* * * ל ב ד * * *

Sודית

New member
* * * ל ב ד * * *

מילה, אחת ויחידה משמעות לה רבה כמה קשה להיות לבד כשאת ליד מלטפת כל שעה עורגת למבט שאוהב שנוגע בלב לנשיקה מרטיטה שאת הלב מרעידה לידו בידך לגופו בגופך כמה קשה לחיות ביחד ולהרגיש כל-כך לבד יש לך אותו, הוא פה אבל את , את לא איתו הוא לצידך במיטה ואת מרגישה בודדה הוא נוגע בך את מרגישה סלידה את רוצה את האחר ונאלצת להתפשר חיה איתו, משתדלת ואל האחר מייחלת עושה לך מחשבות וחולמת חלומות כמה טוב להיות לבד כשהלבד הוא שלך מתוך רצון והבנה ויש לך הברירה ויש לך הבחירה לא עוד לבד לעולם.... כשאת חיה עם עוד אדם סודית מתלבטת מה יותר קשה לחיות עם עצמך,לבד או לחיות ביחד, ולהרגיש נורא לבד

סודית

ההתלבטות שלך היא התלבטות המאה אתה רוצה להיות לבד.....אבל לא בודד זה כמו לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה

Sודית

New member
יודוקוליס - ממש לא....

לא אוהבת עוגות אני דוקא כרגע לבד ובגלל שעשיתי לי מחשבות על הביחד, שהיה פעם נפלא והפך להיות אחרת והייתי בו מאד לבד חשבתי לשתף אותכם במחשבותי, זה הכל. סודית מודה על תגובה כנה. אגב...נרגעתי שאתה לא נגד.

את חייבת לקבל החלטה

האם כל יום שעובר את מרגישה יותר לבד? האם את חשה באמת סלידה כשהוא נוגע בך? האם את מפנטזת על גבר אחר , לא חשוב מי, רוב שעות היממה? האם את מאושרת כשהוא לא לידך? מרגישה חופשיה לעשות כרצונך? האם את מפסיקה לחייך כשהוא מגיע הביתה? ... אם השבת בחיוב לרוב התשובות יש לי שאלה אחרונה: האם את מסוגלת לדמיין את החיים שלך בלעדיו? איך הם יראו? אם גם כאן התשובה היא כן, אז אני לא צריך להגיד לך מה לעשות. אם התשובות הן גם לא בחלקן.... אז האם תהיי מאושרת בלעדיו? האם את יכולה לגייס כוחות נפשיים כדי להמצוא מישהו אחר? חבל לי עלייך.... אל תתלבטי. החליטי היום, מחר, מה את עושה! בהצלחה

Sודית

New member
אפשר לנצל את ליבך????

לב נחמד, שלא מנוצל, וכי למה? אז ככה, כבר כתבתי ליווני למעלה אינני בהתלבטות אמיתית לשמה מחשבות שמתרוצצות בראש ושברוב המקרים מתאימות לכולם. תודה על התגובה החמה...מסוד...ית

למעלה