ל"ג בעומר

bar5719170

New member
../images/Emo221.gifבוקר/לילהטוב../images/Emo221.gif

הגעתי לפני רבע שעה.. הייתי עם שתי מדורות... המדורה עם החברים הייתה פשוט נפילה. ל"ג בעומר חרא..

קטקטXD

New member
הו, כמה כיף היה לי!!!

באנו לשם בשש אתמול לתפוס מקום, עשינו בים XD בשמונה כבר היה קשה להגיע משפת הים למדרכה של הטיילת חחח היינו אני עוד 2 בנות ומלא מלא בנים (חחח.... וגם הבנות האלו פרשו בשיא) (הא! אל תחשבו דברים! אנלא כזו XP) קיצ.. עשינו מדורה ענקית ענקית ו-3 מנגלים (היינו דיי הרבה) ואני חזרתי עכשיו למה עוד שעתיים יש לי בדיקות במרפאה.. אבל המדורה עדיין דולקת! היה מזה כיף! יו כמה אכלתי!!! (ושתתי...) היה כל כך כיף! ישנתי איזה שעה שם חחח וב-3 בלילה בערך המדורה שלידינו כזה הצטרפו אלינו ואז נכנסנו לים! חח היה כזה צחוקים איזה אחד נכנס מתחתי וקופץ והעיף אותי אחורה ואני כמעט טבעתי! חחחח לא היו גלים אבל בכלל! משהו! ועוד בחופים שלנו אין שוברי גלים והבאנו מלה מזרונים מתנפחים כאלו.. יווו היה ממש כיף קיצור... אבל בא לי לישון.... ואני לא יכולה... באסה שמחר יש מיצב!

Red Ninja

New member
חזרתי ^-^

היה ממש כיף.. יש תמונות, תבקשו בMSN אם זה מעניין מישהו

hili האחת

New member
איזה כיף היה!../images/Emo79.gif

מ17:00 עזרתי להם עם העצים וכזה, וחברה שלי הסיעה אותי במריצה הלוך למדורה הגדולה של הכפר כשבאנו לקחת מהם עצים (אבא שלי עזר להם לעבוד שם אז יכלתי). ב20:15 הגעתי לשם עם חברה (זה 2 מטר מהבית שלי אבל קבעתי איתה שנלך ביחד כי היא לא ידעה איפה הבית של זאת שעשינו אצלה את המדורה). הדלקנו את המדורה והיא דלקה כמות מפתיעה של זמן, בהתחשב בזה שהתחלנו אתמול בבוקר לאסוף קרשים. הייתה מדורת אוכל (נקניקיות, מרשמלו) ומדורה גדולה. היה גם מנגל לנקניקיות חריפות, כנפיים ופרגיות יותר מאוחר. אחרי שאכלנו בטונות (ואני מעידה על זה בעצמי) התחלנו להסתובב ולדבר אחד עם השני וכזה, ואז המחנכת שלנו באה לבקר (ונשארה איזה שעה וחצי) עם שלוקים (טעיממ) ודיברנו על הערב אמהות בנות שהיה לכיתה השניה ולנו יהיה (על כל הגיל התבגרות וכזה), על מכוניות (אל תשאלו אותי איך הגענו לנושא הזה) ועל עוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת. אחר כך התחלתי לדבר עם חברה שלי ליד המדורה (נעיממ) ואחרי איזה חמש דקות שאלו מי רוצה לנסוע בעגלה של יענק'לה (האבא של זאת שאירחה את המדורה) וכולם (כולן, משהו כמו עשרים בנות ו3 שנים) רצו בהיסטריה ועלו לעגלה. נסענו לעשרת (אחד מהכפרים באיזור) ועברנו בפרדס דרך כל המדורות שעוד דלקו וצרחנו מורלים של הגדוד שלנו (בגלל שהשנה אני לא בצופים, לימדו אותי מורל חדש נורא מצחיק) ושרנו שירים מהפסטיליינסים של השנתיים האחרונות (מונחון: פסטיליינס- תחרות שירים של שבט "אריות" גדרות) ודיברנו והיה ממש אחלה, ואז נסענו לכפר מרדכי לחפש מדורות, ולא היו. הם בטח סיימו איזה שעתיים לפני, ושתבינו, זה היה רק באחת עשרה וארבעים בערך! אחר כך צעקנו שעה "עכשיו לכפר אביב" אבל יענק'לה לא הסכים. הוא אמר: "לא שמעתם? את כפר אביב החזרנו לפלסטינאים." ואז הוא חזר למדורה ולא הסכמנו לרדת, ואז עוד שלוש בנות שלא היו בסיבוב הראשון ביקשו לעלות גם לעוד סיבוב ויענק'לה הסכים, אז נסענו קצת יותר בשקט כי כבר היינו צרודות, ונסענו לכפר אביב (יש!) וחיפשנו שעה את המדורה של הבנים, וכשראינו מדורה התחלנו לצרוח שעה לפני שקלטנו שאלה הז'ניקים (מונחון: ז'ניקים- אנשים מכיתה ז') ואז התיישבנו בחזרה והתחלנו לצחוק. אנשים (טוב, נו, נעמה) זרקו תפוחי אדמה וליאור, חברה שלי שישבתי לידה, החזירה לה, אז היא זרקה עלינו מלא וזה היה מגעיל. אחר כך נסענו לשדמה והיה רגוע (מדי) ואז חזרנו בחזרה וכיבו את המדורה והלכנו הביתה. היה ל"ג בעומר מעולה.

