לשחרר ספרים?

Rivendell

New member
לשחרר ספרים? ../images/Emo2.gif

הכתבה כאן - מה דעתכם? אני חושבת שהרעיון מקסים, כרעיון, אבל ברמה הפרקטית אני עם בוג'י, שאמרה כה בחן: "הספרות שייכת לכולם. הספרים הם שלי! שלי שלי שלי!". הרי בכל מקרה מה שלא אקרא שוב אני לא קונה, ומה שאני קונה זה רק מה שחשוב לי שיהיה לי תמיד זמין בבית. אז אם כבר השקעתי וקניתי, כנראה שחשוב לי שיהיה לי משלי, לידי ואיתי. ספרים שאני לא רוצה וקונים לי, אני אכן "משחררת" - אבל לוקחת תמורתם אחרים, בחנות יד-שנייה. גם זה סוג של שחרור, לא?

Almost me

New member
דווקא נחמד הרעיון

הבעיה אצלנו (אצלי בראש) שאם אכן אוותר על ספר זה משום שהוא לא עשה לי את זה.. אני מוכנה להחליף, לתת לאנשים שאני אוהבת לקרוא דברים שאהבתי, אבל אני לא מהסוג של " אם אתה אוהב מישהו (במקרה הזה משהו) שחרר אותו לחופשי" אני רוצה לקום בבוקר ולראות מולי את הספרים שאני אוהבת.

Boojie

New member
הכל טוב ויפה,

אבל אני אוהבת לקרוא ספרים שוב ושוב, ואני מאד אוהבת שהספרים שאני נוהגת לקרוא שוב ושוב זמינים לי. בכמויות שאני קוראת, מדובר בכמות נכבדה ביותר של ספרים שצריכים להיות זמינים.
לי ולאיש שלי יש כיום אוסף של כאלף ספרים (אולי יותר, קצת איבדנו מעקב), שמתוכם בערך חצי נמצאים בשימוש (הווה אומר, נקראו עד היום יותר מפעם אחת - בדרך כלל הרבה יותר). אין לי שום דחף ושום רצון לשחרר אותם, למרות שהרעיון נחמד.

למעלה