לשינוי מצב הרוח....

erlich

New member
לשינוי מצב הרוח....

יפה. אנחנו מתרגשים. סוף סוף ``מסך הברזל`` (יותר נכון מסך המחשב חיחיחי) עומד להישבר בינינו. חביב ביותר :). אני מרגיש כמו לפני פגישת המחזור של התיכון שלי שעוד לא הייתה אבל אני מצפה לה בקוצר רוח :). בכל אופן, החלטתי להכניס פה הודעה מהדור הישן. סתם על מאורעות היום ואתמול אצלי בבית ``איפה שתמיד מעניין`` (פרומו לסידרת טלויזיה משנות השמונים, אל תתעמקו.) אז הנה, אני מתחיל: אני שונא שאבא שלי צודק!!!! זה כל כך מרגיז אותי לפעמים!, ברור שאני לא מראה לו שאני מתעצבן (זה הרי רק יעשה לו את היום) אבל זה מרגיז אותי מפנים אז אני שופך פה :). אתמול הוא אומר לי: ארז, אני צריך שתחפור בגינה. יופי אבא. אני אחפור. אין בעיה (יש לו את המפתח לאוטו הרי :) סתם, בכל אופן הייתי חופר אני אוהב לעזור לו). ארז, אתה צריך להשוק את המקום לפני שאתה חופר. (אני)למה???? כי האדמה מאוד יבשה ויהיה לך קשה לחפור עם המכוש. לא רוצה להשקות חבל על המים. (וגם על הזמן שלי כי בדיוק הייתי עסוק בפעולה חשובה ביותר - לשכב על הגב ולהתסכל על התקרה). בכל אופן הוא אומר לי יהיה לך יותר קשה ככה. בסדר. בכל אופן אתמול יצא שלא חפרתי. היום הוא שולף אותי מהמחשב ואומר אתה חופר עכשיו. אני יוצא החוצה, לוקח את המכוש, הוא מראה לי כמה אני צריך לחפור - לא הרבה 5 מטרים לאורך בעומק של 20 ס``מ. לא רציני. מכה ראשונה, יופי!!! המכוש עף אלי חזרה לפנים במהירות של כדור מאקדח, ואני שידוע בחושי הזריזים מספיק להעיף את עצמי ולמנוע פגיעה תמידית בחיוך היפה שלי :) LOL. והא עומד ומגחך לו. יופי, לקחתץי את חפירה הרמתי את כל הדשא בקו חפירה שלי. ואני מנסה שוב. היי הפעם המכוש לא הרג אותי. אבל גם לא עשה כלום. ככה זה לא עובד הא? ואז כמו ילד טוב. אמרתי לו (איך הוא חיכה לשמוע את זה, הוא ישב שם בחצר על כיסא יחד עם אימא שלי והריצו צחוקים) טעיתי. והוא כמובן אמר... ומה אתה צריך לעשות עכשיו? להשקות. יופי. השקתי. חזרתי אחרי חצי שעה. וסיימתי את כל החפירה תוך 5 דקות. שונא להיות טועה, כמו כולנו לא? ארז. נ.ב. מה נסגר עם הפגישה הא? יום ראשון, דיזינגוף בחמש? מקווה שאני אקבל אישור ביטחוני. (כלומר אם אבא יסכים שלא לשלוח איתי חצי מהמאבטחים של השב``כ)

Black Star

New member
אולי לפני 5?

שמעו, אנשים, 5 אחה``צ זה לא משהו טוב כי מנסיוני- אם יילך טוב, זו תהיה פגישה ארוכה ונרצה להסתובב, ובהתחשב בזה שיש פה אנשים שלוקח להם הרבה זמן לחזור הביתה, ועוד יום אחרי זה חוזרים ל(איחס) בי``ס, נראה לי שעדיף שנקדים את העניין. אה, ואגב, גיליתי שיום חמישי הוא לא ערב חג, אז אולי עדיף בכלל להיפגש אז?

Levinzone

New member
אפשר ביום חמישי

אבל אני אישית אוכל להגיע רק בסביבות שבע בערב, כי אני עובדת בצהריים (וויש מי לאק, אני מתחילה מחר בבורגר קינג)... נוווו שמישהו יקח לידיים ויקבע דברים, וזהו... למ נוח בחמישי, ולמי יותר נוח בראשון. הכי פשוט- תכתבו הודעות בלי תוכן בתגובה להודעה הזאת, עם היום שיותר נוח לכם (חמישי או ראשון), והשעה (נגיד, שלוש ומעלה). אני יכולה ביום חמישי משבע (אני יכולה להצטרף אליכם מאוחר יותר) ביום ראשון מתי שבא לכם -יעל-

Black Star

New member
למה צריך להתכונן?!?

