לשנות כיוון לגלגל

bianckalady

New member
לשנות כיוון לגלגל

מחשבה בוראת מציאות זה אני יודעת... אני גם יודעת שכל מה שקורה בחיי כיום הוא הזמנה ישירה שלי, מה שביקשתי זה מה שקיבלתי לטוב ולרע. אבל-(כאן הבעיה שלי..) כיצד בוראים רק מחשבות טובות? אני סובלת (חחחח) מעודף מחשבות רעות, יש לי תסריטים נוראיים בראש כל הזמן ואני מבינה שאני מזמינה קשיים לחיי. איך עוצרים את הגלגל, איך משנים את כיוונו? איך מתקדמים?

Rinor

New member
צפי בסרט Sphere

סרט מאוד אהוב עלי...צפי בו....מתקשר למה שאת אומרת...התשובה כנראה גם בסרט...
יום טוב ניר.

bianckalady

New member
היי ניר

מה המצב שיש לך לינק לסרט? תודה בכל אופן אני אחפש אותו ברשת! אהבה

Tal_Ya_Tal

New member
היי ביאנקה ליידי../images/Emo24.gif

שינוי דרך החשיבה הוא תהליך של עבודה פנימית. רובנו, הפוסעים בדרך הרוחנית, הגענו ל הכרה מסוימת שאנו הם אלו היוצרים את המציאות שלנו. אנו הקהל, השחקן, המפיק, הבמאי וכותב התסריט במחזה האדיר של החיים. כולנו קוסמים, אך לכמה מאתנו יש את היכולת ליצור באמת את מה שאנו רוצים? כמה מאתנו, בני האדם, באמת חיים את החיים שאנו רוצים, מתקיימים כאנשים שאנו הייתי אומרת שמעט מאד אנשים עושים זאת. מדוע???? מחקרים מראים שבמצב ערנות 90% מישותנו נמצאת למעשה במצב של חוסר הכרה. התודעה שלנו מהווה רק 10% ממי שאנחנו! האם ייתכן שהפער בין הכוונות המודעות שלנו לבין המימוש הגשמי קורה בגלל החלק הנרחב שלנו המצוי בחשכה, בתת-המודע? האם ייתכן שבעוד שברובד המודע כוונותנו הן אוהבות, מבקשות שלום, הצלחה, חמלה ויופי, ברובד התת-מודע ישנה תכנית שונה שרצה ללא הפסקה ויוצרת לנו עתיד המבוסס על התנסויות העבר המוגבלות שלנו? ואם כן, היכן מונח המפתח לתת -המודע, המפתח לשינוי התבניות הללו וליצירה של עצמנו וחיינו בדרך רעננה, בכל רגע מחדש, באופן חופשי מהעבר? ממורשת שמאנית,מאיינית עתיקה, מגיעה הבנה חדשה של המבנה הפיזי והלא פיזי של היקום ושלנו, בני-האדם. הבנה המגלמת בתוכה את הפוטנציאל לשינוי מהותי של התנסותנו כעצמנו, של חיינו ושל היקום. הבנה זו היא קוראת דרך לימוד של שפה. השפה הטבעית של הנפש. שפת האור. על שפת האור קראי עוד במאמרים הללו: L&L TALYA

bianckalady

New member
תודה!

מבטיחה לקרוא! רציתי גם לבקש את רשותך- לכתוב לך מסר אישי

Rinor

New member
מקסים

טלטל... מקסים, ממש אהבתי לקרוא מה שכתבת. בימים אלו אני משקיע בתוכנה Brain Wave Generator אשר לקראת שינה משמיעה תדרים שונים אשר אמורים לגרום למצבי תודעה שונים. חוויות אסטרליות, רגיעה, OBE, הקרנה אסטרלית וכו'... מקווה שאוכל שוב לחוות חוויות חזקות כמו בעבר. אעדכן את כולכם. יום טוב ניר.

