לשיריה היקרה

לשיריה היקרה ../images/Emo23.gif

אלי, ברצוני כה רבות, לעשות ולהשיג ללא גבולות - אך האם האדם יכול להיות הכל, לעשות הכל ולרכוש הכל? רק אתה אלוקים, מבין את האיזון השביר של נשמתי. נטעת בי את היכולת להפוך איזון זה ליצירה מושלמת. כעת, עזרני לעצב עצמי ליצירה זו כרצונך. (מבוסס על תורתו הנצחית של רבי נחמן מברסלב)
אני מקדישה לך תפילה זו שאני מתפללת כדי למצוא את האיזון שבי, ומאחלת לך יקירתי נסיעה מלאת חוויות ועשייה. שמרי על עצמך, שמרי נפשך, שמרי כוחותייך, ותני אהבתך. אנחנו כאן נתגעגע. ואני מאוד! אל תכעסי שמצאתי לנכון להיפרד ממך כאן מעל גבי הפורום, אבל אני עושה זאת כדי לאפשר לכל האנשים הנפלאים כאן להיפרד ממך ולאחל לך נסיעה טובה לשלום, וחזרה טובה בשלום! אני אוהבת אותך ילדה קסומה שכמותך

ה מוזה

New member
אני לא אוהבת פרידות ../images/Emo142.gif

מעדיפה לומר .. להתראות לאחל לך מסע מופלא בשבילים בהם תצעדי שתחווי חוויות שימלאו את עולמך הפנימי ביופי ובשלמות ושתשובי לכאן במהרה אתגעגע אליך ילדה

dance of life

New member
אני מפספסת פה דברים??

לא ראיתי במקום כלשהו ששיריה הצהירה שהיא נוטשת אותנו לבד לכמה זמן.. אבל עכשיו כשאני יודעת שכן.. *סניף סניף* עצוב לי :( שיריה מאחלת לך חופשה / נסיעה מדהימה ומהנה, רגועה וסוערת רגשות, רוחנית ופשוטה, מורכבת ובלתי נשכחת לטובה... אוהבים אותך פה מאד מאד מאד ולעולם לא שוכחים.. ומחכים שתחזרי מאושרת מאושרת.. בשלום.. ומאושרת..:) תהני מקסימה :)

שיריה

New member
../images/Emo23.gifהיי....

האמת היא ששיריה חשבה להתחמק בלי להגיד כלום,(חוצפניה) אבל אי"ב הסגירה אותה והיא שמחה שהיא עשתה את זה... תודה...
אני אתגעגע (גע גע...) (גוליה, סניף סניף??? ) אה..וציק צ'ק אני פה בחזרה! *** ורק מכתב קטן, להזכיר לעצמי שבלעדיו אני לא אצליח. דווקא ברגע הזה אין לי כוח לתפילה, אין לי כוח להעמיס עוד על מיתרי הנשמה, אין לי כוח להרגיש. ויודעת שזה בסדר, גם תפילה קצת יותר רציונאלית מגיעה. יודעת שכל רגע עומדות לפני אין ספור דרכים דרך הפורקן האישי, דרך העקשנות, דרך האנוכיות, דרך ה"אני יודע הכל" דרך האיכפתיות, דרך הזעקה, דרך האמונה והאהבה, רק מבקשת... אתה יודע, שתעזור לי לבחור בדרך הנכונה. תעזור לי להיות כלי, שמעביר את האור שלך. לא לאבד אותך.

shirkush

New member
באמת חוצפניה.... ../images/Emo12.gif

באמת חשבת ככה להתחמק בלי להגיד כלום
נראה לך שלא היינו שמים לב שנעלמת
אפילו אני שבקושי נמצאת פה הייתי שמה לה... אז שיהיה לך רק כיף.......

שיריה../images/Emo150.gif

ככה עוזבים? מתחמקים? לא לא לא... עכשיו את במעצר בית, ואת לא הולכת לעזוב אותנו ככה. את תישארי כאן לנצח! חה חה חה ~צחוק מרושע~
תחזרי אלינו יקירה!

שיריה

New member
../images/Emo39.gif שירקוש ופיצ,

תודה רבה רבה! בעז"ה אני אחזור בשלום, ומלאת חוויות! אוגבת נורא נורא...

sunset*

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo142.gifנסיעה טובה../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

שימרי על עצמך.... וחיזרי אלינו מלאת חוויות
נ.ב. נראה לי שבאתי מאוחר... אז כמו שנאמר... מכתב שלא נשלח

../images/Emo7.gif יו, ורק אני לא הספקתי להיפרד...

ביי אישה, תהני לך בכל אשר תלכי/תבחרי לעשות........

למעלה