לשבת בשקט ,,,,,

לשבת בשקט ,,,,,

להיות בטבע האמיתי .לא נדרש דבר כי אנו כבר בטבעינו האמיתי ,רק שאנו לא יודעים .הקושי הוא בלהרפות ממה שאנו רגילים ,מכל תגובותינו .בישיבה שקטה,להיות בין סוף הנשיפה לשאיפה הבאה .להיות בחוויה הישירה של השקט .נדרשת סבלנות ,ותשוקה אדירה להחלץ מהסבל ,ומהמצב הקיים ,אך כדי להחלץ מהסבל ,עלינו להבין שאנו סובלים ושיש משהו אחר .ללא התשוקה להחלץ מהסבל ,שהיא גם מופיעה מעצמה ,אזי לא יקרה השינוי .אור ואהבה

nissimlev

New member
הסבל שלו בא

בן אדם לא סובל מי דבר שהוא לא מכיר .
הסבל שלו בא מדברים שהוא מכיר כאשר דברים קוראים נגד רצונו.
אור ואהבה לא באים סתם

אור ואהבה....

אור ואהבה נמצאים כל הזמן .הסבל מופיע על מנת שנראה ונבין את תפקידו -להצביע על האור שמקיים אותו .אור ואהבה .2.אור ואהבה הם הטבע האמיתי שלנו

nissimlev

New member
מי שלא טעם

מי שלא טעם מנגו לא מפריע אם הוא יחיה בלי מנגו

נכון בהחלט ...

הוא פשוט לא מודע לזה .זה לא חסר לו .אך מצד שני אם לא טעמת מנגו ,אך בחיים הללו שלך אתה מרגיש אי נוחות -זה סימן עבורך לחקור מה ער לחסר נוחות הזו .בהצלחה .אור ואהבה .

nissimlev

New member
עדיף להקשיב

עדיף להקשיב לאנשם שלא יודעים .
מלנסות ללמד כל הזמן ,
כי גם זה טריפ

מי מנסה ללמד ,,,,

אתה בקשת ממני ללמוד ...אתה לא בקשת ואני לא למדתי אותך ....אור ואהבה

נשמה יקרה ....

ההשתתפות כאן בפורום הזה היא לא בצורה אישית למישהו .אור ואהבה

העין שבמרכז ההוריקן ,,,,,,

הדממה -שמכילה הכל .הדממה הסטטית שמאפשרת את המשתנה מעצמו .אור ואהבה

neophile

New member
אני סקרן מה אתה חש ומרגיש

כשאתה חוזר על המנטרות האלה ...? מה האפקט שלהן ?

lightflake

New member
X3 אלפי פעמים

האפקט: אור כחול מרצד בירקרק

X3 מיליון פעמים
האפקט: הארה מלאה + כוחות על

אפקט,,,

למנטרות אין אפקט .אך להיות בין סוף הנשיפה לשאיפה הבאה זה מה שאנחנו באמת .מומלץ לנסות ואז לא יהיה מה לשאול .אור ואהבה

neophile

New member
מי אמר שלמנטרות אין אפקט?

בשביל שלמנטרה יהיה אפקט צריך לקבל אותה ממי שמבין אותה , זה לא משהו שאפשר לקרוא בספר .

אתה בעצמך חוזר כאן על מנטרות על ימין ועל שמאל , נראה גם שזה רוב התרגול שלך .. אז למה אתה מזלזל ?

מנטרות ....

כאשר אתה חוקר :מי אני ? אזי זו חקירה שאין בה מקום למנטרות .אם לא הבנת עד אכשיו אז אני עוסק רק בזה .חקירה :מי אני ? מצד שני ,,,בעולם הזה על כל מה שיש בו אזי גם למנטרות יש מקום כמו לכל הרפואה המשלימה ולכל נושא הרוחניות ניו אייג ,אין עם זה בעיה וכל אחד ברמת התודעה שלו מה שמתאים לו.מה שיפה הוא ,שאין כאן דחיה או פסילה של דבר והכל בסדר .אך שוב אני חוזר לתחילת דברי במה אני עוסק וזה חקירה של :מי אני ? אור ואהבה

הכלום...

הכלום שמכיל את הכל ,והכל זה הביטוי שלו .וזה מה שאנו באמת ,טבעינו האמיתי .אור ואהבה

למעלה