לשלומי /אלישע

אאידה

New member
לשלומי /אלישע

אני מעונינת לשלב מצגת "פנורמית" בתוף דף ראשון של אתר בית ספרי. האתר נבנת בעזרת פבלשר ,והמצגת ה-הוט מדיה. לצערי לא מצליחה למקם את המצגת במרכזו של העמוד הראשי. אודה מאוד על העזרה - להל"נ הקישורים לשני תקיות של האתר ושל מצגת פנורמית

שלומי

New member
אאידה בוקר טוב

מצ"ב הקוד לדף ההוט מדיה - ממורכז. סמני את הקוד והעתיקי לדף שלך. לעניין האתר שלך. חדשות לא טובות לצערי(ובטח לצערך)... אני לא מדבר על תכנים ועיצוב כי זה אינו רלוונטי. אני מתכוון לנפח \ משקל הדפים! דף הבית שוקל - 1.37 מגה בייט.לא ייתכן בשום אופן.דף כזה צריך לשקול עד 40 קילו בייט ועם כל החומרים עליו(טקסטים, אפקטים, תמונות וכל מיני...)לא יותר מ - 100 קילו בייט. יתר הדפים שוקלים בממוצע 270 ק"ב!!! צריך לעשות מהתחלה. סורי.

אאידה

New member
הי שלומי

תודה על התגובה והעזרה. שאלה - האם אתה מכיר איזו תוכנת "קסמים" שתצמצם את הנפח ? בזמנו אלישע דיבור עת תוכנה שמצמצמת נפח של אתר , אשר נכתב ב-וורד במקור והועבר ל-HTML. האם תוכנה זו - יכולה לעזור גם במקרה זה , הרי הפבלישר תוצרת במיקרוסופט. בברכה אאידה

שלומי

New member
הי אאידה

התוכנה "המצמצמת" מתאימה אך ורק לאופיס(לוורד) בגירסת 200 ולא לxp. הנפח ממש לא הגיוני והאתר בכלל לא "יעלה" לגולשים בדפדפן.גם מי שגולש ב adsl יצטרך להמתין פרק זמן בלתי סביר. אין מה לעשות! לא בונים עם הכלי הזה אתרים.לא בונים.

Elishabb

New member
שלום אאידה-

בדקתי את הנושא וזה עובד מצויין עם הקבצים שלך. מקטין את נפח הקבצים עד 90% מהנפח המקורי. את התוכנה תוכלי להוריד בקישור המצורף.

Elishabb

New member
הקבצים לאחר הדיאטה

מנפח כללי של 9.5 מגה ירד לנפח של 1.5 מגה. אלישע

אאידה

New member
היי שלומי

אני עובדת ב-XP. אבל את האתר בניתי ב- PUBLISHER תודה לך על התמיכה וההתיחסות בברכה
אאידה

אאידה

New member
אלישע - אתה הקוסם ../images/Emo140.gif

המון הההההההההההמממממממווווווווווווווווןןןןןןןןןן תודה כבר הייתי ממש מיואשת עשיתה לי את הלילה ושוב תודה אאידה

למעלה