לתת לו לדאוג לי

את מוזמנת להתנפל גם על ההודעות שלי.

באמת. אוברדוז נחמדות כבר יש כאן.

אני מאוד שמחה עבורך על האדון הדואג, אבל גם להגיד "אל תעבירו ביקורת בכלל על מה שאני כותבת"?
נו, באמת.

liki20

New member
הבנת הנקרא

לפחות תטרחי לקרוא את מה שאני כותבת לפני שאת מגיבה. ויש הבדל בין אוברדוז נחמדות לבין נימוס וכבוד בסיסי. בהזדמנות אולי תקחי קורסים בהבנת הנקרא וביחסי אנוש

לפני שאת שולחת אותי לקורס

בהבנת הנקרא, אני מאוד ממליצה לך לרדת בזהירות מעץ הנעלבים.
קר שם בפסגה :)

liki20

New member
יש לי רעיון אחר

אולי תפסיקי להתנהג כאילו את מנהלת את הפורום?

אין בעיה

ואף אחד גם לא התנפל על ההודעה שלך.
מה לזה ולבדס"מ היא תהייה/אמירה די בסיסית, ואת לא חייבת לקחת אותה ככזו.
יש מצב שגם לא היית מרגישה ככה, אם לא שלל התגובות ה"מגוננות" פה.

תכתבי, תשתפי, תביעי את דעתך,
וקחי בחשבון שיש מצב שלא כולם יסכימו או יתחברו אלייך,
ושיש אנשים עם חוש הומור קצת משונה,
וזה בסדר.

liki20

New member
אוקיי, הבנתי

את בין המשתתפות הפעילות פה, והרבה מההודעות שלך לא קשורות בשום צורה לנושא הפורום. אבל כנראה מה שמותר לך אסור לאחרים...

לא לא לא לא לא

זה ממש לא מה שאמרתי.

אני מרשה לעצמי לכתוב פה כל מה שעולה על דעתי, ולוקחת בחשבון שלא כולם יאהבו את זה.

היתה לי פנטזיה כזאת שכל דבר שאכתוב פה יזכה לתמיכה והבנה מדוייקת של איך הראש שלי פועל ומה אני צריכה לשמוע,
אבל היא התפוגגה אחרי ההודעה הראשונה שכתבתי כאן.

תבטאי את כל העולה על רוחך, רק אל תקחי כלכך קשה תגובות שהן פחות מאוהדות ומחבקות.
זה הכל.

יש לי בעיה קטנה אחרת -

כשאני מביעה *דעה* או אפילו מתבדחת - זה זלזול וזה פוסל וכל החרטא הזה, וכשמישהו מזלזל ופוסל באופן ברור ומופגן - זה "הומור משונה וזה בסדר".
אני מניחה שאם זה בסדר או לא - תלוי במי שכותב

לא מנסה לפתוח מריבה ולא נכנסת לזה - אבל קחי לך חומר למחשבה.

מסכימה איתך שלא צריך לעשות איפה ואיפה

אבל דרלינג יש הבדל כמו שאמרתי קודם כשהתגובה היא נקודתית - לבין שהיא מתמשכת הרבה מעבר
נגיד ויש ויכוחים או חילוקי דיעות נקודתיים זה לגיטימי - אבל למשוך את זה על כמה שרשורים וכמה ימים זה כבר נהיה לא נעים
ואני לא מדברת רק עליך
צריך גם ללמוד לשחרר לפעמים

מסכימה.

אני תמיד משחררת.
אני יכולה לפרגן למישהו בטירוף רגע אחרי ויכוח לוהט עם אותו אדם, וראינו את זה בפורום שוב ושוב. בד"כ אני לא שומרת טינה.

אבל לראות פרגון נחמד וסובלני כזה לזלזול מופגן וברור אחרי התקפות חוזרות ונשנות על דעות לגיטימיות שלי במשך ימים שלמים ושרשורים שלמים - זה צורם לי מאוד, ואני מבינה עד כמה זה פשוט אישי אצל אנשים מסויימים.

דרלינג

את יודעת שאני נגד התקפות חוזרות ונשנות וסוגים של עליהום ושזה נמשך על גבי שרשורים שלמים

אבל אין שום רע בתגובות נקודתיות שהן ציניות או הומוריסטיות או מבקרות - גם אם זה לא לרוחם של כותבי הפוסט

וגם חומר למחשבה בשבילך - אני יודעת שיש דברים שמאוד מקוממים אותך בנקודת זמן, גם אותי - אבל לפעמים את גם לא משחררת ומושכת את הריב על פני כמה ימים
תלמדי גם את לשחרר כשצריך - ובכך לא לייצר אנטגוניזם כלפייך
באמת אני אומרת לך מתוך עיצה חברית. באמת.

תראי
יום אחרי חילוקי דעות עם ספנק-

החמאתי לה בהתלהבות על פוסט שלה, ושמחתי שאנחנו יכולות לחייך זו אל זו.
גורם מתווך "אלמוני" (
) גם יודע שביקשתי להתנצל אם היא נפגעה ממני.
צועניה - בשרשור הזה ממש אני מתכווחת איתה, ותחת הפוסט שלה - מחמיאה לה בטירוף, כי מגיע לה.
אם זה לא לשחרר אני לא יודעת מה כן.
לעומת זאת, יש אנשים שחצו את הגבול של חילוקי דעות ומנהלים כאן מסעות צלב חוזרים ונשנים, ותוקפים אותי גם מול ניסיון דו שיח שליו ויומיומי, שלא לדבר על ניסיונות לחמם אפילו כשאני מסכימה איתם(!).
יש אנשים שגם אם יסכימו איתי לחלוטין יתקשו להודות בזה ולפרגן - רק כי זאת אני.
אז מצטערת, אבל עם כל הסלחנות שלי - יש שלב שבו קשה מאוד לשחרר יותר ולהמשיך הלאה.

אני לגמריי מבינה אותך

להיפך, אני לא חושבת שאת צריכה להיות סלחנית במובן של לפרגן ולחבק את האנשים שיום לפני כן פגעו בך - מותר לך לתפוס מרחק, מותר לך לכעוס ולהיעלב

אני רק אומרת לא להצית את האש יותר ממה שהיא. עבר יום - דיי גמרנו - לעבור הלאה - במובן של לא לזרוק הערות מתסיסות.

לך אני מרשה לעצמי לייעץ מתוך כך שאת בן אדם שא. קרוב אליי בפורום וב. שבאמת מוכן לשמוע ולקבל ביקורת על עצמו. ומתוך באמת רצון לשפר את האווירה.

אני יודעת שאת מאוד אמוציונלית ולוחמנית באופייך. פשוט תנסי להיות יותר עניינית. זה יעזור לך הרבה יקירתי.

לא תמיד מוכנה לשתוק, זה הכל, בעיקר לא מול דברים מסויימים.
אבל אני מבינה את הכוונה שלך

מקבלת. משתדלת.

יש הבדל

בין הערה צינית של אייבורי או שאלה תמוהה של צוענייה, שאפשר להתעלם מהן, או להשיב עליהן בשתי מילים.
לבין דברים שאת כותבת.

לא נראה לי שזה המקום לנסות ולהסביר את ההבדל.

למעלה