המממ...תודה, בערך....
תודה,

משפטים התחלה את מתכוונת? טוב לדעתי עדיך להיות ישר, ולהגיד מה רצונכם סקס או אהבה. כמובן שאם כך כולם היו עושים היו מקבלים במקל לתחת, לכן המציאו את משפטי ההתחלה. איך לגשת לבחורה: (מאמר) טוב אני כותב איך לגשת לבחורה זה כי יותר מסובך מאשר לבן, כי אצל הבן פועל חוק הבא: "אין בנים שלא נותנים, יש בנות שלא לוקחות"

הבא נתחיל, החוק הראשון, זה ביטחון עצמי, תתפלאו אבל רוב הבנות מעדיפות מישהו עם ביצים שיגיש עליה, לעומת מלך הכיתה, שלא ידוע להתנהג ליד הבנות. מפה יוצא חוק שני, בשביל להראות שיש לך ביטחון עצמי אתה חייב לגשת לבחורה מהר ככל שאפשר לאחר שיצרתם קשר עין. אם אין לכם רעיון איך להתחיל פשוט תיגשו עליה, ותגידו: "היי", זה כל כך פשוט בחורים

בנות אפשר להכיר בהרבה מקומות, והרי דוגמאות, קניונים, מכירים את הההרגשה כשאתם עולים/יורדים במדרגות נעות ויש תמיד מישהי מלמעלה או מלמטה שמסתכלת עליכם, או עומדת לידכם, פשוט תיגשו ותתחילו שיחה. סיפריות, באמת מקום נפלא ורגוע, ויש שם בנות חמודות תמיד, ותמיד זה חוק שבסיפריה יש יותר בנות מבנים אז....

יש לכם יותר סיכויים. בתי קפה, אני יודע שזה מביך ללכת לבד לאכול, אבל אם אתם באמת נקלעת למצב שאתם רוצים לאכול או לשתות משהו, ואין לידכם שום חבר/ה, תזמינו את מה שאתם רוצים ותתישבו ליד עוד מישהו שגם לבד, "אפשר להצתרף?", איך היא יכולה לסרב לכם אז

תנועות נוער, זוכרים כמה טוב היה בבני עקיבא למשל, אני הייתי שם

, או לאחרים נוער עובד ולומד, הוא נוער הליכוד, זה מאוד קל להתידד, וגם יש מפגשים עם קבוצות מערים אחרות שגם מקל על להכיר אנשים בעלי מכנה משותף. בית ספר, לחלק מאנשים זה יותר קשה לחלק זה יותר קל, אבל גם שיטה מצוינת להכיר בנות שאתם מבלים איתם שעות רבות. חשיבות של רושם ראשוני, בד"כ אישה עושה מסקנה לגבי אם היא תשקב עם מישהו או לא, כבר ממבט ראשון, אבל אנחנו(גברים) יכולים לשנות את המסקנה שלה בקלות לאחר שיחה של חמש דקות, ודקה למי שבאמת טוב, אז תשתדלו זהו אין לי כח יותר, אחרי מגן ענק בספרות שהיה לי . אבל נראה לי שלא עניתי על השאלה של מרים, סליחה מותק.