******לתת******

מיכל31

New member
******לתת******

בא לי בועז על הבוקר... לתת, את הנשמה ואת הלב לתת, כשאתה אוהב. ואיך, מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל? עוד תלמד לתת, לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת, את הנשמה ואת הלב לתת, כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בנינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים. ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת, את הנשמה ואת הלב לתת, כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת. לתת, את הנשמה ואת הלב לתת, כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש, כמו כרגיל. לתת, את הנשמה ואת הלב לתת, כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת.

liz_liz

New member
גם לי בא ..

בועז על הבוקר ..
===========בוקר קסום לכולםםםםםם
=========

גיוRא

New member
גם לי בא על הבוקר....

עז... בעצם כבש.. ת´ם יודעים מה... בעצם בורקס העגלה..... יאמיייייייייייייייייי

ולי דווקא בא,,,

DESERT R0SE/STING I DREAM OF RAIN I DREAM OF GARDENS IN THE DESERT SAND I WAKE IN PAIN I DREAM OF LOVE AS TIME RUNS THROUGH MY HAND I DREAM OF FIRE THESE DREAMS ARE TIED TO A HORSE THAT WILL NEVER TIRE AND IN THE FLAMES HER SHADOWS PLAY IN THE SHAPE OF A MANS DESIRE THIS DESERT ROSE EACH OF HER VEILS A SECRET PROMISE THIS DESERT FLOWER NO SWEET PERFUME EVER TORTURED ME MORE THAN THIS AND AS SHE TURNS THIS WAY SHE MOVESIN THE LOGIC OF ALL MY DREAMS THIS FIRE BURNS I REALISE THAT NOTHING AS IT SEEMS I DREAM OF RAIN.... מצב רוח ליום שכזה,,,

מיכל31

New member
ובא לי גם " גאולה"

גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה האהבה ביננו תתעצם ותהפוך להיות שתיקה גדולה כמו מעיין לפלג אלי נחל בואך הנהר אל תוך הים שלך הגוף שלך אואואוהו יקח מה שיקח יתן מה שיתן גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה הברית ביננו אחותי אהובתי יפה שלי אשה שלי יש בה כובד ראש וצחוק בזוויות וריח כריות ויש אמת גדולה ואהבה אואואוהו יקח מה שיקח יתן מה שיתן גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה גאולה הו גאולה נשקי אותי עכשיו נשמה נשים הן מילים הן מים חיים אואואוהו גאולה

===== המשך,,,חחחחחח,,,,נפלט לי,,,

בשבילה אתה מלך העולם,,,/ שלמה ארצי כמובן,,, שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול , קר וזול,, לפעמים אתה, נאנח בלי קול,בכל זאת אמא שם שומרת גם כשאתה גדול, מחליפה לך בגדים אומרת שאתה,, מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש למשל,, מלך החיות, או מלך ההרים,, אם תטפס אי שם,, קום תהיה כל מה שבא לך,, כי בשבילה אתה תמיד,, מלך העולם,,, מדהיםםםםםםםםםםם,,,,,

sahr12

New member
בקר אור לכולם-ן...אחחחחח

איזו מקלחת אחרי חדר כושר......רענן עם קרפרי.....חחחחח יום יפה ,מחוייך לכולנו..... ד"א מיכל זה היה סלואו בחתונה שלי.....חחחחחחח

קסומה

New member
אצלי...

ליאור נרקיס מככב בדיסק....... אני נכנע לאהבה אותי היא מנצחת........

sahr12

New member
את זו שולי??פשוט לא מזהה......

תרימי רגע חולצה!!חחחחחחחחחחחחח.......כן זו את....חחחחחחחח

גיוRא

New member
קליאו...מה תתני לי?.....

או שכן או שלא -------------את חשבת שניצלת שהעסק נגמר ששילמת על הכל וביוקר ועכשיו הוא חוזר שואל מה נשמע ואת שוב מרגישה כמו תינוקת את אוהבת אותו את שלו לתמיד אבל הוא מי יודע של מי הוא תחייכי שיגיד לך את מה שיגיד שילך הדמעות כבר יגיעו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור ובוקר אחד תקומי פתאום עייפה מדמעות ומסליחה הוא ישמע את כל מה ששתקת עד היום כשתאמרי לו לא אוהבת אותך הוא יגיד שאת לא מבינה יבקש הזדמנות אחרונה אם תרצי יתחנן רק תגידי לו כן ישבע שתמיד הוא יאהב שאת לא יכולה בלעדיו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור תשמעי בקולו שוב שבכי בגללו או שכן או שלא או שכן או שלא

sahr12

New member
בא נפזר את מסך הערפל...

בא נעמוד באור ולא בצל.......עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כח... צפרא טבא קליאו....

למעלה