"לשם"

אני לא מבין מה הבעיה שלכם כל מי ...

שמקשיב למילים מבין שהשיר מדבר על גוש קטיף

Nielle

New member
לדעתי זה לא משנה.

לכל אחד צריך לחשוב על המקום אליו הוא לא יתן לאף אחד להגיע. אם מירי תגיד אז זה יחסום לכולם.

perrinat

New member
האמת ש...

כשמירי שרה את זה היא היתה נורא רעבה, והכוונה האמיתית ב"לשם" היא לפסטיבל ניגובים 2005
|בא לי חומוס|

LuLiLoPiLaTo1

New member
"לשם"..

אני אוהבת את מירי אבל אחרי התמונות שפורסמו היום מ"כוכב נולד" אתם יכולים להבין לאן זה "לשם"...

oh-da

New member
"לשם" זה בעצם השם של הבחור

קוראים לו - לשם. כמו שיש כאלו שקוראים להם אבי או חיים לא אקח אותך חיים חיים, איש לא יתקרב אז לו קוראים לשם.

attaragal

New member
../images/Emo27.gifלשם../images/Emo70.gif המקום הכי אינטמי של

ל=ALIGATORמכל ה
לשם
המקום הכי אינטימי שאפשר להגיע מרכז האהבה והמחשבה ה
האם זה נכון מירי מסיקה דרך אגב זה שיר מאוד יפה ג.עטרה מכל ה

The only Shpitz

New member
דעתי...

קודם כל, אני חדשה. אני קוראת בפורום והחלטתי להציג את עצמי בשרשור הזה כי גם אני חשבתי על זה הרבה. הנה הרעיון שלי: בבית הראשון היא מדברת על העבר שלה, על זה שהיא שונה מכולם. באחד מהראיונות שלה היא סיפרה שהיא לא תמיד הסתדרה עם ילדים בגילה, שהיא הייתה שונה, כשהיא רצתה לשיר לא נתנו לה כי אמרו לה שיש לה קול צרוד. היא חלמה על מישהו שיביא לה הרגשה אחרת, שיתן לה להרגיש שייכת. שתי השורות הראשונות מדגישות את זה שתמיד אמרו שהיא שונה, לא נתנו לה להתבטא. בקיצר, לא משנה שהגיע הבן אדם שהיא חכתה לו, זה שיראה לה שהיא לא שונה, למרות שהוא אוהב אותה הכי בעולם, היא לא תתן לו להתקרב לשם, למוזיקה שלה, זה משהו שהוא שלה, שהיא סוף סוף נותנת לו ביטוי, יכול להיות שהיא מפחדת להפגעף לגלות שהוא גם אחד מהילדים האלו. זה נכון שהיא שרה לכולם, והיא מציגה לכולם מה שהיא לא יכלה להציג פעם, אבל עדין יש את המקום הזה במוזיקה שהוא רק שלה, שנותן לה מקום להתבטא. זהו... עכשיו נשאר לכם רק לגלות מה למדתי כמקצוע מוגבר!

דנדושי1

New member
איזה קרועים אתם!!!../images/Emo6.gif

אז גמני חדשה! קראתי את זה והחלטתי להצטרף לכאן.. איזה רעיונותיש לכם! שרוטים לחלוטין!!

למעלה