לשמלאני...

מורנוש15

New member
לשמלאני...

אני הרבה זמן בפורום הזה... (קוראה הודעות.. ולא הגבתי..).. אבל ממש התעצבנתי על כול ההודעות שלך.. היה אחד למטה שאמר שלא להגיב לכול אלה שיבוא לפורום ויצחקו על הפועל אבל להודעות שלך אני חייבת להגיב.. אז ככה.. איזה מין ישראלי אתה?! איזה מין בן אוהד אתה?! אני ממש לא מבינה אותך כמה שמכבי ת"א בקנטים כבר כמה שנים.. אף אחד לא בא וירד עליכים.. ולהפך אנחנו (חברי הפורום) מכבדים אותכם.. אני ממש לא מבינה את האינטרסים שלך.. הכול נובע אך ורק מקנאה.. במקום לשכוח שזה הפועל היריבה של מכבי ת"א.. ולהבין שזה קבצוה מישראל שמייצגת את ישראל ומביאה והביאה (ועוד תביא) המון כבוד לכדורגל הישראלי.. אתה רק מחפש איך לצחוק עליה.. תגיד לי בין כמה אתה?! אתה לא כבר מספיק בוגר בשביל משחקי הילדות האלה?! מה נסגר איתך בן אדם.. פשוט תודע שזה מקנאה ומכבי ת"א הייתה מתה להגיע לחצי צההשגים של הפועל בארץ או באירופה!! זה ממש ילדותי וחסר כבוד כול היחס שלך.. אז ת--ת--ב--ג--ר !! ולהפועל שלי.. תודה לך הפועל תודה על העונה כה אדומה וכה נפלאה!! ואל תשכחו ששנה הבאה - הגביע הוא שלנו!!! ולא משנה הפועל עדיין נשארה הקבוצה הכי טובה בעולם!! "הנה הם באים השדים האדומים"..!! אז בהצלחה להפועל שלי.. אלימלך, קשטן, דומב, קלשנקו, אוסטרץ, הלומאי,גרשון, פיני בלילי, יעקב הלל, ניר רחמין, כפיר אודי, עומרי אפק, בן לוז, פישונט, יגאל אנטבי, אילן בכר, משה תאומיים, אנשנקו, טועמה... ת--ו--ד--ה !! ובהצלחה!!! נפגש בדאבל?!!? מורנוש

fred -18

New member
את ממש מ*****

את אומרת דברים כך כך לא נכונים אתם אוהדי הפעול מכבדים את מכבי??? תני לי להזכיר לך את המקרה של הבובה שער 7 שהייתה כביכול הבובה בדמות בנו של אובארוב שבאותו תקופה קרה המקרה הנורא תני לי להזכיר לך דברים שרשומים באתר שאני לא ממש זוכר את שמו אם אני לא טועה השדים האדומים כתוב שם בפורום דברים כמו מתי ימות אבי נימני ומני לוי ועוד דבריים מגעילים ומזועיים אתם בשבילי אוהדים סליחה על המילה אתם לא אוהדים את אפסים אתן תמכרו את אימא שלכם כדי שהופעל ינצחו אתם מגעילים אותי עם השירים שלכם וכל שאר החרא קיצור אני רוצה שתסבירי לי על איזה כבוד את מדברת ואל תדברי שטויות אופיניות לבת 15 טוב ?? תודה רבה אבי צהוב

מורנוש15

New member
אתה יודע מה..

אתה אולי צודק.. אולי באמת היו מקרים שלא כבדנו את מכבי ת"א.. ואולי אפילו פה בפורום.. ואני טעיתי שרשמתי דבר כזה.. אבל אני מסתכלת מהצד שלי.. בשבילי מכבי ת"א היא הקבוצה השנייה (אחרינו) הכי טובה בארץ.. אני פשוט לא סובלת את מכבי חיפה!! ואני מנסה ומצליחה לכבד אותכם ולתת לכם את היחס והכבוד.. חוץ מזה שגם האוהדים של מכבי לא היכ פירגנו ונתנו כבוד להפועל.. דוגמא ששחקני הםועל באו לבקר את מני לוי אתם גירשתם אותם!! אז.. אולי שתי הצדדים אשמים אבל ככה זה בכדורגל... אני מהצד שלי מכבדת את מכבי.. ומהחלת החלמה מהירה למני לוי!!

מורנוש חמודה...

