לשיקבאר..

עינב22

New member
לשיקבאר..

כי רב אחד פעם אמר לאותו בחור שמישהי כישפה אותו כישוף אינדיאני ולכן הוא לא חוזר מתאילנד. הוא קרוב משפחה שלי ואני יודעת שהוא די מחבב אותי והוא גם רמז.. ופתאום אני חולמת עליו באופן קבוע. ולא חשבתי עליו בכלל אז זה מפחיד אותי..

ToryMaster

New member
אוקי, תסלחי לי על הניסוח

מה הפואנטה כאן? אם את רוצה עזרה אני חייבת להבין

SickBar

New member
לא נשמע לי כמו משהו שאת צריכה לחשוש

כמו שאמרתי, זה קורה ולא נדיר שעולים חלומות...רומנטיים מיניים. המעניין הוא שהוא זינק לך לראש עכשיו, בלי שיהיה גירוי כלשהו. יכול מאוד להיות שמשהו קורה לו (לאיו דווקא רע, לא להיכנס ללחץ) או איתו וזה מגיע אלייך. נסי ליצור איתו קשר ולשאול מה קורה איתו. זיו

jbu

New member
אם את מגיבה למישהוא

אם את מגיבה למישהוא אז תעשי את זה בשירשור המתאים, זה לא צ'אט וזה מפוצץ את הפורום. לגבי הבעיה שלך, למה את לא מבקשת ממנו לחזור הביתה? ונעבור לחלום שלך, אני זוכר שיש בסבר פסכולוגי לזה אם אני לא טועה גם לפרויד יש תאוריה לגבי חלומות מינים בין קרובי משפחה. זה ממש לא נראה לי קשור לשום דבר "על-טבעי" ובלי לעליב או משהוא אבל לתאילד יש כול מיני "כישופים משלה" להשאיר אנשים שמה, אפילו המדריך של אח שלי הציעה לכול הקבוצה ללכת ליער לקחת פטריות, אבל הוא בחור אחראי והוא לא לקח, אני מציעה לך ליצור איתו קשר. נ.ב זו רק הנחה וסיכון שיש לקחת מראש לגבי מקומות כאלה וזה דעתי האישיית.

למעלה