לשירן (shiri from the block)

לשירן (shiri from the block)

אני פשוט הייתי חייבת לפתוח שרשור חדש בשביל זה ... הדר
שלא ביקשתי ממך אישור . בכל אופן , עוד יומיים את הולכת להיות חלק ממערך הצה"לי וללכת לטירונות ... אז אני מאחלת לך המון אבל המון הצלחה , אם את צריכה מישהי לדבר אני פה - תמיד
אני יודעת שזה קשה , אבל זה עובר ... את תראי המון בנות ובנים חדשים ולרגע אחד תשכחי למה באת בכלל (*צוחקת*) ... אל תבהלי מכל צרחה מהמפקד מחלקה (מ"מ) , כי לבסוף הכל היה בצחוק . אז זהו , אני מחר אמשיך את איחולי בשבילך ואני מחזיקה אצבעות שתגיעי לאן שאת רוצה ...
תמיד , מאורה ואל תשכחי אותנו פורום
באקסטריט בויז ...

Eti No Name

New member
היי אני רציתי לפתוח!../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif

טוב אמ שירנייי שלי!!!!!11
בראש ובראשונה תמיד תמיד תדעי אני אוהבת אוהבת אוהב אותך!!!!
ואני תמיד פה בשבילך.
ואמ אז שיהיה לך בהצלחה ואל תשכחי שזה רק צבא, ומה שלא הורג אותך מחשל אותך.
שפשוף נעים וטירונות קלה!!!!

אבל מה לעשות שאני זכרתי ...

תודות לך :p (רחובותית שלי - אתי) ובכל אופן ככה זה שאני תמיד זוכרת דברים חשובים ... כמו שמחר יש לניקי יומולדת (
) 26 ...
אבל ברצינות עכשיו המון
ושיפשוף נעים , החברות הכי טובות נמצאות בצבא ... וזה נכון
(לפחות לגבי)
אותך , תמיד ...

elinor carter

New member
שירני מאמי שיהיה לך גיוס קל!

וטירונות קלה ונעימה! אוהבת אותך המון המון

Blank Smile

New member
../images/Emo205.gif מה זה. ../images/Emo3.gif

יש עוד ימיים, עוד לא חשבתי על מה להגיד.
מחר אני אכתוב ברכה כמו שצריך..

Shiri from the block

Active member
../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif למה פתחת היום?../images/Emo12.gif ועוד כל כך מוקדם?../images/Emo12.gif בכל אופן תודה לך ולכולם../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

elena20

New member
שירנוש, שיהיה לך המון הצלחה

בשירותך הצבאי,אני בטוחה שתהני בטירונות!!!! מקווה שתכירי אנשים נחמדים... נתגעגע אליך המון
לא רק פה תהיי גם נורא חסרה לי בפורום בריט
בקיצור המון המון בהצלחה אני אתגעגע אליך ואל תשכחי אותנו

עטר9

New member
אממ../images/Emo7.gif

זה לא הכי כיף בטח להתגייס..
סורי חחח... אבל אני בטוחה שתהני מלא!!
ותבקרי כל הזמן פה!!

sivanick

New member
היי! גמני רציתי לפתוח!../images/Emo10.gif

טוב נו, אז שירני שלי, הגל/שן הנצחי שלי!
כמה שזה עצוב שלא תהיי כאן הרבה וזה אני שמחה שאת מתגייסת.
כי אני יודעת שתשני את כל הדעות הקיצוניות שלך על הצבא והמדינה שלנו וכל זה..ולהתכחש לא יעזור לך!
אז גם אם יהיה קשה, בסוף הכל שווה את זה... אני חושבת שכל מי שהתגייסה כאן יכולה להגיד לך שהיא לא מתחרטת אפילו לרגע על זה שהיא התגייסה ושזה תרם לה המון מכל מיני בחינות..כמה שזה נשמע קיטשי זה נכון. מצטערת לאכזב אותך, את תהיי גאה להיות חיילת בצבא הגנה לישראל.
אז שיהיה לך המון בהצלחה, וקחי הכל בקלות, כל הטירונות הצגה אחת ג-ד-ו-ל-ה!
אוהבת אותך ותמיד פה בשבילך הגל/שן שלך.

