לשחר ולכולם!!

לשחר ולכולם!!

כתבתי שחר באופן נפרד כי אתה מיוחד
וגם כי במאמר שעשית על נשיקות כתוב שאתה מנוסה בחיזורים.. ok.. אז עכשיו שרשור של משפטי פתיחה
מגניבים/
חרושים/
מקוריים/
מעצבנים/ סתם משפטי פתיחה שאמרתם או אמרו לכם!! טוב, אצלי היה איש שבבניק (חרדי שמנסה לא להיות...) שעושה ליח כזה את מאמינה באהבה ממבט ראשון? אז אמרתי לו- לא, אתה צריך לעבור פה שוב.. אבל איזה דפוק, ישר אחרי זה מה הוא שואל?! אם אני בתולה.. זה כזה ya im in love אצלי או אצלך?!

המממ...תודה, בערך....

תודה, :) משפטים התחלה את מתכוונת? טוב לדעתי עדיך להיות ישר, ולהגיד מה רצונכם סקס או אהבה. כמובן שאם כך כולם היו עושים היו מקבלים במקל לתחת, לכן המציאו את משפטי ההתחלה. איך לגשת לבחורה: (מאמר) טוב אני כותב איך לגשת לבחורה זה כי יותר מסובך מאשר לבן, כי אצל הבן פועל חוק הבא: "אין בנים שלא נותנים, יש בנות שלא לוקחות" :) הבא נתחיל, החוק הראשון, זה ביטחון עצמי, תתפלאו אבל רוב הבנות מעדיפות מישהו עם ביצים שיגיש עליה, לעומת מלך הכיתה, שלא ידוע להתנהג ליד הבנות. מפה יוצא חוק שני, בשביל להראות שיש לך ביטחון עצמי אתה חייב לגשת לבחורה מהר ככל שאפשר לאחר שיצרתם קשר עין. אם אין לכם רעיון איך להתחיל פשוט תיגשו עליה, ותגידו: "היי", זה כל כך פשוט בחורים :) בנות אפשר להכיר בהרבה מקומות, והרי דוגמאות, קניונים, מכירים את הההרגשה כשאתם עולים/יורדים במדרגות נעות ויש תמיד מישהי מלמעלה או מלמטה שמסתכלת עליכם, או עומדת לידכם, פשוט תיגשו ותתחילו שיחה. סיפריות, באמת מקום נפלא ורגוע, ויש שם בנות חמודות תמיד, ותמיד זה חוק שבסיפריה יש יותר בנות מבנים אז.... :) יש לכם יותר סיכויים. בתי קפה, אני יודע שזה מביך ללכת לבד לאכול, אבל אם אתם באמת נקלעת למצב שאתם רוצים לאכול או לשתות משהו, ואין לידכם שום חבר/ה, תזמינו את מה שאתם רוצים ותתישבו ליד עוד מישהו שגם לבד, "אפשר להצתרף?", איך היא יכולה לסרב לכם אז :) תנועות נוער, זוכרים כמה טוב היה בבני עקיבא למשל, אני הייתי שם :), או לאחרים נוער עובד ולומד, הוא נוער הליכוד, זה מאוד קל להתידד, וגם יש מפגשים עם קבוצות מערים אחרות שגם מקל על להכיר אנשים בעלי מכנה משותף. בית ספר, לחלק מאנשים זה יותר קשה לחלק זה יותר קל, אבל גם שיטה מצוינת להכיר בנות שאתם מבלים איתם שעות רבות. חשיבות של רושם ראשוני, בד"כ אישה עושה מסקנה לגבי אם היא תשקב עם מישהו או לא, כבר ממבט ראשון, אבל אנחנו(גברים) יכולים לשנות את המסקנה שלה בקלות לאחר שיחה של חמש דקות, ודקה למי שבאמת טוב, אז תשתדלו זהו אין לי כח יותר, אחרי מגן ענק בספרות שהיה לי . אבל נראה לי שלא עניתי על השאלה של מרים, סליחה מותק.

למה נראה לך שיגידו אם רוצים

סקס או סתם להכיר? "היי, אני מרים, אצלי או אצלך?!" אבל חוז מזה, זה נכון מה שכתבת!! ח"ח!!

חח, קודם סליחה על טעויות,

מאוד הייתי צריך לרוץ לאן שהוא :) עכשיו מרים, לגבי: "היי, אני מרים, אצלי או אצלך?!" את חייבת להודות שזה היה מזרז את העיניים מאשר סתם יציאות סתמיות, ובזבוז לדעתי כסף וזמן, כי הרי כולנו בני אדם ורוצים סה"כ אותו דבר :). ד.א. עוד יום בבית, שמתי לב, שהבדתי כל חשק(כמעט כל) ליציאות, בגרויות נמאס, דיכאון, אוףףףףף, ולסוף, בית מהשיר שאני מאוד אוהב, כזה דיכאון אנגלי, בסגנון אינדי (INDIE) I don´t care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When I´m not around You´re so fuckin´ special I wish I was special

I am a freak

New member
מחזק את הדיעה....

