לשרונה44

tricia

New member
לשרונה44

שרונה: קראתי מה שכתבת על הישראלים באוניברסיטת טורונטו. שוב גרמת לי לצחוק. בטח קראת מחקר בנושא? דו''ח סודי אולי?! או אולי אלו הן אותן המקורות שמסרו לך את החומר על "הישראלי המכוער"? יש לך בכלל מושג כמה ישראלים יש באוניברסיטה? יש כל כך מעט שאני בטוחה שאף גורם רציני לא טרח לבדוק את הקשר בין ציוני הבגרות שלהם והצלחתם האקדמית.

alon114

New member
טריסיה

את לא מבינה שהיא רוצה להכפיש וכל דרך מקובלת עליה? רק שתדעי, שבאוניברסיטאות וקולג'ים בBC חייבים לעבור מבחן מיון בנוסף לציוני הבגרויות במספר מקצועות. קודם היא הרגה אותי עם המשקפיים וקלטות הוידאו, עכשיו מסתבר גם שבכלל עשו לי טובה שקיבלו אותי ללימודים? שרונה היא היא הישראלי המכוער בפעמיים ה' הידיעה.

libimom

New member
האם אתם לא בטוחים ששרונה

ופורמרסוזן זו לא אותה גברת רק בשינוי אדרת?????? בכל אופן הן נשמעות כך.

tricia

New member
עבר במוחי אבל סיכמתי לעצמי שלא...

כי שרונה גרה בקנדה.... לעומת זאת נדמה לי שהיא SHE2 מהפורם השכן למי שמכיר. (הן מחזיקות בדעות זהות מידי). דרך אגב אני דווקא די מסכימה באופן תאורתי איתן,גם לי דעות שנחשבות לשמאולניות (זאת הסיבה להגירה שלי) אך מאוד קשה לי אם הארוגנטיות שהן מפגינות. המסרים שלהן תמיד נראים סנובים ואליטיסטים.

שרונה44

New member
יש סטודנטים ישראלים מצוינים

כנראה שוב דברי לא הובנו. בודאי שיש סטודנטים ומדענים ישראלים מצוינים. הרי מקבל פרס הנובל הישראלי היחידי בתחום המדע הוא מ'שלנו': כלומר ישראלי שהיגר לצפון-אמריקה: פרופ' דניאל כהנמן. הוא הוכיח שוב את האימרה הידועה: יהודים זה כמו דשן. רכז אותם במקום אחד והם יריחו למרחוק. פזר אותם והם יפרו את הסביבה. זה לא מקרה שבישראל לא צמחו אינשטיין ופרויד, והתרומה החשובה ביותר של ישראל לאנושות היא המצאת תת המקלע עוזי. רק הפריה והזנה הדדית עם תרבויות העולם יכולה להוביל להישגים. פעם ישראל היתה יותר פתוחה לעולם אבל היום היא הולכת ומסתגרת יותר בעצמה ומפנה את גבה למערב.

