היי, אנשימים,
(סליחה, התקפת ה"פ, לא יקרה בשנית
) אמממ... זאת אני! חשפתי את עצמי! סליחה, זה אני המצאתי את זה! סליחה *נסקלת* סליחהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה סליחה סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סלחתם? *מחכה לתשובה* *עדיין מחכה* הו וול (
מאיה...) בכל אופן, זה לא ממש ´מועדון´, לא להגזים, כלומר, זה כזה "היי, אני מאשא"ד, מה המצב", כלומר לא בדיוק, כי מי יבוא ויגיד "היי, אני מאשא"ד"? כלומר כמה חסרי חיים אנחנו? הרבה. או אולי אני אכתוב דלי חיים כמו שאח שלי אומר? (Michal, focus) בכל אופן, זה כזה, באמצע דיון סוער על חיי המין (סליחה, נפלט) של רורי שלנו, מישהו אומר היי, אני מאשא"ד! אז זה כזה מונח מוסכם, הבנתם? כלומר, מיוחס כ, אהמ, מועדון, אבל זה לא שאנחנו מחלקים פליירים או משהו! חחחח... פליירים.... חוצמזה, יותר משאני אשא"ד, אני טרורי (כל כך לא קשור לנושא), זה כאילו, אה, יש את אשא"ד, יופי, אבל אז יש את טרורי! עם האור והמוזיקה האלוהית... (
לאנה...) אוקיי, אני צריכה להפסיק לקרוץ לאנשים בסוגריים. אניהוו, ואוו, הודעה ארוכה כזאת, נכון? מישהו קלט עד עכשיו שאני משועממת? *כולם ביחד: כןןןןןןןןןןן* אז אני כן משועממת... ומכיוון שהלכתי לישון אתמול בעשרה לחמש לפי שעון ישראל, אני הולכת להיות משועממת כזה כל הלילה וזה ואז אני אהיה עייפה, אלך לישון, ייפי ייפי הוריי, ואז אני אתעורר בשתיים בצהריים, ואז אני אחשוב לעצמי "היי, בוקר, אתם רואים, יש לי עוד זמן, להסתובב להאנג אאוט וכו´." אבל לא! והחברות שלי רוצות שאני יהיה בקולנוע בשבע ובקיצור אופרת סבון אחת גדולה. (אני שופכת את הלב פה, אל תסגרו את ההודעה היפה שלי שהשקעתי בה כל כך!) עכשיו, מישהו כאן למעלה, או למטה, או מי יודע איפה הזכיר את העובדה שדין נראה, אמ, שפוף-רוח באחרונה.. חחחח... שפוף מוח.. חחחחחחחחחחחחח!!!! התכוונתי שפוך רוח! אני רצינית! ואוו, זה כבר בתת מודע!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נופלת על הרצפה בעודה פורצת בצחוק היסטרי חסר מעצורים* בכל אופן, אז נכון, בפרק הראשון (אהמ, המדהים) ששודר ביום שבת בארצנו הקטנטונת, הייתי מריחקה לכת ואומרת שהוא נראה, אמ, נסבל למדי, אבל תסתכלו עליו אז ועכשיו. בקיצקוץ, רורי צריכה fresh meat! או יותר טוב - פרש מיט שהיא לא טעמה ממנו! ע"ע טריסטן. אמ, זה היה בערך הכל, נכון? טוב, נו, זה היה חלקית הודעת צ´אט, לא? סליחה, כבר אמרתי שאני צ´אט-אהוליכ? (
כרמל...) איה זה כבר מתחיל לכאוב כל הקריצות האלו... אה... ג´סט קידינג יא! אז ללחוץ כבר על שלח/י?