לשקוע

כאב 8

Member
מאמי שלי

עצוב שסבלת כל כך .
אני אשמור לך את בור הסוויטה לידי יקרה .

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תרופות.

את מספרת על התופעות שאת חווה וחושבת אולי הן תוצאה של התרופות והטיפול שאת מקבלת.
מאחר ואנחנו לא רופאים קשה לנו להתייחס לעצם העניין אבל אנחנו יודעים שלתרופות יש תופעות לוואי וכדאי לפחות לדבר על כך עם הרופא המטפל . אולי ניתן להתאים תרופה מתאימה יותר או לחילופין למצוא דרך להתמודד עם תופעות הלוואי. מאחר וכול אדם הוא שונה מהאחר הטיפול הוא טיפול פרטני ויש צורך לבחון את ההשפעה של הדברים תקופתית. אנחנו מקווים שתרגישי טוב יותר ומחכים לשמוע ממך עוד.

כאב 8

Member
רוב היום הייתי תשושה במיטה

בלי כוח בלי רצון לקום מהמיטה
ממש חלשה נגמר לי הכוחות והרצון גם בגלל שאני לא אוכלת טוב .
יש בי רצון להמשיך לשקוע להרגיש את עצמאות מתרפים לא רוצה להילחם יותר
אבל אני מקווה שמחר יהיה לי יותר טוב וכוח קצת להילחם עם הדיכאון

כאב 8

Member
אני עדיין תשושה

ואני לא מצליחה להתרומם
אני בלחץ מהקרחת בראש שלי במיוחד בצד שמאל .אני חייבת לאכול בריא וטפל בהתקרחות שלי אולי הייר קליינר .

מילקי91

New member
תרגישי טוב

* האם יש מישהו שמטפל בך/עוזר לך ??

הורים , משפחה מישהו ??

כאב 8

Member
תודה

מילקי מאמי
ברמה הבסיסית של להכין לי לאכול וכו ..
אבל לא ממש עזרה ברמה שאני צריכה כדי לצאת מהדיכאון להתווכח אם קופת חולים ללכת איתי לא תמיד יש להם זמן וכוח .
גם אני הרבה במיטה הרבה ותשושה אין כוחות . הכי מלחיץ אותי זה השיער שאני רואה את הקרחת בראש בצד שמאל .אני נבהלת . אני חייבת טיפול וגם לאכול בריא אני בעיקר אוכלת ציפס המבוהגר בורקסים וכו .
אני מקווה שגם את תרגישי טוב הסבל קשה אני יודעת מזה .
הבעיה שאני לא יכולה לעזור לעצמי אני מותשת כמו סמרטוט חלשה אין כוחות להתמודד האחרי שעוברים כל כך דברים בלי הפסקה זה לא קל אז אתה לא יכול לזוז כאילו אין לך את כוחות להתמודד עם הצרות ועם העולם האכזר בחוץ .
כמו שאמרתי אלוהים סידר ששום דבר מחלומות שלי לא התגשמו .

מילקי91

New member
כן אני יודעת מה זה לעבור דברים בלי הפסקה

וגם במקביל .

מאד מבינה על מה את מדברת וכמה זה מתיש.

תראי לפחות הם לא יושבים לך על הוריד ,

נכון ?? אני מאד מבינה אותך . לפני שנים

גם אני הייתי במצב הזה . ( כאשר גרתי עם ההורים ).

משהו משתק אני יודעת .לא היה לי כוח רק לשכב במיטה

(על הספה ) ולראות טלוויזיה . ולצאת לקניון ( לבד ).

את יכולה לנסות להתאוורר ?? נניח לצאת קצת ליד הבית

. בנוגע לתזונה אולי תבקשי תזונאית דרך הקופה שאת חברה בה .

באמת מקווה שתרגישי טוב .

כאב 8

Member
מילקי מאמי

לא יושבים על הוריד וגם לא עוזרים
כל אחת חיי את החיים שלו .
גם שמבטיחים לעזור לא ממש מקיימים
אני כבר מותשת יותר מאתמול רק בא לישון להסתתר .
אני יוצאת לפעמים נדיר אבל יוצאת אבל זה כבר עושה לי רע כי אז אני לא מרוצה מהרבה דברים .נראה שבחיים לא אצא מדיכאון אין סיכוי .

