******לתת******

קסומה

New member
סערון........שיר אקטואלי

לאנשים נשואים.... בוקר טוב לך קסם...

מיכל31

New member
ד"א סער-זה היה סלואו בחינה שלי

בחתונה שלי היה שיר הכי מדהים בעולם: THE POWER OF LOVE של : FRANKY GOES TO HOLLYWOOD תבקש מפנטום לדיסק שלך שיר חבל"ז.

מיכל31

New member
תשמע קח 8 שנים אחורה...

כן בהחלט ענתיקה. ושיר יפה ואיכותי תמיד יהיה יפה לא חשוב כמה הוא ישן נושן .

../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה יום שמח לי היום , איזה יום! סתם.....קמתי כבר לפני שש בבוקר. יודעים שחושך עדיין בשעה הזו? אני לא ידעתי. אז קמתי הבוקר עם ידיעה מרנינה חדשה......חחחחחחח אחלה יום לכולם.

נשית~37

New member
ולי בחתונה...

שר דוד ד´אור את "יד ענוגה".....קליפ מדהים יצא
ב-ו-ק-ר ט-ו-ב לכולםםםםםם

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

בחתונה שלך דוד דאור היה בן 3.......חחחחחחחחח תתקרבי......

מרי-לו

New member
סיגליות

היא התחתנה והיא מאושרת למרות שבעלה היה מן שד ופרד כל הזמן מצוברח קבוע והוא אפילו לא אומר מדוע שלוש שנים שהיא מקבלת מגבר זר מתחת דלת מכתבי שירה אליה הם מאירים את עלומיה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט. לילות שלמים שהיא לא נרדמת עליו בהקיץ היא חולמת הוא בטח גבר עם לב רומנטי נשמה טובה וחיוך סימפטי שלוש שנים חולפות הן בשקט אך לפעמים היא כמעט צועקת ומה אם בעלה יודע היא מסתירה את מכתביה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט. כשבעלה חוזר הביתה עייף מהעבודה זורק מבט שואל למטה הוא לא אומר כן והוא יודע אם היא תדע בטח תשתגע כן זה הוא שכותב אליה הוא האהוב הוא חלומותיה ומה אם בעלה יודע היא מסתירה את מכתביה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט. (דיוויד ברוזה) מדברים על שירי חתונה, לא?
בוקר לכולם/ן

sahr12

New member
נתת לי רעיון לבקר......

נשיקה חפוזה...והולך לפתוח הודעה חדשה......חחחחח

אח.....איזה שיר

למרות העצבות שבו (ואולי דווקא בגללה) יש בו רומנטיות קסומה....

לתת ?

יאללה תביאי... תגידי לי - את האמרגן של סער - כל הזמן "תגיד לפנטום שיוסיף לך גם את השיר הזה והשיר הזה והשיר הזה"...
נ.ב. בוקר טוב

פנטומון....בוא רגע

אתה יכול להוסיף לי גם איזה שיר? מה יש? תעשה משהו גם בשבילי.....

גב´ ט

מוכן לעשות הרבה בשבילך...רק תגידי... את בטח רוצה את השיר: "סוכריות קופצות בשביל אדרנלין..."

חחחח..לאוו דווקא

אבל בהחלט אפשר לחשוב על שיר תמים אחר.... כמו למשל השיר המקסים על "כי לאהבה אין מדינה" ובים סוער רק שנינו נישאר ובים נפליג כל השנה משהו כזה......לא זוכרת כרגע את המילים...שיר יפהפה....בא לי אותו עכשיו.

מר פ´

גלגלי מוחי האפל כבר מתגלגלים להם..... הרשימה בוא תבוא תועבר לידיך ונראה.....בהחלט נראה.......

למעלה