לתלמה,

לתלמה,

אשמח אם תעלי את השרשור על בעיית השליפות למעלה, לדעתי, כתבתי שם משהו חשוב ואני אשמח אם תעלי אותו לדף הראשון. אנא ממך? עמליה

עמליה- מכיוון שההודעה מיועדת עבורי

קראתי אותה והבנתי. לדעתי אין צורך להקפיץ. כבודה של רונית במקומו מונח, היא קלינאית מוערכת ומטפלת בילדים בספקטרום האוטיסטי בשיטות מעולות. ולראיה- אני מאוד רציתי שבני יטופל אצלה ואף דיברנו בטלפון. וגם- הורים רבים (ואני ביניהם) פונים אליה בשאלות ושמחים מאוד להתיעץ איתה בנושאים רבים ומגוונים. דווקא אני נפגעתי, היה משהו מתנשא בכתיבה שלה. אני כאמא של הילד שלי 6.5 שנים יודעת לזהות את בעיות השליפה שלו והמקור שלהם, גם כי אני נמצאת איתו כל הזמן וגם מתוך אינטואיציה אימהית (שעד היום הוכיחה את עצמה ב- 100%). ושוב, לדעתי אין מקום להקפצות וניהול שירשור על העלבות ופרישות מהפורום. הפורום הזה מיועד להבעת דיעות גם אם הן מנוגדות. אבל מכיוון שממש לא התכוונתי לפגוע, אני מתנצלת על הנוסח המעט תוקפני בהודעה שלי לרונית.

הזדמנות לומר תודה וסליחה לרונית../images/Emo23.gif

אני באמת חושבת שרונית עושה מעל ומעבר עבורינו כאן ! זה ממש לא קל לה, ולא מובן מאליו, כי היא אישה עובדת ועסוקה, שגם מתנדבת על חשבון זמני העבודה שלה, עבור ילדי הספקטרום. יחד עם זאת, באופן מעורר השתאות והערכה, רונית מקדישה זמן, מקצועיות, אוזן קשבת, הקשבה ואמירה מקצועית, עבור כלל ילדי הפורום הזה. אין עוד אף קלינאית שהיתה נכונה ומוכנה לעשות מאמץ זה, לאורך כל השנים שהפורום פעיל. הנכונות שלה להקדיש זמן לתשובות וטיפים, איננה מובנת מאליה והיא ראויה להמון תודות
רונית היא אשת מקצוע מעולה ומנוסה וגם הזמן שהיא מקדישה, לענות להורים מכאן, בטלפון, מייל, או מסרים, ראוי להערכה ! כי אין אף קלינאית שעושה זאת לילדים שאינם בטיפולה, לא כל שכן, בחינם. רונית, סליחה אם נפגעת מהאמירה, ואני חושבת שדיקלה, כמו הורים רבים, קשובה לילדה ומכירה אותו לעומק ולכן היא דיברה מהמיית ליבה. אנא, אל תיפגעי מאמירה כזו או אחרת. אני מתנצלת שלא הגבתי לאמירה שלך שלהבא תשמרי את הערותייך לעצמך. אני חושבת ויודעת כמה ההערות וההארות שלך חשובות ומוסיפות כאן למקצועיות של הפורום ואני ממש מבקשת שתמשיכי להיות חלק מאיתנו
לגופו של השרשור, הנושא של שליפת מילים, הוא נושא חשוב, כאוב ומורכב אצל ילדינו. ניסיתי להאיר שם פן נוסף שקשור לקשיי השליפה וכל מידע שיגיע ממך, רונית, בנושא זה, כמו גם בנושאים אחרים, הוא חשוב ביותר לילדינו. הורים רבים לומדים, קוראים ומתמקצעים, סביב קשיי ילדינו ולכן, לא מעט מהם רוכשים ידע משמעותי, יחד עם היכרות מעמיקה של קשיי ילדים. אינני מכירה עוד שום סקטור (אם מותר לקרוא לנו כך) של הורים, שכל כך הרבה קורא, מתעניין ולומד את הנושאים השונים, הקשורים לקשיי ילדיהם. כמעט כל ההורים, קוראים ורוכשים ידע ונסיון, שרובו יקר מפז (תרתי משמע..) ומחלקים אותו הלאה, כאן ובמקומות נוספים. בכל נושא העולה כאן, חשוב מאד להבין כי קשיי הילדים שונים ומגוונים, אך כל אחד יכול לחלוק טיפים ולקבל את מה שנראה לו.
אני מאחלת לכולנו יום שמח ומואר ומלא שמחה !

מחזקת מה שאמרת תלמה, ומוסיפה

רונית היא מלאך
היא לא מהססת לעזור לאף אחד, מעולם ולעולם. על חשבון זמנה הפרטי לגמרי. היא פתוחה לשמוע הכול ולעזור תמיד, אבל תמיד. ועוד הזדמנות להגיד לרונית תודה מכל הלב, גם ממני.

imashelo

New member
האמת היא שלא הבנתי ממה נפגעת

קראתי כמה פעמים את דבריך ואת דברי רונית לפני שלושה ימים, ולא הבנתי. רונית, כאשת מקצוע, הביאה בפניך ובפנינו את ההגדרה המקצועית של המונח בעיות/קשיי שליפה, והסבירה את ההבחנה בין בעיות שליפה להתארגנות מילולית. אין משהו אובייקטיבי וחסר ביקורת מזה. שרשורים מהסוג ההוא מזכירים לי למה אני בוחרת לרוב לא לכתוב כאן וגם למה חשוב כל כך כן להשתתף. אני מקוה שעכשיו יושרו ההדורים. ובהזדמנות זאת תודה לרונית. אין כמוך, חדורת רצון טוב ואמפתיה ומלאה בידע מקצועי ונסיון שאת חולקת איתנו בנדיבות. אני מקפידה לא לפספס דבר ממה שאת כותבת והנתינה שלך אף פעם לא הופכת בעיני למובנת מאליה

daphnar

New member
פתחתי שרשור על בעיות התארגנות כי

נתרמתי רבות מהשרשור על בעיות השליפה. נתרמתי גם מרונית וגם מדקלה. חברה', יש לנו אחד את השני, והפורום אדיר ומלא באינפורמציה וחיזוקים, בואו לא ניקח ללב. רונית, תודה ענקית על הידע המקצועי שאת בוחרת לחלק איתנו (ללא תמורה). לשאר ההורים תרומתכם הניסיונית חשובה לא פחות, וגם לכם תודה רבה. נפתח דף חדש !!

אם הכוונה היא אלי...

אז נפגעתי מכך שבמחי יד נפסלה האינטואיציה האישית שלי כאמא וההבנה שלי את מושג השליפה. ואם לא הבנת את זה אז חבל. דווקא השירשור הזה הוא מסוג השירשורים שבגללם אני נכנסת לפורום- שירשורים שכל כוונם היא לתרום ידע להורים אחרים ולהיתרם מהורים ואנשי מקצוע. כנראה שאני במיעוט כאן, כי אם תשימי לב זה עיניין רק 5 הורים. ואת יתרת דברי שלחתי אליך במסר

למעלה