babajos

New member
../images/Emo6.gif איזה מין ציטוטים משונים

"יהודים זה כמו דשן. רכז אותם במקום אחד והם יריחו למרחוק. פזר אותם והם יפרו את הסביבה." איזה מין שטויות אלו, זה כל מה שיצא מישראל ? תת מקלע עוזי? לפניי חמישים שנה הכל היה שם מדבר צחיח והיום יש שמה מעצמה, מה את גדלת עם הבדאויים או מה? הירדנים והמצרים חצי מדינות אפריקה שהיו שם כול הזמן באים לישראל ללמוד קצת איך לדשן קצת את ארצותיהם הנחשלות ולך נדמה שאת בגן עדן, ויפה ציינה טריסיה שבאה והציגה לפנינו את הטענה הצודקת שאומרת שהסיבה שהם כול כך שומרים היום היא לא אחרת מהסיבה שהם כל כך הורסים, והיום הם מתחילים להתעורר ולהבין את הנזק העצום שגרמו ומחליטים לשמר וזו רק דוגמא קטנה, כי קנדה לדוגמא מובילה בכמות ציידי התחביב שקונים בקנדיין טייר ב18 דולר רשיון להרוג כמה חיות שהם רוצים למשך שנה ושלא יתחילו להגיד לי פה שיש חיות שמותר ויש שאסור כי חיה זה חיה, והרשימה עוד ארוכה כי אותו דבר הם עושים עם דייג, וידוע לדוגמא שתושבי מונטריאול אף פעם אינם אוכלים את הדגים שהם תופסים בסביבתם מאחר וידוע עד כמה המים מזוהמים מהתעשייה, ומי שיכניס לפיו ביס מהדג זה על אחריותו, ובאים לפה עכשיו ומפארים את הקנדים שהם מובילים בשימור ושוכחים להזכיר שגם בהרס, ומה הם תרמו לעולם, נעליים קנדיות, או כוח עבודה זול שנקרא הגירה? ישראל שלחה לווינים לחלל ומייצאת טכנולוגיות וידע בכל התחומים כמעט שלא נדבר על התפוזים המדושנים והעגבניות והפרחים והחלב ומה לא, ושרונה ראתה רק את העוזי שהוא כבר נמצא למטה ברשימה אחריי השגים נכבדים אחרים של המדינה שבה אגב יש ריכוז היהודים הכי גבוה בעולם, אז מה, מסריח שם אה? ושוב אני לא מבין איפה גדלת כי ישראל היום פתוחה לצערי יותר מאי פעם, "מצעד הגאווה העולמי" הבא יערך בחוצות ירושליים, ממש גאווה!!! יותר פתוחים מזה? ולמה נפתחים, ליותר מחלות? אבל מעבר לכל יש עירבוביה שלמה בין ידע ומוסר, כי ידע אין שום בעייה ללמוד מהשאר וכבר דברנו על זה כבר, אבל מוסר, מי שמחפש מוסר יראה את התגלמות המוסר ביהדות ודווקא כשהם נבדלים מהשאר, ואני מבקש ממי שלא יודע איך חיים יהודים שבאמת מחפשים מוסר שלא יקפוץ, ואם בפתיחות מבחינת ידע עסקינן, שהרי אז ישראל נפתחה עד מאוד לכל העולם אם זה בתקשורת, בין אם זה לווינית או סלולרית או כבלים ופיתוחי תוכנות מבריקות כמו האי סי קיו שכל העולם היום מחקה, שנבנתה דווקא על ידי שלושה חברה צעירים בתיכון, יהודים וגם ישראלים שהיו כמו דשן מרוחים אחד על השני, והפלא ופלא , שום יריות מעוזי לא היו שם ותראו מה יצא, ואגב אם אנחנו כמו דשן שצריך לפזר, מה את עושה בטורנהייל מדושנת כולך בישראלים מכוערים ומסריחים למרחוק,למה לא תגורי באיזה עיירה או אפילו עיר גדולה שאין בה ישראלים, ואם תרצי פורמרסוזן ציק צק תמצא לך לינק על כמה ערים כאלו בקנדה, ותהיי משם איינשטיין או כהנמן, שאת לוקחת עליו קרדיט ואומרת שהוא משלנו, שמדבר ועושה פרויקטים ליד ביתו שממוקם ליד בית הכנסת השכונתי, אולי תעברו ביחד לדופלקס באיזו שכונה סינית ותאכלו נחשים ותהיו אור לגויים!!! אולי תכתבו ביחד את ספר "תרבות המערב והומניות" ותקבלו על זה פרס נובל ל.........., את כבר בטח תמצאי לך על מה, ואם לא, אל תדאגי סוזן כבר תעניק לך את הפרס, ובטח גם תעשה עלייך עבודה לפי מחקריו העמוקים של הנס כריסטיאן אנדרסן שהביא לעולם את מישנתו השנויה במחלוקת והמרתקת של נילס הולגרסון ואווזי הבר!!! ושוב את מראה כמה את ממוצעת כי את רואה רק את המכוער והבינוני והחצוף והדשן המריח, ורואים כמה התאמצת לתת איזו מחמאה לסטודנטים ישראלים שבאה בעקבות לחץ מסיבי מצד כל הפורום או רובו כי יש את אחותך התאומה הלא זהה שתמיד תצדד בך ואת בה, צמד חמד

formersusan

New member
זה משהו שעדיין לא שמעתי, אבל מוצלח

אכפת לך אם אשתמש בו במקום אחר?

למעלה