Tal_Ya_Tal

New member
נהדר../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifניר../images/Emo188.gifנ-ה-ד-ר

נשמע מרתק עדכן אותנו כשזה יהיה מוכן OK? L&L TALYA

דגנית

New member
נשמע מעניין ניר ../images/Emo24.gif

איך הלימודים
הצלחת לשלב כדורסל בעבודה עם הילדים
עדיין יש שלג בחוץ ירושלים בלבן
מקסים

Rinor

New member
חברים

טל. לא אני מפתח את התוכנה, התכוונתי לומר שאני מתכוון לעשות בה עתה שימוש נרחב במטרה להגיע לתוצאות אשר ציינתי קודם לכן. זו תוכנה שניתן לרכוש או להוריד מה-אימיול לדעתי. www.brainwavegenerator.com דגנית. כמה טוב לשמוע ממך! לא, לא שילבתי כדורסל עם הילדים מכיוון שאני עושה את הפרקטיקום וההתנסות שלי בעירי שבאשדוד עם נער אחד אך גם זה בסדר נכון לעכשיו. עדיין יש לי לבטים לגבי העתיד, האם באמת זה מה שאני רוצה לעסוק בו בחיי (תחום הקרימינולוגיה) או שמה אולי אין זה מתאים לי. זה הצד הרציונאלי שבי. הצד הרוחני שלי יודע שאם התקבלתי לתואר שני בקרימינולוגיה שיקומית, כנראה יש סיבה למה דברים קרו כמו שהם קרו....ולכן כנראה אני צריך להוציא את התואר השני הזה. בשיעור אחרון בטיפוך קבוצתי נפתחתי לחלוטין מול המרצה ומול הכיתה שכוללת 20+ סטודנטים. סיפרתי על החששות שלי, על כך שאיני יודע מה אני רוצה לעשות בעתיד, על כך שאני יודע מה הייתי רוצה לעשות ומה שאני עושה עתה אך יודע שגם לזאת אני מסוגל, פשוט הוצאתי הכל החוצה. המטרה שלי כרגע היא להוציא את תואר השני ולהיות בעל תואר שני בקרימינולוגיה. לאחר מכן, אראה היכן היקום מציב אותי ואצעד משם... אשמח לשמוע ממכן כולכן ואעדכן אם משהו יבוא לי בחלום...או אם ארחף למימד אסטרלי אחר בעקבות התדרים המושמעים מהתוכנה. תבורכו! ניר...

דגנית

New member
ניר, אני חושבת שמה שאתה לומד עכשיו

נותן לך כלים למה שתעשה אחר כך, נותן לך התמודדות עם עצמך ועם אחרים על מנת להמשיך אחר כך ממקום אחר, עם ידע אחר, גם אם לא תעשוק בדיוק בקרימינולוגיה. בכל מקרה תצבור כלים וידע שאחרת לא היו לך... אחר כך תוכל לשלב בין כל מה שמעניין אותך ולפתח את הדרך שלך.. [בהנחה שאתה לא 'עצלן' כמוני] תהנה מהלימודים מהעשייה ובכלל.. כי זה חלק מהמסע.

Rinor

New member
דגנית יקירתי

המון תודות על התובנות המקסימות שלך. לקחתי לתשומת ליבי...מעתה אנסה להמשיך לזרום עם זרם היקום. בהצלחה לכולנו... ניר.

Tal_Ya_Tal

New member
אה...../images/Emo45.gifאני חושבת שראיתי פרסומים

של זה איפהשהו. האם הערכה מגיעה גם עם
כאלה???? L&L TALYA

Rinor

New member
זה לא זה

טל יקירתי. כנסי לאתר, שם תביני במה מדובר. זו תוכנה שמפעילים לפני שינה דרך האוזניות ואמורה לכוון אותנו בעזרת הצלילים המופקים ממנה למצב בו אנו חפצים. שבת שלום ניר.

Rinor

New member
תיקון - הנה האתר הנכון

פירסמתי אתר לא נכון בהודעה הקודמת. הנה הכתובת הנכונה לאתר. תהנו.

Rinor

New member
עדכון חוויות מהתוכנה

טל יקירה. אשמח לעדכון חוויות שתעברי, כנ"ל מצידי. יום טוב ניר.

למעלה