לשמים וטאקילה

לשמים וטאקילה

קוראים לי אביאורי1. אני כותב שירים ארוטיים. רוצה להדגים לכם שיר לדוגמא. אוהב לעצום את עיני ולראות אותך ואותי עקודים בין תלתלי ערווה ולחוש את שפתייך לוהטות על אוני המזדקר. אוהב אותך בחייק חלומותי שעה ששנינו עטופים יחדיו בסערת חושים. נכנס אל תוכך ככובש וכמנצח ומזניק את חיצי אל מבואות רחמך. האם ניתן לפרסם שירים כאלה בפורום?

שיר נוסף

אם יש את נפשך להתערפל באידי אהבה גורפים , בואי עמי אל ארץ השירים אשר בה אישה ואיש פורטים על מיתרי עירום את להט תשוקתם ולהט מייחם נפער בהם כלבה מתפרצת. השליכי אל מצבורי המדמנות את הצניעות המצטבעת אשר חרתו האנשים על דגלי צביעות, ובהיותנו מתערטלים נפעם מעדנת האברים הנגלים במלא עזותם.

טאKילה

New member
ברוך הבא אביאורי 1 ../images/Emo140.gif

כשהאירוטיקה עדינה מרומזת בהחלט אפשר לפרסם בפורום.

עוד שיר

עירום ניבט אל עירום. עולם נפער ניצב אל מול עולם מזדקר ומיתרי תשוקה פוצחים בלהט תאווה. ובין חלציים נעקדים אונים בעדנת עסיסים שופעת. הגידו למעשה האהבה כי טוב הוא, ואל נא תשיתו עליו חרפה.

שיר נוסף

המילים שואבות מתוכי דמיונות לכודים בין נימים רועדות וצלילים רוגשים אשר הומים בי כולאים את הוויתך בהוויתי את בי, ואני בך. עולם נפער מפלח ירכיים חושקות קודחות בתאוות התמזגות וכל התמרורים המורים - עצור, פורשים מן הדרכים ומפנים אותן לתשוקות החושקות, וליצרים הניצתים. ומה שקורה בינינו, הרי הוא כתוב בספר דברי הימים למעשי האהבה.

ועוד שיר נוסף

פורטת בי מילים ומתנגנת בכל אתרי הלהט החבויים במעטה חלומותי. מתכנסת בי במצילות ימים חולפים ובוצעת בי פלחים של חשק מתערפל. אני חולם בלילות אחוזי טרוף שוועת גופים מתפתלת בהיותנו נארגים שתי וערב במסכת תאוות.

אני ממשיך

אני לכוד בכבלי עקדה נפתל בין שבילי געגועים ובשיר מתנגן שמסרב להגיע אל סיומו אני סובב סחור סחור כמערבולת. צובע את עינייך בערגת מבטי, שואב את שפתייך אל שפתי, רוגש בקדמת גופי למגע שדייך ניכסף ניסער ומתלקח. והמילים הקודחות בשיר מבקשות לילה מתנפץ בין סדינים הנרצע בין רזי מגעים לוטשי תשוקות ומוציא לאור חלומות שנדפסו במכבשי תנומות.

יערית 1

New member
יצרים יוקדים

מפשילה עטיפות גופי, מגלה מסתורי אהבה, נבלעת ביצרים יוקדים, קלועה בך בשכרון חושים. מתלקחת באש תשוקתך במסילות ערגה, שבויה בסערות השזורות בליבך.
ברוך הבא, כתיבה נאה ומרגשת מאוד.

אחרי שנגמור

אחרי שנגמור, נפרוש את עצמנו על מצע האוהבים, ונדע כי היפה מכל לכד אותנו בקסמיו, ומי יודע, שמא היה זה ריחוף בשחקים שמעטים יש כמותו.