אני לא מבין למה בכלל להתייחס לשמאלני... למה לכתוב לו הודעה כזאת... הבן אדם לא מבין כדורגל בגרוש , כל "פרשנות" שלו פה יותר מצחיקה מהקודמת. מדובר פה בסה"כ בילד בן 12 , שלא מבין מהחיים שלו (לכי תסבירי לו ששער חוץ היה מעלה אתמול את הפועל ולא את מילאן כמו שהוא חשב). אז באמת מורנוש יקרה , צריך לדעת להתעלם...ולא לתת יחס לעלובי החיים שבינינו. שיהיה לך שבת שלום

מורנוש15

New member
אתה צודק... אבל..

הייתי חייבת להוציא את זה.. ועכשיו אני רק קולטת שהוצאתי את זה על ילד בן 12.. אז... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושוב.. תודה לך הפועל!! ושבת שלום גם לך

שאלה

שאני יבין, מה רע בילדים בני 12? , דרך אגב אני רוצה להגיד להפועל
על הכול, תודה על השקט, תודה על הרצון, תודה על ההצלחה (ותחשבו רגע איפה היא נגמרה? מילאן? ועוד לכם יש תלונות) תודה שנתתם לי מה לעשות בערבי חמישי, (וגם כמעט נתתם לי התקף לב) תודה על הגולים, (גם גול עצמי זה טוב) תודה על התואר שמגיע לכם כול כך! תודה על הניצחונות וההפסדים... בקיצור תודה אדומה שלי, את הכי הכי ואני תמיד יאהב אותך ואל תישכחי ,נתת למדינה בצרות את החיוך ונתת לי את האושר וזה שווה הכול! אז תודה ממני חיפושית אדומה
ולא אחרת ואולי עוד אוהדים, כול המדינה מודה לך אז...

שמאלני

New member
מורנוש...

לאחר שקראתי את ההודעה העלובה שלך אני הייתי חייב להגיב. את צריכה להבין שיש אוהדים ששונאים בדם את הפועל ת"א,ואם תשימי אוהד מילאן ואוהד מסריח של הפועל ת"א,אני לא אחשוב פעמים ויבחר באוהד של מילאן. הכול בגלל היחס שלכם למכבי ת"א. לא סתם אוהדי מכבי ת"א שונאים אותכם,ועד לפני כמה זמן לא הבנתי למה. אחרי שהתחלתי לכתוב באתר של מכבי ת"א התחלתי להבין למה כל כך שונאים אותכם. לא סתם אני כותב שאתם אוהדים עלובים,חוץ מלשיר הפועל עולה אין בכם שום תוכן. מה כל כך מתלהבים ממכם אני לא מבין,אז בסדר הגעתם לרבע גמר,אבל איך התקשורת התנהגה להפועל ת"א. נפחה יותר מדי את מה שקרה עם הפועל ת"א,ואני כל כך רציתי שתפסידו שתחזרו לקרקע. כל כך שמחתי שהפסדתם,עכשיו אני מקווה שתפסיקו להתלהב כמו דפוקים ותבינו שהפועל לא קבוצה כזאת גדולה. אתמול ישבתי בסלון וראיתי בספורט 5+ כמה שעות לפני המשחק מול מילאן,את כל המשחקים באירופה של הפועל ת"א. נתחיל מהמשחק מול הקבוצה הטורכית,הרי איך הפועל עברה אותם. מטעות של השוער,הולמאי חטף מסר לאוסטרץ´ והוא מול שער ריק 0-1 הפועל. אחר כך באה צ´לסי,יפה בארץ נצחתם אותם אבל הפעם שוב המזל שיחק. בדקות האחרונות מהדקה ה-87´ עד הדקה ה-92´ הכנסתם שתי גולים. זה מזל לא? מתי קורה כזה מקרה,אהה נכון באירן מינכן נגד מנצ´סטר יוניטד,גמר ליגת האלופות שנת 99´. בשתי דקות מנצ´סטר יוניטד עשתה מהפכה. אח כך טסתם ללונדון ובלונדון חבל על הזמן,שראיתי אתמול את השידור החוזר של המשחק ראיתי שהיה לכם מה זה מזל,מזל ענק. 34 בעיטות של צ´לסי לכיוון השער של הפועל ת"א,ואת כולם אלימלך עצר. ולהפועל היו בסה"כ 2 בעיטות לשער מתוכם היה השער של אוסטרץ´. אחרי צ´לסי באה לוקומוטיב מוסקבה,ושוב המזל היה איתכם. שער בדקה ה-89´ של אסי דומב ניצב לכם את המשחק. ושוב זה מזל,השחקן המפתח אצלכם זה היה המזל. טסתם למוסקבה ושם באמת שחקתם יפה ולא הייתם זקוקים למזל. אחרי לוקומוטיב הגיעה פארמה לארץ,היה משחק הגנתי של פארמה שנראה לי בכלל רצתה לסיים את המשחק בתיקו. טסתם לפארמה מי האמין שהפועל תנצח שם,אבל הנה שוב היה איתכם המזל. מתי בפעם האחרונה קנאברו מנבחרת איטליה עשה כזה טעות ונתן לאוסטרץ´ לעבור אותו כמו מים. בעצם הכול התחיל מחטיפה של בלילי,עכשיו שחקני פארמה חשבו כבר הנה התקפה מתפרצת של קבוצתם וחלקם כבר רצו קדימה. ואז בלילי חטף את הכדור והעביר לאוסטרץ´,הוא עבר את קנאברו. קנאברו חשב שאם הוא יעבור אותו שחקן הגנה אחר יהיו מאחוריו,אבל השחקן ההגנה שהיה אמור להיות מאחורי קנאברו רץ להתקפה ועד שהוא חזר היה 0-1 להפועל. השער השני היה כבר סיפור אחר לגמרי,הרי איך קבוצות אירופאיות משחקות הכול אצלם זה טקטיקה. אסור להם לזוז מטר בלי שהמאמן ירשה להם,זה לא כמו אצלנו שהשחקנים שמים זין על המאמן. ושום שהפועל עלתה לשער התרון הם נכנסו ללחץ וכל הטקטיקה שלהם התפרקה,השחקנים לא ידעו מאיפה השער של הפועל נפל עליהם. אבל שוב,המזל שיחק והיה איתכם לאורך כל הדרך. במשחק הראשון מול מילאן כולם ראו שהם היו צריכים להביס אותכם,רק במזל לא ספגתם. אבל איי מתישהו המזל צריך להגמר,והנה אתמול הוא נגמר. שער אומלל של רוי קוסטה שסובב את הכדור מסביב לחומה והפתיע את אלימלך,ואחר כך השער היותר מסכן של שמעון גרשון. כל המסע של הפועל באירופה היה מזל מזל ומזל,זה היה השחקן המפתח שלכם באירופה.

