לשואבות שביניכן

ידנית של אוונט - שואבת אינטנסיבית

בערך חצי שנה, והייתי צריכה להחליף את השסתום (איפשהו בנתניה - אבל הם גם שולחים בדואר). לא ניסיתי כמעט שוםדבר אחר, אז אין לי למה להשוות.

לי היו בעיות עם המדלה...

שכרתי את המדלה לקטין(אם אני לא טועה) שאמורה להיות ממש טובה, וסבלתי כל התקופה מגודש וגושים ושאבתי שעות על גבי שעות... לקח לי זמן להבין שהמשאבה אשמה ולא אני... אחרי הנסיון הרע הזה קניתי משאבת אמדה דו צדדית - שעד היום עומדת יפה בעומס - חמישה חודשים שלוש פעמים ביום... והורידה את זמן השאיבה -הזמן שהייתי משקיעה בשאיבה אחת עם המדלה הוא הזמן שאני משקיעה כיום בכל השאיבות היא עולה 400 ש'ח - ושווה את ההשקעה , בעיני. לגבי הרעש- לא חושבת שיש מה להתביש. מה לא לגיטימי בלשאוב?? אז לא הייתי עושה את זה באמצע המשרד- אבל להסתגר בחדר ולשאוב -לא נראה לי שזה צריך להפריע למישהו. שיהיה בהצלחה, ואגב, בפורום הנקה יש גם מאמרים על שיטות שאיבה -שווה לקרא. ואם את צריכה עוד עצות - בשמחה. רק תשאלי.

הידנית של אוונט מעולה!

ולפחות אצלי היא הייתה שואבת מהר יותר מהמדלה החשמלית (CC160 תוך 10-15 דקות).

noga30

New member
משאבה טובה ב-180 ש"ח

ראיתי אותה ב"מוצצים" בראשל"צ במחיר הזה. השתמשתי בה 7 חודשים באופן מאוד אינטנסיבי, וגם שאבתי איתה בעבודה. היא שקטה ויש לה אפשרות לויסות עוצמת השאיבה, הפעלה עם סוללות וגם לחצן לשחרור הואקום. היא של חברה שקרויה "הנסיך הקטן" וגם ב"שילב" מוכרים אותה.

יעל11כהן

New member
המלצה

בדיוק השבוע קנינו את משאבת "אמדה" החשמלית דו-צדדית והיא נהדרת! יש לי אוונט הידנית - והיא באמת מעולה. רק שהידיים כבר כואבות (אני רק שואבת) וגם לוקח יותר זמן (כל צד בנפרד). יש לי את המדלה מיני-אלקטריק. אבל הרעש שלה גורם לי לרצות לגמור לשאוב מהר...וגם התפוקה לא משהו. האמדה שואבת בשקט, 2 צדדים, מתאימה לכל בקבוק צר (טוליפ וכדומה. באה עם שני בקבוקים קטנים ופטמות), עובדת עם סוללות או שנאי. אמנם קצת יקרה (500 ש"ח כולל משלוח) - אבל זו השקעה לטווח ארוך מבחינתי.

my eyali

New member
איך אפשר לשאוב בו זמנית את שני

הצדדים? הרי יד אחת תומכת במשאבה והשנייה תומכת בציץ לא?

יעל11כהן

New member
לא...

יד אחת תופסת בבקבוק אחד ויד שניה בבקבוק שני. אין צורך לתמוך בציץ. פשוט אוחזים היטב את המשפך, נוצר ואקום, והוא שואב...

די25

New member
אני שואבת עם המדלה החשמלית

ומאוד מרוצה ממנה.ולגביי הרעש אני לא שמה על אף אחד וגם ככה יודעים שאני שואבת אז לא איכפת לי.

מלחיה

New member
למירי השואבת

בקשר לפאדיחה של לשאוב בעבודה: אני עובדת חצי יום (עד 2) כך שהייתי שואבת רק בקבוק אחד. בתחילה שאבתי אותו בעבודה, אבל זה לא היה כ"כ נוח במיוחד שלא היה לי מקום מתאים לאחסן את החלב השאוב ומה שעשיתי הוא שלא שאבתי בכלל בעבודה והייתי מגיעה הביתה בלי לשאוב בכלל ומיד שואבת בבית- צד אחד רק בקבוק וצד שני רק מניקה. הבעיה היא שהייתי מגיעה הביתה ממש מפוצצת ואם התינוק לא היה אוכל טוב בבוקר לפני שיצאתי לעבודה אז זה היה קצת לא נסבל. בסוף הסתדרי בכך שלקחתי איתי את המשאבה לעבודה בימים שהרגשתי שהוא לא אכל טוב ואם היה צורך הייתי שואבת שם, אחרת לא. ובקשר למשאבה- יש לי את היידנית של אוונט שעובדת מעולה היא עולה 250 ש"ח (ברב-קט) ומגיעה עם שתי בקבוקים קטנים של 125 מ"ל. לא היו לי איתה שום בעיות ושאבתי איתה למעלה מ-9 חודשים! רק עכשיו כשאיתמר בן 9 וחצי חודשים ואוכל מוצקים מסודר הורדתי את הארוחה השאובה.

למעלה