קטקטXD

New member
אצלכם זה פסטיפליצ?

חח אצלי זה היה פסטיניצי חחח (קרית קרניצי כאילו... זה אזור ברמת גן ואני יודעת שלא ידעתם חחח (אני בכלל מקרית אונו אבל הצופים שם רחוקים ממני אז אני הולכת לשל השכונה הזו.... ) ואיזה מוזר! הצבעים שלנו זה ירוק ולבן ושל שבט דותן זה מעיר אחרת(פגשנו אותם באיזה טיול( גם ככה! חח מזה צחקנו!

בוקר טוב אנשים איך עברה עליכם המדורה???

אצלי היה כיף!עשיתי מדורה פרטית יחד עם חבר שלי והמשפחה שלי ועשינו מנגל
,עשינו מדורה ואכלנו תפו''א
ומרשמלו
על האש
!!!בקיצור היה כיף.מה איתכם???

MorSims

New member
היה לי ממש ממש ממש כיף../images/Emo70.gifDD:../images/Emo204.gif../images/Emo170.gif

אני לא אפרט כי זה מלא

Just Princess

New member
../images/Emo85.gifהיה כל כך כיייייייייייייייייף

נשארתי עד הסוף ואז התנחלתי אצל חברה שלי. מקווה שגם אתם נהנתם:)

Dutty girl

New member
היה כיף טילים DD::

אנשים השתכרו ועשו שטויות, חזרו מהחוף ערומים/בתחתונים
... צחקנו, היה מוזיקה, בלסנו שטויות, הייתי מסטולה לגמרי. ^^ ידיד שלי ואני עשינו עסקה - אם הוא מוריד את החולצה, גם אני מורידה. אבל חרא, שיקפוץ לי. D: היה כיף.

AsafAz1

New member
באיחור אבל..