Shiri from the block

Active member
פחח../images/Emo113.gif אני דווקא חושבת מזה ההיפך, ככל שמדברים על הארץ הזאת יותר זה רק גורם לי לסבול יותר, ולא להנות../images/Emo5.gif ותאמיני לי שאני יודעת כי אני זוכרת את הדיונים שהיו לנו משיעורי תנ"ך../images/Emo122.gif אני מוכנה אפילו להתערב איתך שאני לא אשנה את הדעות שלי../images/Emo3.gif ולא בשביל לעשות לך "דווקא" אלא בגלל שאני פשוט יודעת שזה מה שיקרה../images/Emo3.gif אבל תודה על האיחולים גל/שן יפה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לשירן , ../images/Emo50.gif מחר ../images/Emo70.gif

אני מתה עלייך , אני אתגעגע לעיניים שלך ... אל תשכחי שאת בסה"כ בנאדם , ולכל אחד יש את הפגיעות שלו ... דיייייייייי אני כבר בוכה
:'( אני מה זה אתגעגע אלייך , תעברי את התקופה הזו בחיוך ולא בכעס , ואם את צריכה משהו , אני פה
מותק שלי , אני יודעת שבימים הראשונים יהיה קשה אבל אח"כ זה יהיה ממש כיף.
אותך ואל תשכחי אותי ...
i'll always love ya ... good luck in everyway u go ...

עדידי15

New member
שירן../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

אל תתגייסי
הצבא לא צריך אותך!
את מי אני אשאל שאלות? למי אני אציק? למי אני אנדנד בלילה כשלא בא לי לישון?
את מי אני אשתף בדברים שלי?
ואם כבר, תהני[?] בגיוס ובכלל. שיהיה גיוס קל
אני אתגעגע המון

oreloosh

New member
חחח

גם אני מאמי התגעגע!! אני יודעת שאני לא הרבה פה בפורום אבל בכל זאת גיוס נעים!(*אני יודעת שזה לא כלכך נעים כן?..!*) אממ ושתצליחי שם.. ו.. אם המפקד אומר לך לעשות משו שלא בא לך לעשות.. חח תיהי חייבת לעשות! וזה למה אני לא ארצה להתגייס! טוב אין לי מה עוד לומר..! שיהיה לך גיוס נעים והמון הצלחה שם בצבא!! אוהפת אותך המון המון!!! אוראלוש

Shiri from the block

Active member
עדי../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif הלוואי שיכולתי../images/Emo10.gif הצבא באמת לא צריך אותי../images/Emo10.gif תשלחי לי שאלות לפלא'../images/Emo152.gif כנ"ל^^ כנ"ל שוב^^../images/Emo6.gif כנ"ל פעם רביעית!^^ ../images/Emo10.gif תודה../images/Emo24.gif אני אתגעגע יותר../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

אביבא

New member
שירני../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

אל תעזבי אותנו בבקשה
עם מי אני אראה זינה הנסיכה וצעירים חסרי מנוח??
תהני בצבא,ותזכרי כאן שכל 302 אוהבות אותך הכיייייייי יי אבל ה-כ-י בעולםםםםם
כי את נאזגול
וכי את אישתו של ניק
וכי את שירן
[שמעת את זה אתמול.
] המון המון הצלחה בצה"ל,חי חי ואני זוכרת בערך לפני שבועיים שאני ואת דיברנו על זה בפורום
. לב אותך הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםם!![
.איזה מזל שיש אייקונים חדשים
] ואת ממש ממש מתוקה
ושאני לב אותךך
ושקרציות[
] פה בבית מכריחים אותי לקום אז אני חייבת לעוףף. לב אותך הכי הכי הכי הכי אוןם דה וורד
[מה לעשות מתאמנת באנגלית.
]
תמיד,אביבא.

למעלה