מחזק את הדיעה של מרים.... אני חושב שהיופי של משפט הפתיחה זה... ההתרגשות של 2 הצדדים... כל המתח והדברים הנלווים. יש לי שאלה אליך, אם בחורה באה אליך ומתחילה איתך- "מה המצב? אתה יורד?" או משהו בסגנון.... מה היית אומר? (תשובה צפוייה מבנים...). בכל מקרה, בקשר לפגישות סתמיות ובזבוז של כסף..... מה סתמי בפגישה שהיא לא במטרה ישירה להכניס בחורה למיטה? אפשר להרוויח הרבה דברים מפגישות "סתמיות"... לפחות לפי דעתי ונסיוני... שבת שלום,

לא יודע מה האחרים היו אומרים...

אבל אני למשל: "אם זה לך, אז כמובן, איך אני אסרב בכלל" סה"כ אמרתי, ואולי לא הבארתי[מלשון לבאר] את זה טוב, שאם הכוונה הסופית היא באמת זיון ושני הצדדים הדדים בנושא אז .... כמובן שזה לא קורה בכלל.

../images/Emo46.gif סליחה?!?!

סקס לא אמור לבוא מחרמנות אלא מתוך אהבה!! אוהבים עושים סקס, מחורמנים עושים ביד/ לוקחים מקלחת קרה!! אני מאמינה שלעשות משהו מתוך שמחה ואהבה זה יותר כיף!! למשל אני אף פעם לא התנשקתי, כיאני שומרת את זה for my true love.. כמה קיטשי!! אבל סתם להתנשק בלי לאהוב זה כמו.. לאכול בלי להיות רעבים!!(אני מקשרת הכל לאוכל..
)

המ...

טוב, הסתכלי איך שבא לך על זה. ודווקא בנות מחורמנות לא מאוננות נכון?, ודווקא להם אין ברוה המקרים אהבה נכון? אז למה להתנגד אחד לשני? למה לא לשלב בעצם? קודם לנשק זה כיף, ולפעמים זה יכול לענג לא פחות מסקס[חבל שאני לא ברמה כזאת :( ], ממתי צריך להיות רעב בשביל לאכול? :) אני רואה משהו טעים אני ישר חוטף, תגידי לי מרים, כשאת רואה שוקולד ממש טעים, אבל לפני זה אכלת ארוחה ממש טובה, מה עכשיו לא תיקחי קצת שוקולד? [ושלא תחשבו שאני גולש מנושא של הפורום שהוא חברים, אני פשוט מדבר עם עוד ידידה שלי, אם כמובן מרים מרשה לי? :), זהו] זהו חמודה, לילה טוב, ד.א. לי מחר אין לימודים מתכונן למגן במתימטיקה.

אני מרשה אני מרשה ../images/Emo8.gif

טוב תלוי כמה אני שבעה, ברב המקרים אני יאכל!! אבל זה היה סתם דוגמא.. למה להתנגד? למה לא?! כי אז מה אם את\ה חרמן/ית? שורדים!! אני מתה להתנשק, אבל לא לעשות סקס.. האמת שאף פעם לא חשבתי על סקס.. כאילו אני עם מישהו אחר.. לא יודעת זה לא לעניין!! סבבה להתנשק אבל יש גבול!! ו...מה?!?!?! אחרי כל הספר שהכנת על נשיקות אתה אומר שחבל שאתה לא ברמה כזאת?!? לא ברור.. ואגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר עוקרים לי 2 שיניים, ולכן אני מצפה להודעות עידוד!!! עד מחר (בערך ב-10 אני אבדוק את המחשב, יתעודד, ידמם קצת, ואחזור הביתה לעוד יום משעמם.. וזהו!!!!!!!!!!!

מתן ב

New member
המשפטים הכי מפגרים... ../images/Emo110.gif

"אם רגל ימין שלך הייתה פסח, ורגל שמאל סוכות, הייתי מגיע לבקר אותך בין החגים" (?!) "30 שנה אני גנן, בחיים שלי לא ראיתי פרח כמוך" ועוד אחד, שאין לי מושג איפה לשים שאותו, תעזרו לי... "יש לך זמן בשבילי? כן למה? כי את יפה וליפות אין אף-פעם זמן..."

nobodys girl

New member
רוצים לשמוע את המשפט הכי מתוק??

כשעמדת שם חשבתי שהשמש מסוונרת אותי, אבל שהתקרבת הבנתי שהיופי שלך זה מה שמסנוור אותי את כל כך יפה משהו בסגנון. הייתי יותר עסוקה בלא להתעלף מאשר בכל דבר אחר ארר נכון כזה מתוק?

למעלה