מורנוש15

New member
אבל נצחנו.?!?!

מה זה משנה מזל? או גורל? או פשוט קבוצה מעולה.. מי ניצח את פארמה? צלסי? לוקמוטיב? מילאן? מכבי ת"א??? לא נראה לי.. אלה היו "השדים האדומים" וזה לא משנה טם זה בגלל מזל או לא.. העובדות מדברות בעד עצמן.. אנחנו פועל ת"א הגיעה לרבע גמר בגיע או"פא.. אנחנו הפועל ת"א ולא מכבי חיפה ולא מכבי ת"א..!! אנחנו הפועל!! אנחנו חושבת שכל ההודעות שלך נובעות רק מקנאה!! אין שום סיבה אחרת!![א אמרת שאנחנו עושים כול מה שהמאמן אומר לנו לעשות ושאתם שמים זין על המאמן?! נו בטח.. תראה איך הקבוצה שלך נראת בשנים האחרונות.. רק בגלל חוסר כבוד למאמן!! ותראה איך הקבוצה שלנו נראת רק בגלל הבעת כבוד למאמן!! ההבדל בין הפועל ת"א לבין מכבי ת"א(ולגבי כול קבוצה אחרת) זה שאצלנו אין כוכב מרכזי.. אצלנו כול שחקן ושחקן חשוב ועושה את התפקיד שלו.. ולא משנה מי חסר (אם זה אסי דומב או שביט אלימלך..) אנחנו עדיין מנצחים והוכחנו את זה בפארמה!! לעומתכם שבלי אבי נמני אין מכבי ת"א והוכחתם את זה בדרבי האחרון!! וההבדל השני הוא זה שאנחנו יודעים להפסיד בכבוד.. והוכחנו את זה אתמול אחרי סיום המחשק במילאנו שכול ה- 10,000 אוהדים נשארו שרו קפצו והודה להפועל ת"א למרות ההפסד!! לעמתכם שעם כול הפסד ולא משנה אם זה הפסד שלכם או של כול קבוצה אחרת תמיד אתם מאמשמים מישהו בהפסד ואף פעם לא את עצמכם!! אז יש לי משהו אחד להגיד ולסכם את הויכוח הזה.. הפועל ת"א זה הפועל ת"א..! ומכבי ת"א זה מכבי ת"א..! עם כול החסרונות והיתרונות!!! בייי ותעשה טובה תכנס לפורום "מכבי ת"א" ולא הפועל ת"א... אנחנו לא צריכים דפוקים כמוך פה!!! תודה!!!