ממ בתשע ככה יצאנו איזה 13 חבר'ה בנים עם עגלה אחת של קרשים,רפסודה אחת,כמה קרשים ארוכים,כמה קצרים וזהו עשינו טיול במדורות בסביבה פגשנו כמה חברים וזה וככה אספנו עוד קרשים,הרמנו עגלה ואיזה שש רפסודות מקבוצה של ילדים בני שמונה,והגענו למקום שאנחנו עושים בו כמעט כל שנה,בדרך כלל יש שם קבוצות גדולות של ילדים,הפעם הייתה שם רק קבוצה אחת של איזה 20 ילדים של כיתה י'א,ואנחנו מכירים אותם כי הם איתנו במקיף ולמדו בבית ספר היסודי שאנחנו למדנו בו. חבר אחד שגר קרוב הלך להביא את האוכל והמנגל וחבר אחר קפץ הביתה להביא מזרון גדול שהוא לא צריך,אירגנו הכל,את הפירמידה,בנינו שולחן חפיפי כזה לשים עליו את השטויות הנחנו את המזרון,וישבנו עם הילדים הגדולים,אחד הביא מקלות של תופים ותיפף איתם על השולחן ועוד שניים הביאו גיטרה והם התחילו לשיר שם שירים,והם מכירים בלי סוף אלה.. קיצר ישבנו איתם,שרנו צחקנו וב23:30 נפרדנו מהם והתחלנו במדורה ובמנגל,הם נשארו לשיר עד איזה אחד וחצי לפנות בוקר ורק אז התחילו במדורה. אני וחבר התעסקנו עם המנגל,השאר הדליקו את המדורה,אחר כך כל אחד בא לקח מה בא לו בפיתה,שתינו ליטרים של קולה,[השנה אף אחד לא הצליח להביא שתיה חריפה,חוץ מאיזה שלושה XLים] ישבנו בין עצמנו,צחקנו,דיברנו,ליכלכנו,חבר אחד נכווה ביד,השני דרך על מסמר אבל סידרנו הכל צ'יק צ'ק.. באחת בלילה באו שני חברים מהשכבה שלא עשו מדורה השנה וסתם הסתובבו אז הכנסנו אותם אלינו למזרון [XD] וישבנו שוב,צחקנו שוב,שמענו שירים בפלאפונים,בסביבות שתיים וחצי השני חברים גילו לנו את התכולה של השקיות שהם הביאו-שתי וודקות ואיזה 8 פחיות של רדבול,עשינו עוד נגלה של פיתות ובשרים במנגל,שתינו,לא השתכרתי בשיט. המדורה הייתה גמדית ביותר,התקמצנו רצח על כל קרש שזרקנו.. כל הזמן הסתלבטנו על עצמנו שפעם הבאה נאסוף קרשים יותר מפעם אחת. באיזה שלוש וחצי בערך הוצאנו פיצוחים,שתינו את מה שנשאר,דיברנו עוד ועוד (פי זה מעייף) ובערך בארבע וחצי הבאנו משחק כדורגל עצבני ביותר,חצי מסטולים מעייפות במגרש שסמוך לאיפה שעשינו את המדורה ובערך בחמש וחצי שכבר עלה האור המדורה הייתה רק גחלים,השארנו את הכל כמו שהוא והתפזרנו,הלכתי לחבר עד שבע עשינו טורניר טקן,ואז הלכתי הביתה,התקלחתי וישנתי עד 15:30 .. משנה לשנה משעמם יותר.. שנה הבאה נביא DVD נייד P:

Miss T B

New member
יאווו איזה כיף היה!!!../images/Emo80.gif../images/Emo170.gif

הייתי במחנה עם כל החבר'ה עם אוהלים ומדורות ובבוקר הלכנו לבריכה איזה צחוקים היהXD נתפסו לי השרירים

MorSims

New member
גם לי [נתפסו השרירים]XD../images/Emo122.gif../images/Emo204.gif../images/Emo170.gif

מיקוש6

New member
ל"ג בעומר שלי! (גם שני רוצה *** XD)

חח אז תכננו לעשות כל הכיתה אבל כל הבנים התחילו לעשן ולשתות וודקה (למרות שהם הבטיחו שלא...)/=אז אני,וחברות שלי מיכל ושני הלכנו לעשות עם אחי ועם כיתות ח' והיה קורעעעע חח הבנים מח' התחילו לפסל לנו מזלגות ופיסלו לי מזלג שעושה ז' חח ושני אמרה:אבל גם אני רוצה ז'! XDDDD ועשינו מרוץ כיסאות ושברנו את כל הכיסאות XD והכנו נקניקיות מגעילות ושמענו MCR אביב גפן ודיסי דיסי,צלינו מרשמלו ואז המורה באה 0_0 חח היא באה באוטו עם בנה בן ה6 והבאנו לו לשתות XL חחח וישבנו לה על האוטו וצעקנו XDDD ואז היא הלכה ועשינו צחוקים וחיקויים.וזהו...וואז באתי למיכל וישנתי אצלה וראינו חתונת רפאים [= היה כיף! [=

מיקוש6

New member
אני כיתה ז'...

וכן! הבנים בכיתתנו מגעילים ברמות =/////// טוב נוו מה אתם מצפים? הם מסתובבים עם נרקומנים.ואחד התחיל לשתות ולעשן כי אבא שלו מת ואחריו כולם.

למעלה