יערית 1

New member
מרחפת

פורשת לך ערגתי בערפילים חרישיים בלהט אינסופי יוצקת דמותך בליבי. מרחפת כציפור שיר במשעולי אהבתך שטה על כנפי תשוקתי במרחבים עלומים.

מה עוד אגיד לך.

מה עוד אגיד לך, ולא היגדתי. החלומות פוקחים אותך אל ריגושי הנסערים ולהט מייחם מבקש לפרוץ את מנעולי החשק שננעלו בחלצי. כי ביקשתי אותך, אישה, אפופה בלהט של שקיקות נפערת ונפרשת על מרבדי ההתפעמות של תינוי האהבים.

יערית 1

New member
ביקשתי

ביקשתי להעניק לך אהבתי, לפרוש נפשי בין כפיך, להתמזג בליבך. ביקשתי להתערפל באהבתך, להתעטף בזרועותיך, לרקום ולהחיות חלומות. ליקטת לי ערגתך, פעימות ליבי סערו לקראתך, מבט עיני כלאת במבטך. נארגת בחשקת כיסופים, מבקשת להתערפל בך, ונאלמת.

מילים חושקות

באתי אל מפתן עלומייך, ואמרתי לעצמי שאת תהיינה בי מילים חושפות אהבה אתן אותן לך, מילה, ועוד מילה ועוד מילה, עד כי תרווה מנת תשוקתך. לכל מילה אקשור רסיס רוגש של אהבה ובהיות המילים מהלכות בך תהיה נפשך רוגשת, ולהט עסיסים יגאה בך. באותה שעה אלהט בשפתי על חמוקייך ואבעיר בך יקודות.

יערית 1

New member
שתיקות נודדות

עת נגעת בליבי, ניצתו ניצני תאוותי, סכרי ערגתי ניפרצו ונישאבתי במערבולת אהבתך. עת התחפרת בתוכי בתשוקה, צררתי נשמתי בנשמתך והקשבתי לאור הבוקע מבעד לשתיקות נודדות.

מעבר לשתיקות

הקשבתי מעבר לשתיקות וצלילים נועזים החלו מרעידים בי מיתרי תשוקה מעורפלים, ועל קדמת גופי החלו גואים גלים מתפצחים בנפערים אל חוף. כי הדממה בהיותה מתנפצת, היא סוחפת רזים המבקשים לפקוע ובמילים חושקות נעתרת ליצרים הצובאים ערש מתני האהבה.

יערית 1

New member
תווים כמוסים

לוכדת קסם מהוסס המתהווה לתוכי בתווים כמוסים של חיים ממתיק יומי , עוטף לילי באור ונהרה. אפשר שאשורר לך כמיהתי, אפשר שאקטוף לך עוד פרח מליבי אפשר שאגיש לך אותו בטס של זהב, בשלווה תהומית.

ליערית

אני חש ששעות של התלקחות הניצתות במילים הכתובות, תבערנה באש שבעתיים בהיותנו סוחפים את עצמנו בסתר, בין צללים מכסים. אני חש כי פשר חלומות הנישאים כלשונות של אש, מבקש לשאת אותנו בלהט, ולגרוף בהרהורים חושקים צלילים המהדהדים בחלל.

שמים1

New member
חידודי ערגה וקסם ../images/Emo79.gif

לוחש צלילים לנשמתי הרוגשת באפלה בוצע פלחי חשק הנכספים להתפתל בשביבי סערה אל מול תשוקתך הנסתרת. נותת בך סימנים בטרקלין אהבתך בסומק ארגמני הפושט בלחיי בגופי הנמתח כמחוללת לך מילים הפורצות ונוגעות אל לב מהוויך. דרוכה אני מלקטת שוועת גופך זקזוקי חושניות מתפרצים בחידודי ערגה וקסם. הליל נפרש בעטרת כוכבים כליל יופי והדר על עירום מחשק ועיניי נאספות אל אישוני עינייך לקלוט בהן השתקפותי הנסערת .

למעלה