מילקי91

New member
תמיד יש סיכוי .

צריכה אולי להתייעץ עד שתמצאי תרופה שתוציא

אותך מזה . זה שתרופה אחת עשתה לך רע ,

נסי אחרת ובמידה וגם לא יעזור אז עוד אחת .

( שמעתי ככה שלפעמים יכול לקחת כמה

ניסיונות עם תרופות עד שמוצאים משהו שעוזר ,

לא תמיד כפי שראית זה ישר מצליח ).

** אני מבינה אותך האמיני לי , אבל אל תתייאשי

..

אופירA

New member
מנהל
לי כל החיים לקח הרבה זמן וניסיונות עד שנמצא משהו מתאים

אבל כשהוא נמצא, הכל היה שווה.
בלאו הכי, האלטרנטיבה זה לסבול. אז עדיף לסבול ולעשות ניסיונות מאשר לסבול בלי לעשות ניסיונות ובלי סיכוי להצליח לצאת מהדיכאון לתקופה.

כאב 8

Member
את באמת מאמינה בכדורים

א. איך בנאדם שחולה בדיכאון קשה צריך לעבור את הסבל של כל התפעות לוואי הסתגלות וגמילה מהכדור והחלפה לכדור חדש
איך הוא יכול לקבוע תור וללכת למרפאה כל פעם להרגיש שוב ושוב את היאוש .

יש פחד להחליף את הכדור הזה ויפאקס כי כל פעם שפספסתי כדור אחד הרגשתי כאבי ראש חזקים ובחילות הקאות .אני לוקחת כל יום מהפחד שלא יהיה לי שוב כמו שקרה שפספסתי כמה פעמים את הכדור זה מפחיד והדיכאון נמשך והכדור לא עוזר לי
אני מפחדת להחליף אותו אבל ממש לא בא לי על הכדור הזה כל היום אני מזיעה כולי מים .
מה כדאי לי לעשות ?

הכדורים לדיכאון לא מיוצרים באהבה

אם הם באמת היו מקדישים אהבה ןדאגה עם כל הידע והמחקרים יכלו לייצר כדורים טובים בהרבה בגדול זה עסק מסריח לכן אני לא לוקחת כדורים (אגב לגבי מירו לא יודעת אם מותר לכתוב אבל קרובת משפחה שלי ניסתה להתאבד עם הכדורים האילו אז לא אוהבת אותם) . לכן הצעתי לך לנסות הומאופתיה שזו רפואה יותר טהורה ורוחנית( אפילו שיכולים לעשות לך תרופה מג'וק או משערות חתול). עם זאת אף על פי תופעות הלוואי יש אנשים שכדורים מצליחים לייצב את מצבם זה כמו אנטיביוטיקה זה במקרה הטוב עוזר תוך גרימת נזק מסויים ולוקחים את זה רק אם חייבים ועדיף בלי . אם מישהו ממש לא מאוזן רגשית או במוד חריף של לרצות להתאבד לעיתים שווה לשלם את המחיר ולבלוע כדור אבל רק אם זה ממש מצב קשה. כשהייתי במצבים קשים יותר שקלתי לקחת כדורים (אין לי דיכאון אבל היו לי תקופות רגשיות יותר קשות). בסופו של דבר זה הרבה עניין של רווח מול הפסד