שמאלני

New member
מורנוש15...

לא נצחתם כי הייתם טובים,לא נצחתם כי קשטן מאמן גדול,לא נצחתם כי אלימלך היה טוב. נצחתם כי המזל היה איתכם,זה הכול מילת המפתח מזל. מילא הייתם קורעים את צ´לסי,הייתם משחקים שם מצוין בלונדון,אז הייתם יכולים להשוויץ הנה קרענו את צ´לסי. הכול זה מזל,מול מילאן אפשר להגיד נגמר לכם המזל,אפשר להגיד אתם קבוצה זבלית. נכון אתם אותה הפועל שחטפתם 0-3 ממכבי נתניה,אחרי המשחק במוסקבה. וזה ההבדל,באירופה הכול טקטיקה אתם הורסים לקבוצה את הטקטיקה זהו המשחק אצלכם ביד. בארץ משום דבר יכול להיות גול,כן טקטיקה לא טקטיקה,מישהו שם על זה? תראי מכבי נתניה ומכבי חיפה מה הם עשו לכם,0-3 מדהים !! זה לא שאתם קבוצה טובה,פשוט המזל היה איתכם. 2. למה את עושה השווה בין מכבי ת"א להפועל ת"א?? תראי איזה שחקנים יש לכם,ותראי איזה שחקנים יש אצלנו. אבי סטרול,אלי ביטון,בן חיים מה זה????? המאמן שלנו אפס צריכים להעיף אותו קיבינימט. צריכים לבנות את הקבוצה משחקנים לא צעירים שאין להם נסיון,צריכים לבנות קבוצה טובה כמו למשל מכבי חיפה. תראי את מכבי חיפה,שמה אותכם בכיס הקטן. אני מודה כאוהד מכבי ת"א,מכבי חיפה שמה אותכם בכיס הקטן. אז תשווי ותראי איזה קבוצה יותר טובה,תמיד קל לקחת את הקבוצה הפחות טובה בגלל השחקנים,אבל קבוצה שיש לה שחקנים עם נסיון את לא לוקחת כי את יודעת שמכבי חיפה קורעת אותכם,ואת זה ראינו בקרית אליעזר.

מורנוש15

New member
שמאלני...

אם מכבי חיפה קבוצה כזאת טובה איך זה שהם הפסידו 4-0 לקרית גת!? ועוד משהו קטן ואחרון.. אנחנו לפחות הפסדנו 3-0 לקבוצה שהיא מקום ראשון בליגה למכבי חיפה שבאמת היא קבוצה דיי טובה (אבל לא כמו הפועל שלי) ולא הפסדנו לקבוצה מקופ 10 בליגה אם לא פחות!! אז פשוט סתום!! נכון הפסדנו למכבי נתניה 3-0 אבל זה היה אחרי המשחק במוסקבה ככה שעוד יאיכשהו יש לנו תרוץ (בניגוד לחיפה).. קיצר נשמה כפרה עניים.. תתנדף ולך תקנה חיים.. אני מוכה להלוות לך 10 אגורת אבל תחזיר את העודף טוב כפרות!?!?!?!? שביט אלימלך הוא המלך!!! מורנוש

!PuMiCkY

New member
תגיד, שמאלני...

לא לימדו אותך בשיעורי לשון לחלק לפסקות, או שעדיין לא הגעת לגיל שבו לומדים שיעורי לשון
<אם אתה רוצה, אני מכירה כמה מורים פרטיים שישמחו ללמד אותך את זה בתמורה לתשלום סמלי
...> חחח...

שמאלני

New member
puMICkY...

