לשינוי מצב הרוח....

rastotman

New member
אני חושבת שאני אגיע

יום ראשון, ארבע, אזריעלי [או להפך] [כנראה להפך- עזריאלי- כן, ככה יותר הגיוני]- ב-לא יודעת, מקום שם שאנשים שמכירים יבחרו. אנחנו כבר נתחיל להיפגש ברכבות לפי דעתי. סתם יהייה מוזר, אבל אני רוצה לפגוש אתכם- להכאיב לעצמי מאוד בראש כשאני סוף סוף אראה אם נו הוא הג`ינג`י מערבית שקנה מיץ אגסים פעם. -לא סביר דרך אגב. -אבל זה עדיף על להיות אח של חברה שלי- שלא מזמן ניזכרתי ששייך גם לשיכבה שלך, ויכול להיות אתה גם. -אוף! תעשה ראסטות, ככה יותר קל לזהות, פחות כאב ראש. ---------------------------------------------------------------------- שכל מי שמיתכוון להגיע שיגיד אני.

N0

New member
אני.

אנשים תגיעו ותגיד כבר מי בא ומי לא... צריך לקבוע איפה בעזריאלי... ( יש מין coffe to go ממש ליד המדרגות הנעות הוא די קטן ואם N0 יאחר בחמש דקות ויבקש קפה בטעם אבוקדו תוכלו לזהות אותו... ) בכלל רוק עצמאות זה לא רעיון טוב... N0 לא יודע מה הוא יעשה יום העצמאות אבל ברוק עצמאות הוא לא יהיה (יקר מידי...) N0

N0

New member
אה כן...

איך את הולכת להגיע... בתור החיפאים היחידים כאן (וקורט שמכרמיאל אבל הוא החליט לא לבוא :(... ) אנחנו יכולים לסוע ביחד. N0

rastotman

New member
יאללה

אבל כמובן שלילך תיצטרף [והנה אני ממשיכה למעוך לכם את פיסת המידע הזאת למוח]. ואיך אם לא ברכבת? -התחנה הזאת בהדר הייתה נחמדה אלי בעבר, והתחנה המרכזית מאוד מפתה לנסוע ממנה לתל אביב- בעיקר אחרי שהלכתי שם לאיבוד עם חצי מהכיתה שלי ביום של``ח כשהיו לי בדיוק עשרים שקלים- ולא, לא נסענו להלנה במקום מוזיאון חיל הים. -האימייל שלך עדיין מעוות בכינוי החדש?

למעלה