כאב 8

Member
במקרה שלי

שלדעתי אני מקרה נורא אז אני צריכה משהו מהיר
גם אני לא יתחיל לההיגמל מהם אני יותר מעשור על כדורים מגיל 17 .
גם המצב שלי נורא .
אני גם בעד דברים טבעים מהחי והצומח אבל אין לי כוחות לזה נפשיים לההיגמל או ללכת לפגישות עם הומאופתיה ואני הכי בעד בדברים האלה (לא יודעת אם זה עובד אני חשדנית ממטבעי).אבל עדיף מכדורים .
שהתחלתי לקחת כדורים אבא שלי כל כך היה בעט כדורים וגם הייתי במצב גרוע לא היה לי ברירה דוחפים לך כדורים כל כך לא רציתי אז הפכיאטרית שיכנעה אותי .
האמת הכדורים משאירים אותכם עם אותן בעיות אתה חוזר אחרי כמה שנים ורואה אותן בעיות ואז אתה שוב בדיכאון עמוק אמת אני שונאת את הכדורים האלה אבל אין לי כרגע כוחות ללכת נגד מה שהגוף רגיל .
אבל אולי בעתיד אני אנקה את הגוף מכל הרעל הזה זה פוגע בזיכרון בשיער יש לזה תוופעות לוואי ואת צודקת יכלו לעשות תרופות יותר טובים .
הקלות שמביאים תרופות כל כך הדהימה אותי בעבר עד שיום אני מכירה את העולם הזה טוב יותר .
אני בטוחה שרופאים הפכאטרים מרווחים מזה כסף מחברות התרופות .
למה בכלל התחלתי עם החרא .

יש לך הרבה כוחות

אדם מורכב מהרבה חלקים ואת מראה יותר נוכחות בפורום משתתפת מתבטאית החלקים שבך שכן רוצים לחיות מראים יותר בחירות בחיים ותעוזה. תגדלי כמוני הפוך התחלתי מאדם מת שלא מחובר לעצמו היום אני עדיין לא חיה אבל אני יותר חיה מקודם (אגב אצל הרבה אנשים מתחילים מחיים ואז הופכים לאדם מת). לאנשים מתים קצת יותר קשה מאנשים חיים לחיות כי הם צריכים למצוא את כוחות החיים בתוכם להסכים לחיות (הרבה פעמים התנגדות לחיים מוציאה כוחות ), ואז ללמוד איך לחיות. אבל זה אפשרי תגדלי כמוני הפוך תהפכי כל פעם קצת יותר צעירה ברוחך קצת יותר חיה קצת יותר שמחה ונחושה אל תגדלי בסדר כרונולוגי זה משעמם. יש לך התחלה טובה את די מתה מפה אפשר רק לחיות יותר

אופירA

New member
מנהל
בהחלט - אני מאמינה בתוצאות בשטח

א. בהיגיון
ב. ???

כיוון שאת בדיכאון רציני, זה מעיד שהוויאפקס לא עוזר לך. כדי להפסיק, כדאי להיוועץ ברופא.
העיקרון הוא להפחית מינון בהדרגה רבה רבה רבה. כל פעם קצת קצת, לתקופה מסוימת, ואז עוד הפחתה קצת קצת, לתקופה, וכך הלאה, עד שהמינון נהיה 0.

כאב 8

Member
תודה

חצי יום ישנתי רק קמתי לארוחות וקמתי בחמש להתקלח יצאתי ואז ישבתי שעה ויותר עם החלוק כמו זומבי . עד שהכרחתי את העצמי לשים קרם גוף ודורדורן .
ולהתלבש.
המצב כל כך קשה שאני לא יודעת מה לעשות ומה זה התשישות הזאת מרגישה עייפה רצח איך אפשר לא להתייאש .
אני יותר מפחדת לחליף את הכדור בגלל שכל פעם שפספסתי כדור היה לי תפועות כמו כאבי ראש חזקיים בחילות והקאות )

Gali04

New member
כמוני כמוך אחותי

&nbsp
אל תשכחי שבעת ההחלפה את יורדת במינון לאט לאט ולא בבת אחת. אם מישהו נגיד רגיל לקחת ויפאקס 300 מ"ג הוא לא יפסיק לקחת אותם בבת אחת מ300 מ"ג ל0 מ"ג, אלא יירד כל כמה ימים ב-50 מ"ג, נגיד 250 מ"ג ואחרי כמה ימים של 250 מ"ג ימים 200 מ"ג, 150 מ"ג ואז 100 מ"ג וכן הלאה.
&nbsp
לעיתים, כשמגיעים למינון נמוך של התרופה שרוצים להחליף (כלומר שעדיין לא הפסקנו אותה), הרופא מורה להתחיל ב מ ק ב י ל מינון נמוך של התרופה החדשה.
&nbsp
החלפתי תרופות מיליון פעמים, אין מה להילחץ. הרופא יסביר לך הכל.

למעלה