לשלדר.

לשלדר.

בחרתי לענות לך באשכול חדש. אכן אני מקבל את החלק הראשון של שאלתך. אכן אין צורך לפחד מהיוזמה של האיחוד האירופי באמצעות סוכנו יוסי ביילין. זה הרי ברור ששום דבר לא ייצא מהיוזמה הזאת. אתה חושב שעם ישראל יהייה מוכן להחזיר את הר הבית? אתה חושב שעם ישראל יסכים לזכות שיבה? לכן אני למשל לא מפחד כלל וכלל מיוסי ביילין וניסיונות הכניעה שלו להחזיר שטחים ומקומות קדושים ולהכניס פליטים לארץ ישראל תמורת הבטחות שחוזרות ללא כיסוי. לדעתי יוסי ביילין עושה נזק לסמול שהוא למעשה נזק בלתי הפיך. כולנו רואים איך הפלשתינים יורקים על ביילין וחבורת הפסיכים מן הסמול הנשרכת אחריו ואיך אפשר שלא לגחך נוסח הניסיונות הנואלים שלו ושל האיחוד האירופי לרצות את מנהיגי הטירור ולבקש מהם רק הבטחות שיהייה בסיידר ויהייה שלום חה חה חה ואז בום יגיע הפיגוע הקטלני הראשון בסדרת פיגועים מחודשת ואז העם יביע את דעתו ביום שבו הולכים לקלפי ויוריד את הסמול עוד למטה ועוד למטה וירחיק אותו עוד ועוד מן השלטון. תשמע שלדר אני ראיתי את הטקס המלא שמשום מה אף רשות שידור לא הביאה אותו במלואו לארץ. אני ראיתי את השידור דרך הלויין של רשת שידור גרמנית ואני אומר לך במלוא האחריות שהטקס היה בושה וחרפה לישראלים. הפלשתינים לא עלו לבמה והדוברים היחידים שלהם האשימו את מדינת ישראל בפשעים נגד הפלשתינים שאפילו העלו סומק בלחייו של יוסלה ביילין וחבריו מן הסמול. לא עלו לבמה הפלשתינים ונתנו גיבוי מלא להסכם ג'נבה ולחצו ידיים והתחבקו אלא פשוט בעטו בדלי החלב שיוסלה וחבריו מן האיחוד האירופי הגישו במתנה לפלשתינים. זאת הייתה בושה ואפילו הקריינית ברשת הגרמנית התייחסה לנושא הזה. מדוע לדעתך לא שודר הטקס במלואו בארץ? אני אומר לך שלדר ניפגש בבחירות הבאות ואתה תראה את תוצאות הניסיונות של ביילין והאיחוד האירופי למכור את ישראל בקלפי. ברון הסמול הקודם יוסי שריד הודה שנכשל אבל לא יוסי ביילין,יוסלה ילך עד הסוף והוא חורבן הסמול היהודי וחבירתו לסמול הפלשתיני הישראלי.

למעלה