לשמרית

לאנה

New member
על מה את מדברת?!

אם כבר את עושה פה אי-צדק בכך שאת לא נותנת לנו להיע את דעתנו. ולמה אנחנו שונאים את דין?, אישית, בגלל שהוא מנג´ס, משעמם, ג´רף (או.קיי, אז אני קטנונית), גולם, אף-פעם לא אומר דברים מעניינים חכמים, משעמם מוות, חסר-אופי, להמשיך?.....

KerenWelling

New member
זה ממש לא ככה....

אני אוהבת גם את ג´ס וגם את דין, ואני לא חושבת שזה צודק שהפעלתם כנוניה כלפיו ושהמנהלות בכל מקרה שונאות אותו, אז ככה שאין בכלל עם מי לדבר!!!(מה הקטע אם הן מנהלות והן לא נטרליות?!?!?!?)

לאנה

New member
מצדי תקימו אגודת שונאי וואטאבר!

את לא צריכה לקחת את זה אישית, הל, את יכולה להתעלם. ונכון שהן המנהלות, אבל אסור שתיהיה להם דעה?, חוץ מזה שאף-אחת מהם לא נמצאת באשא"ד. אם את אוהבת גם את ג´ס וגם את דין, יופי לך, אנחנו לא. הפורום נותן לנו אפשרות להביע דעה, ואנחנו מנצלים את האפשרות הזאת.

KerenWelling

New member
סה"כ

הבעתי את דעתי ובקשתי שתסדרו את זה! מה אתן מתנפלות עלי ככה?!?!?!?!?!?!?!?!? שתהיו לי בריאות.........

z O e i

New member
למה שהן יסדרו את זה?!

אין בזה שום דבר רע, או לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבנתם? הבנתם? הבנתם?

"תהיו לי בריאות"? "תודה, באמת השתעלתי אתמול"? "סטאגדיששששששששש!"?

*סובלת מעודף אנרגיה ו----

כותבת תגובות להודעות של עצמה. אבל מאושרת עם זה
*

YaLdoNet 4 EveR

New member
הנה דבר שרציתי שתבינו..

שמרית ואני אוהבות בנות גילמור כמוכם. אין לנו שום השפעה עליכם. ואין לנו שום מטרה להשתמש בצבע הכחול שלנו כדי לשכנע אתכם לשנוא את דין. האשא"ד הוא לגמרי המצאה של גולשות הפורום למיניהן ובגלל שהן רבות מאוד (יעני הרבה
) החלטנו שזה יתאים אם זה ייכנס לסקר כי זה בטח ישנה את התוצאות.
~חוצמזה, זאת כולה סדרת טלוויזיה! גם אם בצורה זו או אחרת חס וחלילה תשתכנעי לשנוא את דין (אני לא שונאת אותו), זה לא כאילו זה יגרום מלחמות עולם.. טפו טפו~