תגיד,מתי לאחרונה הלכת לבדיקת עיניים?? אני ממליץ ללכת דחוף,נראה לי אתה לא רואה טוב.

litush

New member
מורנוש ../images/Emo118.gif

ופומיקי אין לכן כבר תגובה עניינית אז אתן מתחילות בירידות אישיות?? אוקיי, כנראה שזה מה שמתאים לאוהדים של הפועל. חוץ מזזזזה: תתחילו להבין שהפועל ייצגה באירופה רק את הפועל לא את מכבי חיפה ולא את מכבי ת"א ולא את ישראל. כל קבוצה מייצגת את עצמה, את ישראל מייצגת הנבחרת. כנראה שאין לכם את כמות האוהדים שיש למכבי חיפה ולמכבי ת"א אז אתם זקוקים לטרממפיסטים? :) והאמת? אולי שחקן כמו אבי נימני היה חסר לכם במשחק מול מילאן... אין לכם שחקן בעל יכולת אילתור ברמתו של נימני. ולמה זה חסר לכם? כי כשאתם מפגרים בתוצאה, קשה לכם לחזור. ראו המשחק מול מכבי חיפה, מכבי נתניה או מילאן... אתם לא יודעים לחזור מפיגור. דרך אגב... מכבי חיפה לקחה ממכם העונה 7 נקודות, אז הפועל היא הקבוצה הכי טובה???? תנצחו את מכבי חיפה פעם אחת, אחר כך נדבר :)

!PuMiCkY

New member
אולי אבי נימני באמת היה חסר...

בתור הכדור...
...
חחח... ראיתי איזה פנדל הוא החמיץ היום... עלוב ביותר...

שמאלני

New member
PuMiCkY...

אני יודע שאת מקנאה בנו אוהד מכבי ת"א שאין לכם שחקן כמו אבי נמני נשמה,את יכולה להמשיך להתפוצץ מבפנים. אחרי ההודעה האחרונה שלך הרגשתי את הקנאה שלך שלנו יש את השחקן הכי טוב בליגה. ולכם יש את גרשון,כן אותו אחד שאתמול כבש שער,כל הכבוד לו !! אתמול זה היה השער הכי יפה שלו אני חייב להודות,פתעם ראשונה ששמחתי ששחקן הפועל הכניס שער. אז כולם ביחד,הפועל עולה באש,הפועל עולה באש,הפועל עולה באש,הפועל עולה באששששש.

!PuMiCkY

New member
חח... שמלאני נשמה...

דבר ראשון, אתזה זה שכבר ענית לי על משהו כמו 4 הודעות <או יותר...> ועוד לא קלטת שאני בת... זה כבר מציין משהו, לא
שנית, אם אתה מנסה לעשות צחוק ממני <או משאר חברי הפורום> זה לא בדיוק ילך... יש ליד כל הודעה את השעה שבה היא נכתבה... <מה שאני מנסה להגיד כאן, אם לא הבנת, זה שההודעה שבה כבר "חילקת" את הכתוב לפסקות נכתב אחרי ההודעה שלי... אז... נשמה... הדאחקה שלך לא בדיוק הלכה הפעם... אולי פעם הבאה יותר נצחק...
> שלישית, העיניים שלי רואות 6-6, טפו טפו טפו... <תודה לאל
>... אבל אם אתה ממליץ ללכת דחוף לרופא אז אני אאמץ את הרעיון <
NOOOOOT!
> ודבר רביעי ואחרון... בקשר לפסקות שחילקת את ההודעה האחרונה שלך... אני חייבת לציין שקיבלת ציון די גבוה
<7
מזל טוב
>... פעם הבאה אני רק ממליצה לך להוריד את המספרים, ולפתוח כל פסקה במילות קישור... שיהיה יותר מעניין... ויהיה נחמד אם תוסיף בסוף פאנץ´...
יאללה ממי... שיהיה לך שבוע טוב... מקווה שלקחת את ההערות שלי לתשומת ליבך... <עוד מעט אתה מגיע לכיתה ז´... בוחנים שם הרבה על הנושא הזה...> בייזזזזזזז עדי

שמאלני

New member
אני מבין שעדין לא הלכת לבדיקה...

אז כדאי לך ללכת כי נראה לי שהראיה שלך זה לא 6-6 אלא זה 2-2,דחוף תלכי. ואני כבר ממזמן סיימתי את כיתה ז´,בסדר אני יודע שאת בכיתה ה´ ואת מתה כבר להגיע לחטיבת ביניים.אבל חכי יש לך עוד זמן.

למעלה