לתת לו לדאוג לי

זה פורום ציבורי,

בטח לא בית חם.
לא מצאתי שום בפנים ושום בחוץ. כמו שלפוסטים שלי יכולות להיות תגובות שלא מוצאות את התוכן כמעניין או רלוונטי, כך גם לשלה.
ראיתי הודעה, וחופש הביטוי מאפשר לי להגיב לה מה שאני רוצה (ולא בצמר גפן).
זה שגברת ליקי חושבת שהתנפלתי עליה(בחיי, אני כזאת אלימה מילולית) כבר עסק שלה.

liki20

New member
נכון, זכותך

זה פורום פתוח, את יכולה להגיד מה שאת רוצה.
את גם יכולה להבין שיש אנשים, כמוני, שבוחרים להיכנס לכאן ולחלוק דברים אישיים, ואת יכולה להיות קצת יותר רגישה.

כנראה שיש אנשים שפשוט קשה להם להתמודד עם כנות.

כנות ?

אני מבינה שאת מתקשה להתמודד עם דעתי כי הודעתך לא ממש רלוונטית
או קשורה לנושא הבדס"מ.

אף טרחת להסביר כיצד אמורים להגיב לך, אני מניחה שכנות דעתי
לא ממש נוחה לך.

liki20

New member
נו מילא

אם נוח לך להישאר באשליות שאת מנהלת את הפורום- לכי על זה.
אולי כדאי שתזכרי שבתור מנהלת את לא אמורה לעשות אפליות, ולדאוג לכך שכולם יכתבו הודעות שקשורות רק לנושא הפורום.

לא, כי הודעות על איפה בילינו בסילבסטר

והודעות "בוקר טוב" הן מאוד רלוונטיות, שלא לדבר על הודעות שסופרות הודעות של גולשים אחרים או סתם מתנגחות באנשים.
נכון, כל זה מאוד רלוונטי שצריך היה להעיר דווקא לה

ההודעה שלה, אגב, מאוד רלוונטית לנושא, ואפשר היה לפתח סביבה יופי של דיון (כמו מה מקומו של שולט בשמירה על בריאותה ובטיחותה של הנשלטת או על שייכות הגוף של הנשלטת לאדון שלה, וכן הלאה). אולי כדאי שאת תסירי את כיסוי העיניים. לא רק מה שאת חושבת שהוא בדס"מ נחשב כזה.

את יודעת מה, חניתה

את תמשיכי להיות נחמדה מדי, ואני אמשיך להגיד את דעתי.
כל הניסיון הזה לכפות תמיד שיח של אנשים "מבינים ותומכים" פשוט משעשע.
את הניק שלי לא תראי בכל השרשורי 'בוקר טוב' האלה. הם משמימים.

אני? נחמדה מדי?

יש פה 2-3 שיטענו לגמרי אחרת

אני אומרת את דעתי בנחרצות לא פעם ולא פעמיים (יש אפילו כאלה שספרו את זה, תשאלי אותם
).
בכל מקרה, עזבי "מבינים ותומכים" - אבל מה לגבי דיונים פוריים ומעניינים, ולא התעסקות בפיפי וקקה (ועם כל חובבי המקלחות הסליחה
)?
למה במקום לשאול "מה זה שייך" בצורה מזלזלת - לא לפתוח לדיון את נושא הדאגה של שולט לנשלט? זה הרי פתח מצויין.
אבל לא, למה שנפתח דיונים מעניינים אם אפשר להתנהג כמו בגנון?

לא התכוונתי בית

במובן של בית חם
אלא במובן של בית להעדפות הבדסמיות
כי בחברה לא תמיד ניתן לחלוק ולשתף בגלל דיעות קדומות וכו'

אני גם אמרתי כל אחד יכול להגיב מה שבא לו - ברור - סתם הסברתי שיש אנשים עם סף רגישות נמוך
ולהיפך שאלת מה רע בויכוחים ורק חיזקתי אותך שאין רע לא בויכוחים ולא בחילוקי דיעות וגם לא בביקורות
אחרת היה כאן מאוד מאוד משעמם.

ונוס :)

נעלבים לא מתים. הם ימשיכו להגיע לכאן פעם אחר פעם.
אולי חלקם ישכילו גם לקחת מילים בפרופורציה המתאימה.

בגדול אני מסכימה איתך

אנשים צריכים ללמוד לא להתייחס ולהיפגע מכל תגובה קטנה
יש כאלה שמסוגלים לזה ויש כאלה שלא
ונכון נעלבים לא מתים אבל לא תמיד חוזרים

ושוב - זו ממש לא סיבה להגביל את חופש הביטוי - אחרת מה הרעיון בפורומים

liki20

New member
יש הבדל בין חילוקי דעות

לבין זה שאת מחליטה איזה הודעות ראויות וקשורות לפורום ואיזה לא.
בפעם האחרונה שבדקתי מנהל הפורום הוא אלון ולא את, מה שאומר שזה ממש לא תפקידך להחליט איזה הודעות קשורות לכאן ואיזה לא. אני לא מכריחה אותך לקרוא הודעות שאני כותבת, ואם זה בסיסי בעינייך- בעיה שלך, תתמודדי.
כל יום נכתבות כאן הודעות שלא קשורות לפורום בשום צורה, מאוד מעניין שהחלטת להעיר דווקא לי, דווקא כשהחלטתי לשתף משהו אישי שלי.

מה גם שזה מאוד קשור לפורום...

אחד מתפקידיו של השולט הוא לשמור על בריאותה ובטחונה של הנשלטת שלו, כך שדאגה היא לגמרי חלק מזה...

די, ליקי, תמשיכי לכתוב, חסר לך שלא!
הפוסטים האישיים האלה הם אחד הדברים הכי יפים בפורום, בטח יותר יפים מכל ההתנגחויות למיניהן

liki20

New member
תודה

אין לי כוונה להפסיק לכתוב בפורום, אבל אני לא מתכוונת להמשיך ולשתף בדברים אישיים- לפחות לא כרגע.
מסתבר שיש בפורום אנשים שחושבים שאם בחרתי לחשוף משהו אישי שלי, זה אומר שאפשר לדרוך עלי. אין לי כוונה להיות במקום הזה, יש לי את הבלוג האישי שלי שבו אני יכולה לשפוך חופשי, ומי שרוצה מוזמן לקרוא.

A לוןA

New member
אין שום בעיה

ולא צריך להתייחס לכל הערה
אני דווקא אהבתי את השיתוף.

למעלה