לשרית...

לשרית...

זה כמה ימים שאני לא ישן רק מדמיין אותך מחייכת, שמחה וטובת לב חיוך כמו שלך הוא כמו מים לצמא במדבר כמו מבט עין לעיוור השרוי בחשיכה רק מדמיין אותי לוקח אותך איתי, שומר עליך, מוציא ממך את כל הכיף והשיגעון שמסתתר מאחורי כל התמימות משתוקק לפרוץ החוצה בסערה מדמיין אותך עושה איתי את כל מה שתמיד חלמת והחזקת בעד עצמך רוצה להוריד את הירח בשבילך, לקפוץ מעל תהומות כדי להיות איתך, לנסוע למקומות הכי רחוקים, לחוות רגשות הכי סוערים כשאת לידי לא חייבים להיות שונים בשביל להשלים אחד את השני ואת כל כך משלימה את התמונה שבראשי, מפסלת את חיי המעריץ בחשאי

שמים1

New member
לחלום שלי

טללים לוטפים קצוות רקיע מציירת לי אותך בין שרעפי חלומות הערת את ליבי מתרדמת חורף ארוכה רק נגיעה קטנה הרטיטה פס חיוור בין קו התקוות למבט התום. אילו הם הצלילים הרכים האינטונציה שרשמה בליבי איתותים לרצות לגעת במבט העצוב שצייר הגל על פניך. אתה החלום שלי בחלומי נהרות הזמן שוצפים בסער חורף חלף , אביב וקיץ לוהט .. עוד מעט ינשרו עלי סתיו ציורי יקשט בצבעי שלכת את הכמיהות , את הדומייה. אותך. ברוך הבא פלוני שכזה לפורום שירה מעת לעט

מתבשמת

New member
ירח חולמני ../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

פוסעת באיוושת לחישותיו. ים עוטף כדור לוהט. חוף מגפף גל בלעדיו, מניח לקצף בו לשוטט... היא תענוד חוטיי אורות. ידיה ילגמו מנהר אדום. יתפתל בה הוא ללא קצוות. להד ליבה דמו ידום. רוח ינפץ הבהק בסלע, "לא... הוא לא יבוא..." ניחוח מלוח ברסיס דומע, ניגר מאישונה חרש לאיטו... חיוכו נרדם מבעד שפתיה. ירח חולמני בלייל יתקדם. היא תאסוף אליו זרועותיה, ובתחרת חלומותיו תעלם.

יערית 1

New member
החלום שלי

החלום שלי - לפזר ענני ערפל מעיניך, למלא ליבך באהבה ואושר, לצבוע חייך בשלווה אינסופית. החלום שלי - להתכרבל במצעיך, להתעורר בין זרועותיך, לצעוד איתך בשבילים מוארים של תקווה וחיים.

למעלה