היי, אנשימים,

(סליחה, התקפת ה"פ, לא יקרה בשנית
) אמממ... זאת אני! חשפתי את עצמי! סליחה, זה אני המצאתי את זה! סליחה *נסקלת* סליחהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה סליחה סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סלחתם? *מחכה לתשובה* *עדיין מחכה* הו וול (
מאיה...) בכל אופן, זה לא ממש ´מועדון´, לא להגזים, כלומר, זה כזה "היי, אני מאשא"ד, מה המצב", כלומר לא בדיוק, כי מי יבוא ויגיד "היי, אני מאשא"ד"? כלומר כמה חסרי חיים אנחנו? הרבה. או אולי אני אכתוב דלי חיים כמו שאח שלי אומר? (Michal, focus) בכל אופן, זה כזה, באמצע דיון סוער על חיי המין (סליחה, נפלט) של רורי שלנו, מישהו אומר היי, אני מאשא"ד! אז זה כזה מונח מוסכם, הבנתם? כלומר, מיוחס כ, אהמ, מועדון, אבל זה לא שאנחנו מחלקים פליירים או משהו! חחחח... פליירים.... חוצמזה, יותר משאני אשא"ד, אני טרורי (כל כך לא קשור לנושא), זה כאילו, אה, יש את אשא"ד, יופי, אבל אז יש את טרורי! עם האור והמוזיקה האלוהית... (
לאנה...) אוקיי, אני צריכה להפסיק לקרוץ לאנשים בסוגריים. אניהוו, ואוו, הודעה ארוכה כזאת, נכון? מישהו קלט עד עכשיו שאני משועממת? *כולם ביחד: כןןןןןןןןןןן* אז אני כן משועממת... ומכיוון שהלכתי לישון אתמול בעשרה לחמש לפי שעון ישראל, אני הולכת להיות משועממת כזה כל הלילה וזה ואז אני אהיה עייפה, אלך לישון, ייפי ייפי הוריי, ואז אני אתעורר בשתיים בצהריים, ואז אני אחשוב לעצמי "היי, בוקר, אתם רואים, יש לי עוד זמן, להסתובב להאנג אאוט וכו´." אבל לא! והחברות שלי רוצות שאני יהיה בקולנוע בשבע ובקיצור אופרת סבון אחת גדולה. (אני שופכת את הלב פה, אל תסגרו את ההודעה היפה שלי שהשקעתי בה כל כך!) עכשיו, מישהו כאן למעלה, או למטה, או מי יודע איפה הזכיר את העובדה שדין נראה, אמ, שפוף-רוח באחרונה.. חחחח... שפוף מוח.. חחחחחחחחחחחחח!!!! התכוונתי שפוך רוח! אני רצינית! ואוו, זה כבר בתת מודע!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *נופלת על הרצפה בעודה פורצת בצחוק היסטרי חסר מעצורים* בכל אופן, אז נכון, בפרק הראשון (אהמ, המדהים) ששודר ביום שבת בארצנו הקטנטונת, הייתי מריחקה לכת ואומרת שהוא נראה, אמ, נסבל למדי, אבל תסתכלו עליו אז ועכשיו. בקיצקוץ, רורי צריכה fresh meat! או יותר טוב - פרש מיט שהיא לא טעמה ממנו! ע"ע טריסטן. אמ, זה היה בערך הכל, נכון? טוב, נו, זה היה חלקית הודעת צ´אט, לא? סליחה, כבר אמרתי שאני צ´אט-אהוליכ? (
כרמל...) איה זה כבר מתחיל לכאוב כל הקריצות האלו... אה... ג´סט קידינג יא! אז ללחוץ כבר על שלח/י?

לאנה

New member
אמנם מגילה.....

אבל את צודקת לגמרי. *וואו!, איזה שיר מדהים!* לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב. או יותר ארוך. בעצם אולי הייתי יכולה יותר ארוך, כי הרי אני אלופת המילמולים, אבל, אין לי מה להוסיף. אגב -

תודה, תודה...

(איזה שיר? זה שסיפרת לי עליו?) -------------------היה לי משהו להגיד. דז´ה וו מהצ´אט! חכו שנייה *חושבת* *חושבת חזק יותר* אה! רציתי רק להגיד שאני מאוד גאה בהודעה שלי וקראתי אותה 3 פעמים. רצוף.

לאנה

New member
אני לא זוכרת איזה שיר.....

ברגע זה שיר 7 (לירון -
), אחד האהובים עלי. די לדבר צ´אטית!

Chloe

New member
סלחנו

וואי איזה הודעה קצרה...... חחחחחח.......
אתם יודעים מה שמתי לב, אם פתאום איזה מישהו יכנס לפרום הוא יחשוב שאנחנו נדברים סינית (טרורי, רוס, אשא"ד,
...) אנחנו מדברים הקודים חחחחחחחחחח...........

וואי, איזו הודעה ארוכה../images/Emo70.gif

אבל ראיתי יותר ארוכות....
סתם... סתם... ´כל אופן, אנחנו מדברים כמו בצבא.... מלא קיצורים ודברים מוזרים... לא משנה.. אני אשתוק עכשיו....

../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

היילו, מיי ניים איז כרמל, אנד איים טוביהוליק
(לאנה
) נ.ב - מסר...

למעלה