לשים לב לדברים

mga-abir

New member
לשים לב לדברים

נשאלה שאלה על דברים החוזרים ונשנים מכל עבר.כמו מילה מסוימת שנתקלים בה בכל ``פינה`` כתבתי כבר שיש להבין מדוע.לעיתים זה מעשה או פעולה,ולא מילה. כשם שקורה בשעת ביצוע פעולה,או במצב מסוים ולפתע חושבים רגע עשיתי כך בדיוק אך לא זוכר מתי.ממש העתק.פעם כאשר הייתי נוסע באוטובוסים ידעתי מתוך נסיון,בכל עת שהכנתי כסף מדוייק בידי לפני שהאוטובוס הגיע,הוא לא היה מופיע אלא מאחר ומאחר.ובכל פעם (לא קרה אחרת)כאשר הדלקתי סיגריה בתחנת האוטובוס האוטובוס היה מופיעה כמעט מידית.וכך למדתי לזמן את האוטובוס כרצוני.נשמע דמיוני אך לי זה קרה באמת.ישנם פעולות המשפיעות על דברים בחיינו עלינו לזהותם ולהשתמש בהם לתועלתינו. בברכה אביר

Kaya

New member
אביר, מצטרפת....

מבינה בדיוק על מה אתה מדבר.. אצלי זה כשאני מגיעה הביתה - לכל דבר שאני עושה עם מפתח הבית - יש משמעות: אם אני נועלת - אף אחד לא מגיע אם אני רק משאירה את המפתח - מבלי לנעול - תמיד מישהו בא לבקר ואם אני זורקת את המפתח על השולחן- אני תמיד יוצאת אח``כ מהבית מבלי שיהיו לי תוכניות לצאת כלל.. המצחיק הוא - שכל פעם, אבל באמת כל פעם, אני אומרת לעצמי: ``היום אני אשים לב מה אני עושה עם המפתח....`` וכמובן שאני אף פעם לא זוכרת להסתכל... אלא תמיד לאחר מעשה.. <<<אהבה>>> אני.

mga-abir

New member
המשיכי

המשיכי לשים לב ותגלי דברים מופלאים בברכה אביר

עינת

New member
אני לא מאמינה......

זאת גם דרכי לזמן את האוטובוס... להדליק סיגריה ואז הוא מגיע ואני צרכה לזרוק אותה...

mga-abir

New member
האמיני

אנשים חוששים לספר,משום מה אלו הדברים הקטנים שנראים טפשיים,הם המפתחות להבנה. בברכה אביר

למעלה