לתת בראש

AKAKAK

New member
אממ כיצד? אני לא זוכר כבר האמת

אני חושב שזה היה בגלל שחיבבתי את הקבוצות וסיגנון המשחק שלהן (אז) ולכן אני אוהד אני שניהן עד היום.

Cade Foster

New member
../images/Emo6.gif גם ריאל וגם בארסה?

אתה במקרה גם אוהד בית"ר י-ם?

AKAKAK

New member
הופה עד פה חביבי! אני אוהד של חיפה בארץ בלבד!

בית"ר י-ם זאת הקבוצה היחידה שהאליפות נתנה לה במתנה על ידי השופטים בלי בושה ביותר ממשחק אחד. אני אוהד של צאלסי באנגליה בנוסף וזהו. זה בגלל המאמן שלה.

Cade Foster

New member
../images/Emo2.gif

אתה אוהד צ'לסי? ומה עם מנצ'סטר? או ארסנל? או שלושתן ביחד?

AKAKAK

New member
לא איכפת לי מהן סורי חביבי...

מנצ'סטר, ארסנל לא ממש מעניינות אותי. צאלסי תזכה בתואר בכל מקרה בעונה הבאה.

Cade Foster

New member
וואו, איזו רצינות

צחקתי איתך חבוב. בכל מקרה אני לא רואה איזושהי אפשרות לאהוב את בארסה וריאל ביחד... אם אתה אוהד ריאל זה אומר שאתה שונא בארסה, זה חוק! ואותו דבר ההיפך

AKAKAK

New member
אז החוק הזה לא חל עליי חביבי

ברגע שהלב אוהב קבוצה גמרנו, במקרה הזה אלה שני קבוצות יריבות ומאותה ליגה מה לעשות...

Cade Foster

New member
זאת לא העונה הכי מרתקת באירופה לדעתי

הולנד, פורטוגל וגרמניה היו לא פחות מעניינות. הלב אומר סביליה, הראש אומר ריאל. אני לא סובל לא את בארסה ובטח לא את ריאל... אבל מה לעשות הסיכוי שלהם גדול יותר מזה של סביליה.

ריאל מדריד תיקח אליפות אם לא

אני לא כותב פה שבוע. ריאל מנצחת ברסה מנצחת וסביליה עושה תיקו

ירוקה מהכרמל

Well-known member
שניים רבים ,השלישי לוקח?!....|צפרדע

מרוב זה שמדברים על המאבק לזכות באליפות בין בארסה לריאל, בסוף סביליה "תגנוב" להם... תסריט בהחלט אפשרי, הכל יכול לקרות בליגה המטורפת הזאת. בכל מקרה אני בעד בארסה, למרות שאני לא אופטימית ויש לי תחושה שלריאל יש השנה "מזל של אלופה" וחוץ מזה עד עכשיו כל הקבוצות שלי לא לקחו (צ'לסי בליגה האנגלית,ליברפול בצ'מפיונזליג,וכמובן בראש הרשימה- מכבי חיפה שלנו! ) אז כנראה שבארסה תסגור את הרשימה לצערי, מקווה שאני טועה...ואגב, פיירס, הנשיא החדש שלנו הצהיר כבר שהוא אוהד את ריאל, נו מה הפלא הם מגיעים מחרתיים לארץ למשחק השלום שמארגן מרכז "פרס לשלום"...

Cade Foster

New member
אני אומר לכם

אם איציק זוהר היה בשידור במשחק של בארסה, הוא היה יורד לכר הדשא ודופק כל שחקן של בארסה בתחת. פשוט גועל נפש, רק בגלל הליקוקים האלה לבארסה בתקשורת מגיע להם להפסיד את האליפות. חוץ מה-6:0 מול אתלטיקו מדריד, מתי הם נתנו משחק טוב העונה?! וזה לא שלריאל כן מגיע, כן? איכס של קבוצה איכס של מחזור סיום.

eran 89

New member
סעמק.... כל כך רציתי שבארסה ייקחו..

איזה גניבה של ריאל יא אללה ושוב, שגיא כהן ונדב יעקובי הראו כמה הם סטומים.

שאלה קצת דבילית אבל בכל זאת..

גם ברסה גם ריאל וגם סביליה היו מועמדות לאליפות והתמודדו על צלחת אליפות אחת לאיזה משחק לקחו את הצלחת?! או שעשו כמה צלחות?!

למעלה