לשנה החדשה..

טומי*

New member
ואני אומר שצריל לנצל כל הזדמנות...

שיש רק לחגיגות. כאילו למה לא?

ברק 188

New member
אולל כך עלינו על הר- סקופ' בקרוב

יום הולדת לאהללה, שקיות הפתעה יחלקו בגן-חצב יהי אחל'ה מסיבת חג.

אלה, האם הלעיטוך בגרבר המצ"ב?

איזה צירוף מקרים, אמש קבלתי את התמונה בדוא"ל. אני מבקשת את סליחת מי שעלול להפגע.
שתהיה לנו שנה שמחה.

אלהלה

New member
נראה לך שאמא שלי היוגוסלבית תאכיל

את הבת שלה בחריף כזה???????????????
ולי יש את התמונה הזו כבר המוןןןןןןןןןןן זמן, אותי האכילו במרק עוף עם קניידלך
בגולש, בקפוסטה, בהרבה תפוחי אדמה!!!!!!!!!!! ובכל המאכלים הכי טעימים שיש
בלי חריף בכלל אבל עם הרבה פפריקה. אולי היה עדיף שהיה קצת חריף אז לא הייתי אוכלת את כל האוכל הטוב הזה
וזה מושמוש החמוד בפוזה אופיינית

orlu

New member
שנה טובה,ולהתראות בשנה הבאה

אתם מבינים שאני בטיררררווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף עבודה בישולים .... אבל סיימתי הכל !!! ורה שימי לב סיימתי ה כ ל מחר יום הסתובבויות וקניות,,, שנה טובה לכל כל חברי הפורום יאללה ביי

אלהלה

New member
רגע רגע, מתכון משו משו קליל וטעים

לסלט חסה קליל אבל טעים באמת. אז ככה, לחתוך חסה לחתיכות גסות ולייבש במייבש חסה - כן יש דבר כזה
להכין רוטב מ- כפית חרדל, 2 כפות גדושות ריבת משמש, 1/3 כוס שמן, 3 כפות חומץ, 1/4 כפית קארי (אני מוותרת על זה) שום כתוש, 3 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, פלפל שחור. לשפוך את הרוטב על החסה ולהוסיף בוטנים קלויים ושומשום קלוי ולערבב. וזה טעיםםםםםםםםםםםםם לאללה - אפשר להוסיף קצת עגבניות שרי לחסה

vera2

New member
אלה'לה הכנתי את הסלט חסה לפי

המתבון שלך וזה היה סיפור הצלחה .תודה אני מאמצת אותו. המשך חג שמח. מVera

אלהלה

New member
שמחה לשמוע שהצליח../images/Emo13.gif

מחר בתפריט ארוחה צמחונית שאני תמיד מעדיפה
נודלס מוקפצים עם ירקות ורוטב סויה+צ'ילי+ג'ינג'ר, פשטידת פטריות וגבינות, תפוחי אדמה בסיר חרס - כמו מהמדורה, סלט חסה עם עגבניות שרי, קניש ממולאים בבצל מטוגן ופטריות ונראה מה עוד יתחשק

vera2

New member
אורלוקם גם אני סיימתי את העבודה.|דב

למחר נשאר רק המרק ועוגת הדבש. אבל, זה לא עבודה גדולה. גם אני אוהבת לצאת לעיר בערב חג ויום שישי זה כמו קרנבל. שיהיה רק אורה ושמחה בריאות והמון אופטימיות בכל בית בישראל. להשתמע Vera

עב

New member
ורק אני תקועה עדיין ../images/Emo74.gif

זה לא אוכל בשר וזאת לא אוכלת דג וכולנו יחד לא רוצים צימעס אבל חמותי טוענת שאוכלים גזר מתוק לראש השנה. בקיצור, צריך לבשל לכל אחד ואחת! בסוף יישאר אוכל עד סוכות...

ברק 188

New member
../images/Emo7.gif נשמה מוכר,ו I ובין לבין רוחץ ..

כלים, עב הזוכרת את את לפני שבוע? איפה את עכשיו אחרי כל עליה יש ירידה אמרו חמות'נו.

למעלה