לשירן (shiri from the block)

שירן ../images/Emo23.gif

המון הצלחה בצבא
אני מקווה שתהני ותבואי לבקר הרבה בפורום
ותזכרי שכולנו אוהבת אותך כאן.

ringe lotte

New member
שירני!

גיוס קל ונעים! תאמיני לי צבא זה שטויות... והלוואי שהיו לי עוד איחולים... אהל הכי חשוב שתהני בשנתיים הבאות מהמקום שתהיי בו ושהטירונות תעבור בקלות ובנעימות...

oceanblaze

New member
שירנייי!!!

המון המון המון המון המון הצלחה בצה"ל
, שיהיה לך גיוס קל, תהני מהצבא כמה שתוכלי, תכירי אנשים נחמדים ושיהיה לך כיף
, שתהיה לך טירונות קלה ושפשוף נעים סקסית שלי.
|אונס| הא, ושנתיים זה לא הרבה, אני בטוחה שזה יעבור מהר.
ועכשיו לחלק הרגשי
. שירניייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!111
את תהיי חסרה כאן, כל כך כל כך כל כך.
ואני אתגעגע. אפילו שכבר מלא זמן לא דיברתי איתך [
], יהיה מוזר שאת לא תהיי פה חלק גדול מהזמן. >< תצפי לSMSים וכאלו.
ואם אני לא אתבייש אני גם אתקשר. :$

Shiri from the block

Active member
הדרוש../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif למה להתבייש ממני??../images/Emo7.gif את מוזמנת להתקשר חופשייייי../images/Emo99.gif ואוו SMSים נשמע ממש טוב../images/Emo152.gif תודה חושנית יפיפייה נרדמת שלי!../images/Emo24.gif אתן גם תיהיו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד חסרות לי../images/Emo7.gif

crazy smiley

New member
לשירן../images/Emo23.gif

שיהיה לך גיוס קל והמון המון המון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המוןהמון המון המון המון המון המון המון בהצלחה!!!!

poster girl

New member
שירן ../images/Emo23.gif

אני מאחלת לך שתהני בצבא ושתהיה לך טירונות קלה ביותר
. את תחסרי מאוד בפורום!
מקווה שתמשיכי לבקר פה בפורום..

Shiri from the block

Active member
תודה רבה לכולן!../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif פורום מדהים שכמותכן../images/Emo47.gif אוהבת אותכן המון המון!../images/Emo23.gif ותאמינו לי שאני אתגעגע ואחשוב עליכן המון../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

chenwest

New member
מה מה מה מה שירני מתגייסת../images/Emo7.gif

שיהיה לך בהצלחה המון מותק,תקחי בקלות ותהני מהכל!
ואם תנטשי....תחטפי שורקת
לאב יה

זהבית 1

New member
שירני שלייייי

טוב כבר אמרתי לך במסנגר מצטערת שרק עכשיו יוצא לי להגיב שייהיה לך גיוס קל ומהנה בתור אחת שלא רצתה להתגייס ובכתה המון ביום של הגיוס לא האמנתי על עצמי שאני יעבור טירונות בסך הכל זה חוויה תדעי שכולנו כאן איתך ומקווה שאם את צריכה אוזן קשבת את יודעת שיש לך אותנו הפורום המדהים הזה אז מכל הלבבב שיהיה לך גיוס קל ונעים אוהבת המון זהבה

למעלה