לשירי בוסטון, תגובה.

פספסתי את המילה "הביתה"...

ובכל מקרה, אני לא "חבוב".... אם כבר, אז "חבובה" - וגם זה לא ממש תואם את האישיות שלי...

דרך אגב - שאלה למשתתפי הפורום

אני ומשפחתי עומדים לטוס בעוד כחודשיים לישראל - מניו-יורק. באופן טבעי אני חושב לקחת רק אל-על. הבעייה היא שהם הרבה יותר יקרים מהשאר. אני מצדיק את ההוצאה באומרי "הבטחון (או תחושת הבטחון) שווים את ההוצאה". האם אני צודק או שאני סתם "פתי מאמין" שהצליחו למכור לו מיתוס? באיזו חברת תעופה הייתם אתם בוחרים לטוס לישראל?

ליילה

New member
אתה בטוח שאלעל יותר יקרים??

בפעם האחרונה שאנחנו טסנו, אלעל דווקא היו הכי זולים מכל שאר החברות בטיסות לארץ, ובהפרש משמעותי...

מתי טסת?

גם עכשיו יש מבצע באל-על לטסים בפברואר במחיר של כ- 1100 דולר לשני כרטיסים (למבוגרים). אבל אני רוצה לטוס באפריל והמחירים אז הם כ- 1300 דולר ליחיד (2600 דולר לשניים!). Ouch!

anatul

New member
כל חברת טיסה היא מצויינת!

אל-על מוערכת על המידה - והביטחון באמת יותר טוב אבל בעיקר כי הטיסות של אל-על יותר מועדות לפורענות אני טסתי בקונטינטל - והיה מצויין (טיסה ישירה ואפילו דיילות דוברות עיברית...)

קונטיננטל מצויינת

וגם מקבלים שם שדרוג חינם למחלקה ראשונה על בסיס מקום פנוי (ללא לקיחת נקודות) כאשר מגיעים למספר מיילים מסויים, אבל (תמיד יש אבל) בגלל שהערבים כנראה מעדיפים לטוס בקונטיננטל מאשר באל על, יוצא שיש אחוז גבוה מאוד של ערבים בטיסות שלהם. והבדיקות הבטחוניות שלהם לא נראות לי מקיפות כמו באל על. כשבועיים לאחר 9/11 טסתי מארה"ב לישראל בקונטיננטל. היו שם המון ערבים, חלקם נראו לי חשודים מאוד. הלכתי לנציג מהחברה והערתי את תצומת ליבו לעובדה. הוא אמר שהכל בשליטה. הראתי לו 2 ערביות בכסא גלגלים, מכוסים בשמיכות ושכבות שונות, ואמרתי שאף אחד לא בדק אותן. הוא אמר לי שזה בסדר, הן לא מתאימות לפרופיל. שאלתי מה זאת אומרת, והוא אמר שבקורס שהעבירו אותם אמרו להם שהפרופיל של מתאבדים זה בחור צעיר, לא נשים מבוגרות. מהתשובה הזו בכלל חטפתי חום. מה שכן, ממש כשעלינו למטוס, עמד צוות FBI ובאמת עצר את הצעיר החשוד שבגללו כמעט וביטלתי את הטיסה.

KLM

בהרבה מקרים המחירים שלהם זולים יחסית לחברות אירופאיות אחרות. השירות מצויין. והבטיחות - כמו בכל חברת תעופה - כסת"ח.

YaelSF

New member
אני עם KLM לא טסה יותר בחיים !!!

לדעתי KLM זו החברה הכי גרועה שטסתי איתה עד היום !!! שירות מתחת לכל ביקורת, ביטולי טיסות ביום ההמראה זה קרה לי פעמיים באותה טיסה לארץ ואפילו לא טרחו לידע את סוכן הנסיעות או את הלקוח עצמו. אני יכולה להרחיב עליהם עוד הרבה אבל אין לי כוח להתעצבן שוב וד"א יש לנו עוד זוג חברים שקרו להם בדיוק את אותם תקלות.

למעלה