קובעים תאריך, מגיעים. איזה הכנות כבר צריך?! וסורי, אני עדיין חושבת שחמישי, שזה עדיין עמוק בתוך החופש, הרבה יותר טוב. מתערבת שכולם צריכים לסיים ברגע האחרון מיליון עבודות לבי``ס, וכאלה. אני לא חושבת שממש סוף סוף החופש מתאים.

erlich

New member
צריך להתכונן

ממספר סיבות: 1. סידורים ביטחוניים (במקרה שלי לפחות). 2. להודיע לאימא אבא. 3. לארגן נסיעה והחזרה (לא לכל הישובים הקטנים כמו שלי יש החזרה מאוחר. אם יהיה רוב לחמישי נעשה בחמישי, ארז.

Black Star

New member
אנשים!

תיכנסו- כל מי שיכול- לאקטיב ליסט. צריך לסגור את עניין הפגישה וזהו זה!

Levinzone

New member
נה נה נה

``כל מי שיכול``- יופי:) מישהו יודע אם צריך להוריד איזשהו פלאג אין כדי להיכנס לאקטיב ליסט? כי אני לא מצליחה להתחבר אליה... (יש לי אי סי 200 A). -יעל-

N0

New member
אוי די כבר...

די הICQ שלכם... בכל זאת N0 מעדיף ראשון... אבל למה ב5 באמת קצת מאוחר... אנשים אין בית ספר ! (יותר בכלל !! יש) בכל זאת N0 מניח שלמי שהציע את השעה יש עיסוקים קודמים אז אם אפשר תנסו להקדים... ויום חמישי לN0 יש שיעור נהיגה עד 4... הוא יכול לנסות להקדים אבל עדיף שלא... N0

Levinzone

New member
אם אין אי סי קיו

נשאר רק אימייל.... רמז רמז רמז!!! מחכה -יעל-

N0

New member
וואי...

את ממש חוצפנית... אני מניח שהאי מייל החצי נזעם שלי עדיין לא הגיע אלייך... N0

Levinzone

New member
אתה עצבני עלי או

על ההיא עם ההודעת- תנו לנו להתחיל איתכם ? החזרתי לך אימייל !!!!! גררררר

N0

New member
אני עצבני על כולם...

בכל מקרה החזרתי לך אי מייל חזרה! ברר גרר וורום וורום קלנק קנלק וורום (חסר קצת שמן במנוע...150 שקל!) אנשים מה אנחנו עושים עם הפגישה ? ראשון חמישי ? באיזה שעה מי מתי ואיפה... ? N0

בזמן האחרון NO מתנהג בצורה משונה ..

זה לא מדאיג אותכם כל העניין הזה ? בכל מקרה .. אם אף אחד לא יקבע סופית אז לא נגיע לשום הסכמה ... לכן אני מחליט עכשיו ... יום ראשון ... בשעה 16:00 מי שלא בא .. שילך לעזאזל ... טוב ?

N0

New member
מה ?

מתנהג בצורה משונה ? איזו מין צורה משונה זו? אני רוצה לדעת... (האם זה הגוף הראשון ? שאיכשהו מתחיל להסתנן להודעות ? זה הכל בגלל לוינזון והאי מיילים שלה שמעוותים את לו את ההודעות כל פעם שהוא רושם את הניק...) . טוב מבחינת N0 זה קבוע יום ראשון (אני מניח שהקרוב) בשעה 16:00 איפה ? (בעזריאלי זה טוב כי הרכבת מגיע לשם... ) אבל N0 כבר יקבל כל הצעה (הוא מניח שסוכם תל אביב...) N0

Levinzone

New member
הממממ

למה זה לא פרסם את ההודעה שלי?? אז כן, גם אני חושבת שהוא מוזר בזמן האחרון,, (האימייל האחרון שלך מוכיח לי סופית!!), ויש לי שאלה שמטרידה את מנוחתי... הניק של NO לא היה פעם nO ???? זה משגע אותי!! יום ראשון, 16:00, בשולחנות של מקדונלדס בדיזנגוף סנטר?? טוב לכם? -יעל-

N0

New member
כן...

הוא היה, אבל זה רק כי תפוז הרסו לי את הניק... אבל שהתחילו להרוס את הפורום הוסיפו גם אופציה לשנות את הניק אז N0 הצליח להחזיר את הניק שלו שיהיה כמו שצריך... N0

למעלה