לתת בראש

אסִי

New member
לתת בראש

ריאל מדריד - מאיורקה חימנסטיק - ברצלונה סביליה - ויאריאל הערב ב-22:00 יצאו לדרך שלושת המשחקים האלו שלאחריהם תיקבע האלופה הספרדית החדשה, בליגה הכי צמודה והכי מעניינת בכל אירופה העונה. ריאל מדריד, ברצלונה או אפילו סביליה יכולות לזכות באליפות הזאת. מי לדעתכם תיקח את האליפות ואיך ייגמרו המשחקים?

בתור אוהד ולנסיה

בגלל שאין לנו סיכוי אז אני מעדיף שסבליה..אבל זה לא יקרה בוודאות!אין מצב שבארסה וריאל יפסידו..אז אני בעד בארסה כי אני שונא את ריאל!!!

AKAKAK

New member
תרגיע אדוני. אני אוהד ריאל וברסה כבוד בבקשה!

אומנם ריאל תריכה לעבור מהפכה לא קטנה, אך עד כאן!

נס אחד כבר קרה השנה.

הקבוצה מספר 1 שלי באירופה, איינדהובן, היתה זקוקה לנס - וזכתה לו. אגב, הליגה ההולנדית היתה הכי צמודה השנה. אני אוהד ברצלונה ואופטימי...

AKAKAK

New member
בתור אוהד ברסה וריאל, זה קשה לי אסי

לריאל לא מגיע לזכות בתואר פשוט, קבוצה של שחקנים זקנים פשוט עם הרבה הרבה מזל. ברסה שיחקה הרבה יותר טוב, אך לריאל היה העונה יותר מזל מכישרון משחק. יותר מ 3 גולים בסביבות הדקה ה 90 זה כבר מזל נטו. בכל מקרה לא הייתי מפתח מחשבות שסביליה תזכה בתואר אסי. אני שמח שסוף סוף כולם רואים איזו ליגה הכי טובה באמת באירופה והיא הספרדית לא האנגלית ולא האיטלקית. זה ככה כבר שנים ועונה הליגה פשוט מדהימה עוד יותר! בכל מקרה יום נעים ומי יתן וברסה תזכה העונה באליפות שוב, מגיע לה פשוט.

adiryosef

New member
אני רואה את זה אחרת

ואני לא רואה את זה כמזל לתת גולים בדקה ה90!,אני רואה את זה כלחימה של השחקנים,כי הם כל כך רצו לקחת את האליפות. באמצע העונה מי חשב בכלל שריאל תיקח אליפות?חשבו שהיא אולי תלחם על מקום לליגת האלופות אבל מאמצע העונה הם שיחקו טוב,נלחמו הבקיעו כמות גדולה של שערים בכל משחק וזה מגיע להם,וחוץ מזה שאני לא סובללל את ברצלונה כולל כל שחקן ושחקן שמשחק שם,אני פשוט שונא את כל הקבוצה המסריחה הזאת.

AKAKAK

New member
לא מזל? הגולים של ריאל הגיעו מכלום

איזה רצון ולחימה בדיוק? הגולים לא הגיעו לריאל. ריאל צריכה לעבור בנייה מחדש ולעבור רענון קטן נקרא לזה כך. סתם מעניין מה אתה חושב על אטו? רונלדיניו? מסי?רוביניו? קסיאס? ולדאז? ראול?

Cade Foster

New member
דבר אחד אני חושב על כולם

כולם מועמדים באיזושהי צורה למילאן
ובסופו של דבר החיזוק יהיה שלומי ארבייטמן או משהו בסגנון

adiryosef

New member
טוב אז

את אטו,ולדאז ובמיוחד מסי,רונלדיניו ופויול אני לא סובל. בקשר לקסיאס,ראול,רוביניו,ון ניסטלרוי,וכל החברה האלה אותם אני אוהב וגם את הקבוצה הזאת אני אוהב.

אסִי

New member
בכדורגל צריך הרבה מזל

שחקן כמו בן סהר חס וחלילה יכול לשבור את הרגל באיזה אימון בטעות ולגמור את הקריירה, ואותו הדבר עם סביליה שהמזל יכול לחייך אליה דווקא היום בערב והיא יכולה לקחת את האליפות בדיוק כמו שאיינדהובן עשתה את זה. איך אותה אוהד שתי יריבות גדולות באותה הליגה? גם ריאל וגם בארסה?

yarivlevi

New member
לסביליה כבר היה את המזל הזה בשבוע שעבר

אבל היא לא ניצלה את ההזדמנות לגנוב את האליפות מ-2 הגדולות ככה שלפעמים צריך לדעת גם לנצל את המזל ...

Benn Is Kane

New member
ניצחון של סביליה היה משאיר אותה במקום השלישי.

היא פשוט הייתה נדבקת לבארסה ולריאל בצמרת עם אותו מספר נקודות. אבל ריאל עדיין הייתה ראשונה, בארסה עדיין שנייה וסביליה עדיין שלישית.

Cade Foster

New member
לא מדויק.

סביליה שניה ובארסה שלישית. במצב של שיוויון נקודות זה מתחלק לבית פנימי, ז"א רק המשחקים בין בארסה-ריאל-סביליה לבין עצמן נחשבים. במצב כזה לריאל יש 7 נקודות (ניצחון בבית על בארסה, ניצחון בבית על סביליה, ותיקו בחוץ עם בארסה) סביליה 6 נקודות (ניצחונות ביתיים על סביליה ובארסה והפסדים בחוץ) בארסה עם 4 (ניצחון ביתי על סביליה, תיקו ביתי עם ריאל והשאר הפסדים) יש?

Cade Foster

New member
אבל זה היה מעלה את הסיכויים שלהם

היום הם חייבים לנצח, שריאל תפסיד ושבארסה תאבד נקודות במצב כמו שתיארתי למעלה, הם היו צריכים לנצח שריאל תפסיד מבלי להיות תלויים בבארסה.

Cade Foster

New member
סליחה, טעות שלי

במצב השני סביליה הייתה צריכה לנצח ושבארסה וריאל יסיימו בתיקו (לאו דווקא יפסידו) עדיין מעלה להם את הסיכויים אבל לא עד כדי כך.

למעלה