לתשומת לב כל הפורום

שמפו10

New member
לתשומת לב כל הפורום

יעל תמחקי את התוכנה מייפל עיברית מהפורום זה לא חוקי ואפשר לקבל מזה באן כל מי שמשתמש בזה שיימחוק מאור זה גם לתשומת לבך ואני לא צוחק אני רציני כולם למחוק את זה זה לא חוקי ואפשר לקבן מזה באן

ווינגז

New member
אתה יכול להביא הוכחה כתובה לזה?

כלומר, כל הדברים הלא חוקיים אמורים להיות כתובים איפשהו, כדי שהאחריות תהיה על הגולש (לא מפה לאוזן). אם תביא הוכחה כתובה, כמובן שנמחק את זה.

ווינגז

New member
מישהו יכול לבסס את הטענה הזו?

ולשם הבהרה (שוב), לא אמרתי שאני לא מאמינה לך, אמרתי שאני לא יודעת אם זה נכון או לא.

jenniecat

New member
למי שיהיה חוק נגד זה? ../images/Emo12.gif

אלא אם כן למייפל יש משהו נגד ישראלים... זה רק שפה זה לא פוגע במשחק ולא רמאות כלשהי...

Amit Avigour

New member
תחשבי על זה כך

למה הם חסמו עברית? ויש דבר כזה שנקרא 3rd party, שזה כולל את כל התוכנות, ובקטגוריית האקים.

ווינגז

New member
?

לא ממש הבנתי את ההסבר

אממ

זה פשוט תוכנות שרצות על הקליינט של מייפל~ שזה כל מה שההאקים עושים. והתוכנות של העברית עובדות על אותו עקרון...

somebodddy

New member
ממש ממש לא!

התוכנות של העברית בכלל לא מתעסקות עם הקליינט(חוץ מהבדיקה אם הוא מופעל או לא). הן פשוט קוראות את הקליפבורד, הופכות אותו לעברית, וכותבות אליו בחזרה. הן לא מתעסקות עם הזיכרון של הקליינט.

Amit Avigour

New member
אם הם חסמו עברית, הם לא רוצים שפות

אחרות.. כל תוכנה שמפעילים ביחד עם מייפל נכנסת לקטגוריית האקים- 3rd party קוראים לזה. נקודה.

somebodddy

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ואם אני מפעיל את FIREFOX ביחד עם מייפל בשביל לבדוק מדריכים - זה גם אסור? ומה עם תוכנות כמו TEAMSPEAK?

Amit Avigour

New member
נו באמת. הכוונה לתוכנות שעובדות

עם מייפל, ועושות משהו למייפל. אתה יודע למה אני מתכוון.

somebodddy

New member
אז זהו, שלא

חוץ מלבדוק אם הקליינט של MAPLE STORY רץ בזמן שלוחצים על CTRL+F - שיפור שהתווסף רק אחרי שהתוכנה כבר שוחררה ועבדה כמו שצריך - MAPLE HEBREW לא מתעסקת כלל עם הקליינט של MAPLE STORY.

ToryMaster

New member
נו!

אבל היא מתעסקת איתו קצת? היא קשורה אליו? היא מסתכלת עליו? זה כבר נחשב third party, וזהו.

somebodddy

New member
לגירסאות ישנות של התוכנה

בכלל לא אכפת אם הקליינט של MAPLE STORY מותקן על המחשב. האם גם הן לא חוקיות, מפני שהן קשורות איכשהו לMAPLE STORY? ה"התעסקות" עם הקליינט מסתכמת בבדיקה אם הוא פועל - פרט שולי ביותר. התוכנה פשוט חוסכת את הטרחה שבמזעור המשחק, כתיבת הטקסט בעברית בNOTEPAD, גזירתו, החזרה למשחק והדבקת הטקסט.

ToryMaster

New member
אבל למי איכפת מגרסאות ישנות?

זו הגרסה, נכון? היא פועלת על הקליינט ולו באופן הכי שולי? זהו, קאפיש, זה third party. למה להסביר לי למה זה מטופש? זה לא ממש בשליטתי.

somebodddy

New member
היא לא משפיעה על הקליינט

ואני יודע שהחוקים של נקסון אינם בשליטתך - אני פשוט מנסה להסביר למה התוכנה אינה עוברת על החוקים של נקסון.

ToryMaster

New member
אוקי, פעם אחרונה

התוכנה נוגעת, קוראת את המשחק, נכון? היא פועלת עם קשר כלשהו, ולו הרופף ביותר, אל המשחק, לפיכך - third party.

somebodddy

New member
הנה הסעיף מהתקנון של נקסון

• Modify the Software, Materials, Cash Items or the Service to change "game play," including without limitation, the creation of cheats and/or hacks or the use of third-party software to access files in the Software or Service;​
MAPLE HEBREW לא ניגשת לקבצים של MAPLE STORY - לא לאלו שעל הכונן הקשיח ולא לאלו שבזיכרון. היא אפילו לא יוצרת קשר עם הקליינט - היא רק בודקת דרך WINDOWS אם הקליינט רץ.

למעלה