לשנה החדשה..

jud1001

New member
לשנה החדשה..../images/Emo41.gif

שתהיה טובה מקודמתה.. או לפחות לא הרבה יותר קשה.. כי את המוכר אנו מכירים.. ואיתו עוד איכשהו מתמודדים.. ואולי יואיל נא ריבון העולמים.. להזיז את הענן שלו ושל המלאכים.. להציץ קצת למטה להסתכל באנשים.. לחפש את החיוך..להקשיב לתפילות.. לראות האם כלו המים..התהיות?.. לתת קצת תקווה למשפחות..לאנשים.. לאלה שעל שולחן החג אין מה לשים?. שיתן ביטחון..שלא יקמץ בבריאות.. תפילתנו לך אדון כל העולמות.. תן לנו קצת נחת..ובחיוך לחיות..

דרדרית

New member
../images/Emo77.gifתפילה לשנה החדשה../images/Emo39.gif

זהו, שנה חדשה עומדת לה בפתח, מבויישת קמעה, מהססת, עדיין לא יודעת מה מחכה לה... והשנה היוצאת, אוספת את שולי שמלתה, ממהרת לאסוף אליה את המראות האחרונים גומעת עוד קרני אור, עוד דמעות, עוד חיוכים ומתמהמהת כאילו רוצה להשאר עמנו עוד לפני שתעזוב לנצח והשנה החדשה- עוצמת את עיניה, מכסה את פניה בכפותיה ובליבה תפילה. בהססנות מה, מבקשת, מפצירה, כאילו מתחננת מהקב"ה: ..."אנא, תן לי הזדמנות לתת לברואיך רק את הטוב אנא, השאר את הסבל בחוץ, חסוך מברואיך את הכאב והדמעה, הבא להם רוגע, אושר, בריאות... אנא אלוהים תן לי להראות להם כי אתה איתם..." ואני, אחד מברואי האל, מצטרפת לתפילת השנה החדשה: אנא, תן לנו השנה מתנה קטנטנה רוגע, שלווה, בריאות והמון אהבה...
חגית

vera2

New member
יום נעים ופורה לכל עקרות הבית

שטורחות להכין את מטעמי החג.כדי להנעים את האוירה בבקשה

vera2

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifכל זה לברק

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב עם הפנים לחדשות טובות

בדיחה אקטואלית: יהודי יושב בתחתית בניו יורק וקורא עיתון בערבית. חברו שנוסע עמו משתהה לתופעה ופונה אליו: מוישה, השתגעת למה אתה קורא עיתון בערבית? מוישה משיב: נהגתי לקרוא עיתון יהודי. אבל אז גיליתי כי בעיתון היהודי כתוב: - שהיהודים נתונים ללחץ רב; - ישראל מותקפת; - היהודים מתבוללים ומתחתנים עם גויים; - היהודים חיים בעוני; עברתי לעיתון בערבית כי שם כתוב: - היהודים שולטים בעולם; - היהודים הם בעלי הבנקים; - היהודים שולטים בתקשורת; - היהודים עשירים ובעלי השפעה; החדשות בעיתון הזה כל כך טובים יותר!! שתהיה שנה טובה עם חדשות רק טובות!!

livia18

New member
מזלות המזניים תחזית נהדרת../images/Emo24.gif

קראתי את התחזית של מזלנו תחזית מצוינת מכל הבחינות.שמתי לב שיש הרבה מזלות מאזניים בפורום שלנו וגם בדור שני לשואה.וזה אומר הרבה לא ארחיב יותר מדי.אבל לכולם שתהיה שנה נהדרת

עב

New member
בתור בת מזל מאזניים

הייתי שמחה אילו היית מסכימה להרחיב. אני מקווה שזה סימן טוב.

ברק 188

New member
המאזניים נכנסים "למוזה" החודש ../images/Emo127.gif

כמובן ומובן לכם שאנוכי בינכם

jud1001

New member
נכנסים למוזה?...../images/Emo41.gif

המוזה שלכם מעודנת מאוד..שקולה מאוד.. זאת יותר מוההההזה..ממוזה!

livia18

New member
הרחבה קצרה מאזניים../images/Emo65.gif

עב יקירתי באסטרולוגיה יש מושג של מזלות האופק נוסף לחודש שבו נולדת.עלפי שעה ומקום הלידה אפשר לדעת את מזל אופק.שהוא מאוד דומיננתי.ומשפיע עליך הן מבחינת האופי והדברים שמתרחשים בכלל.אני למשל באופק מזל סרטן שמשקף ביתיות וזה נכון.אני ממש תרנגולת בית ומסביב למשפחתי כל הזמן.יש גם את הנמרולוגיה לפי השם אפשר לדעת הרבה תכונות.מקווה שספקתי את סקרנותך הבריאה האופינית גם למזלות המוזנאים.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif המזל שלי יהיה רק

בחודש הבא, אבל, הבן המקסים שלי, הוא בן מאזניים. ברכות מכל הלב, לכל בנות/בני מאזניים!

ברק 188

New member
גולת הכותרת "תרנגולת"

livia יקרה קו האו-פק בינינו ממש צירוף מקרים נדיר- את תרנגולת עם צל של לביאה, אני ע...צל ואישתי אריה ולא אופרה'תה פה. כמוך גם אני חשבתי וספרתי כך לטומי "שגם" אני ממש תרנגולת הרבה ...הרבה בבית ודוגר על ביצי, ואפרוחי הגדולים מציצים לקראתי אי...אי...אי..המפתחות של המכונית, וקטן (הילד) מרבית שעות משמש לו כנהג מונית. לאישתי הנמרה (אני)מתלוגיה , מסקנה: חושב שמזלי בקו אופק לזה שהתרסק אך לפני כשבוע לים, האם להרחיב? או זה מספיק ומתיש. לאור דימדומי היום,בהמור הכותב, וצחוק קוראי פה לכתובים,תשושע ותצחק עם כל עדת ההונגרים, יחד עם כל אלו שדברי להם לא מובנים ומצליל עליז ו"ברק" אבני חן, להשתמע בהמשך לצחוק ותעלולים.

ברק 188

New member
כ"גבר" (תרנגול) בנתTIM נח,שוב...

באם להכנס עם כל הכפר-דיה ההיא לכלוב, איזה התרנגול הרוצה לחטוף גול עצמי "קו- ריקו יקרעו אותי" אוי... ויקי כנפו גם בחבורה?

אלהלה

New member
מה שהכי מעניין אותי זה איך יכול

להיות שעשרות אלפי אנשים אולי יותר שנולדו באותו יום אמור להיות להם עתיד דומה ואופי דומה.... יש לי בעיה
אני לא מאמינה ועוד לא ראיתי שום אופק באופק
ואם בא לך לעשות לי מפית אז אני מזל בתולה
17/9/58 ולפי מה שאני זוכרת אז אמא שלי אמרה שנולדתי בערך באחד בלילה.
בישראל כמובן וכמו שאבא שלי היה אומר שנראה לו שהחליפו אותי בבית חולים עם איזה תינוקת מרוקאית כי כל הזמן צרחתי
(אני גם צורחת עד היום כשצריך)

טומי*

New member
זה אומר שבעוד שלושה ימים../images/Emo49.gif

מגיע לך
ליום ההולדת נכון? גם אני לא מאמין גדול בהורוסקופ

אלהלה

New member
תודה על המזלטוב../images/Emo13.gif ואני עדיין מחפשת

מה כל כך חג ביומולדת
מילא כשאתה בן 4-5-6 עד 30 אחר כך נראה לי סתם עוד יום
אבל תודה על האיחולים בכל אופן - בקרוב אצלך