת עלינו כי כמו שאמרת זה ממש הזוי. לפי מה שהבנתי שאמרת את בת 10? 11? אני לא רוצה להתנפל אבל מה חשבת?! אני מקוה ש..אמ.. תביני שמה שקרה זה לא סתם ואם אבא שלו משתף פעולה זה עוד יותר גרוע.. תקחי את הזמן יהיה לך זמן לדברים כאלה למרות שלהשתכר זה לא דבר שכדאי לעשות .. ואם התחלת בגיל 11 אז אני כבר לא יודעת מה להגיד לך..:\\

B o B cat

New member
נורא מקורי-

עשיתי מדורה! אין, אף אחד בל"ג בעומר לא עושה מדורה. הייתי עם חברות והיה מטורף! חזרתי לא מזמן ואני צרודה לגמרי, היה כיף!

UltimateTal

New member
איזה כיף היה=]] עכשיו אני ישר הולכת למיטה

רק עכשיו חזרתי, כי אבא שלי חשב שחטפו אותי או משו כי לא עניתי לפלאפון כי הוא לקח לי אותו ושכח שהוא לקח לי (?) אז הוא לקח אותי לפני כמה דקות... ועוד יש לנו קרשים לשרוף, יש לנו ספה ושתי מיטות:S איפפ יש לי ריח של עשן

למעלה