חגית יקרה../images/Emo24.gifצר לי. אני סבורה
ש'כרגע' הוא הזמןהיחיד שקיים
וכל עוד אנו נותנים לנבדלות ולשיפוט של 'טוב' ו'רע' כח.
אין סיבה שמשהו ישתנה במקורותינו כתוב:"אל תאמר שאפנה אשנה. שמא לא תיפנה"
כלומר, התגובה האינסטינקטיבית הנובעת מן הפחד, מן האימה ומן האיום, היא זאת שה'רשע' כפי שאת מגדירה -את מה שאני מגדירה הצל שלנו יצר.
הפחד הוא העדר אהבה- כפי שהצל הוא העדר אור כאשר אנו פועלים מתוך פחד, מתוך כעס- אנו משתמשים באותו 'נשק' ששליחי הפחד אמונים עליו יותר.
הדגשת הנפרדות מאפשרת לפחד לנצח. כל עוד אנשים חושבים כמוך, שיש 'טוב' ויש 'רע' או איך הגדרת זאת:"יש בעולם הזה כוחות רשע- שאיתם צריך וחשוב לשוחח בשפת הכוח!" זו א-כ-ן תהיה המציאות
תרתי משמע וחבל כי מה שאנו מאמינים בו יוצר את המציאות שאותה אנו חווים. כל רגע ורגע אנו יוצרים את העולם הזה מחדש. היום זה כבר הוכח באמצעות פיזיקת הקוונטים. ההיגררות אל תוך העימות היא היגררות אל תוך החלום המטורף.
אין 'מנצחים' בחלום הזה
יש רק 'מפסידים' ה'מפסידים' את האחדות והאמת המוחלטת. כאשר יהיה דגל שמדגיש את אחדותו של היקום, אוכל לתלות אותו בשמחה. כי דגל הוא 'נס' ונס תופעה טבעית המתרחשת שלא על פי החוקים המוכרים לנו. נס הוא התגלמות טבעית של החוקים הקוסמיים כפי שהם באים לידי ביטוי בתודעה המוחלטת.
נס הוא תוצאה של תקשורת, בדפוס הנרחב יותר. של פעילות אוהבת, בשדה התהודה אשר בו דברים קשורים בדרך הולוגרפית. הנס מכין את הדרך להתעוררות האהבה. כי הוא מפריח את הפחדים.נסים הם זכותו של כל אחד. אולם על מנת שאכן יתרחשו, יש צורך לשנות תחילה את התפישה שלנו. אחרת, משהו משתבש והם אינם מתרחשים
כל עוד, איננו יודעים איך להשתחרר מחווית הנפרדות וליצור את הנסים, אנו יכולים לבקש אותם.
אני מבינה את התיחסותך להשקפה שלי כאל 'פילוסופיה' כי כשה
בוער, הדבר האינסטינקטיבי ביותר לעשות הוא לכבות את השריפה. אך מה קורה אם מרוב מהירות ואימה שופכים דליי נפט במקום דליי מים על ה
????. L&L TALYA