הזדמנות לומר תודה וסליחה לרונית../images/Emo23.gif
אני באמת חושבת שרונית עושה מעל ומעבר עבורינו כאן ! זה ממש לא קל לה, ולא מובן מאליו, כי היא אישה עובדת ועסוקה, שגם מתנדבת על חשבון זמני העבודה שלה, עבור ילדי הספקטרום. יחד עם זאת, באופן מעורר השתאות והערכה, רונית מקדישה זמן, מקצועיות, אוזן קשבת, הקשבה ואמירה מקצועית, עבור כלל ילדי הפורום הזה. אין עוד אף קלינאית שהיתה נכונה ומוכנה לעשות מאמץ זה, לאורך כל השנים שהפורום פעיל. הנכונות שלה להקדיש זמן לתשובות וטיפים, איננה מובנת מאליה והיא ראויה להמון תודות
רונית היא אשת מקצוע מעולה ומנוסה וגם הזמן שהיא מקדישה, לענות להורים מכאן, בטלפון, מייל, או מסרים, ראוי להערכה ! כי אין אף קלינאית שעושה זאת לילדים שאינם בטיפולה, לא כל שכן, בחינם. רונית, סליחה אם נפגעת מהאמירה, ואני חושבת שדיקלה, כמו הורים רבים, קשובה לילדה ומכירה אותו לעומק ולכן היא דיברה מהמיית ליבה. אנא, אל תיפגעי מאמירה כזו או אחרת. אני מתנצלת שלא הגבתי לאמירה שלך שלהבא תשמרי את הערותייך לעצמך. אני חושבת ויודעת כמה ההערות וההארות שלך חשובות ומוסיפות כאן למקצועיות של הפורום ואני ממש מבקשת שתמשיכי להיות חלק מאיתנו
לגופו של השרשור, הנושא של שליפת מילים, הוא נושא חשוב, כאוב ומורכב אצל ילדינו. ניסיתי להאיר שם פן נוסף שקשור לקשיי השליפה וכל מידע שיגיע ממך, רונית, בנושא זה, כמו גם בנושאים אחרים, הוא חשוב ביותר לילדינו. הורים רבים לומדים, קוראים ומתמקצעים, סביב קשיי ילדינו ולכן, לא מעט מהם רוכשים ידע משמעותי, יחד עם היכרות מעמיקה של קשיי ילדים. אינני מכירה עוד שום סקטור (אם מותר לקרוא לנו כך) של הורים, שכל כך הרבה קורא, מתעניין ולומד את הנושאים השונים, הקשורים לקשיי ילדיהם. כמעט כל ההורים, קוראים ורוכשים ידע ונסיון, שרובו יקר מפז (תרתי משמע..) ומחלקים אותו הלאה, כאן ובמקומות נוספים. בכל נושא העולה כאן, חשוב מאד להבין כי קשיי הילדים שונים ומגוונים, אך כל אחד יכול לחלוק טיפים ולקבל את מה שנראה לו.
אני מאחלת לכולנו יום שמח ומואר ומלא שמחה !